Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα «βόμβα» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σχεδίαζε ένα μήνα τον φόνο της Καρολάιν!

Η λεπτομέρεια που δείχνει ότι το φονικό ήταν προμελετημένο από καιρό!

19 Ιουνίου 2021 10:24
Νέα «βόμβα» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σχεδίαζε ένα μήνα τον φόνο της Καρολάιν!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέα «βόμβα» φέρνουν ορισμένες λεπτομέρειες για τον φόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον ίδιο το σύζυγό της, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να είναι πιθανό να σχεδίαζε το έγκλημα για πάνω από ένα μήνα.

Σύμφωνα με γείτονα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, που μίλησε στο «Φως στο Τούνελ», ο καθ’ ομολογίαν δράστης περίπου ένα μήνα πριν από τη δολοφονία, τράκαρε το αυτοκίνητο της εγγονής του επειδή αφαιρέθηκε μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο.

Ένας άλλος μάρτυρας και γείτονας της άτυχης Καρολάιν, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, είπε πως το πρωινό που αποκαλύφθηκε το έγκλημα, ο πιλότος καθόταν στο πεζοδρόμιο και έκλαιγε κρατώντας το μωρό του.

Ένα προσχεδιασμένο έγκλημα και όχι η κακιά στιγμή

Εκτός από το αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο έλυσε ουσιαστικά... η ψυχολόγος, η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από το θέατρο που έπαιζε επί 37 μέρες ο 32χρονος πιλότος και από όσα σκηνοθέτησε ότι συνέβησαν στο σπίτι τους, με τους υποτιθέμενους ληστές.

Για έγκλημα ζηλοτυπίας έκανε λόγο στο «MEGA Σαββατοκύριακο» δρ εγκληματολογίας, Δέσποινα Σβουρδάκου. «Η ανθρωποκτονία ξεκινά από την οικογενειακή βία. Υπήρχαν συγκρούσεις, τσακωμοί. Η συσσώρευση του μίσους, της οργής, οδήγησε τον δράστη να σκοτώσει την σύζυγό του» σημείωσε.

Μάλιστα, η εγκληματολόγος υποστήριξε ότι ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είχε σχεδιάσει το σκηνικό της δολοφονίας εδώ και αρκετό καιρό. «Δεν ήταν μια κατάσταση που έγινε ξαφνικά, μια κατάσταση της στιγμής. Στο μυαλό του το δούλευε, για τους δικούς του προσωπικούς λόγους».

Το προφίλ του δράστη

Ως έναν άνθρωπο με μεγάλη δυσκολία στο συναίσθημα και επικίνδυνο περιέγραψε τον συζυγοκτόνο η ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη.

«Η διαταραχή προσωπικότητας είναι στο φάσμα της ψυχοπαθολογίας όμως έχει να κάνει με την προσωπικότητα. Στα εγκλήματα συναντάμε αντικοινωνικές προσωπικότητες. Τ ο άτομο δεν έχει συναίσθημα και τύψεις. Στόχος του είναι να υλοποιήσει αυτό που επιθυμεί» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με την ειδικό, η κοπέλα βρίσκονταν υπό τον απόλυτο έλεγχο του σύζυγού της. «Τον ερωτεύτηκε σε μικρή ηλικία, τον θαύμαζε. Στα 18 βίωσε αποβολή, άρα ήταν ήδη σε ευάλωτη κατάσταση η Καρολάιν. Στα 19 της γέννησε το παιδί. Η κοπέλα ήταν από τον απόλυτο έλεγχο αυτού του ανθρώπου».

Παράλληλα, η ψυχολόγος επισήμανε την ανάγκη να μην πέσει ο κόσμος στην παγίδα της εικόνας του δράστη, δηλαδή το ότι ήταν ένας νέος, ευπαρουσίαστος με ενδιαφέρον επάγγελμα και οικονομική επιφάνεια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share