Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς πέρασε το πρώτο βράδυ στα κρατητήρια ο Μπάμπης - «Είναι λυτρωμένος»

Έτσι σκότωσε την Καρολάιν ο αδίστακτος φονιάς

19 Ιουνίου 2021 08:51
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς πέρασε το πρώτο βράδυ στα κρατητήρια ο Μπάμπης - «Είναι λυτρωμένος»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Το πρώτο του βράδυ στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ πέρασε χθες (18/6) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγο μετά την ομολογία του για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Την ΓΑΔΑ επισκέφτηκε σήμερα το πρωί του Σαββάτου 19 Ιουνίου, όπου κρατείται ο πιλότος, ο συνήγορος του, ο οποίος δήλωσε: «Η μοναδική έκκληση που έχω να κάνει είναι να εκλείψουν τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας, να υπάρξει ψυχραιμία και να μας απασχολήσει ότι μας απασχολεί πάντα σε ένα έγκλημα: να βρεθεί ο ένοχος – που εδώ έχει βρεθεί – και να έρθει η τιμωρία».

«Έρχομαι τόσο πρωί για να αποφύγω τις κάμερες, για να του πάω ορισμένα στοιχεία για να μελετήσει και στις 12:00 θα έρθουμε με τον συνάδελφο μου για να τον δούμε», είπε μιλώντας στον AΝΤ1, τη στιγμή που υπάρχει σενάριο και για τρίτο πρόσωπο.

«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από την διάπραξη του εγκλήματος και στην συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από χρόνια, πολλά από τους ίδιους τους δράστες και έχουν τιμωρηθεί», είπε ο κ. Σπύρου.

Ο συνήγορος του πιλότου επανέλαβε την έκκληση του, αναφέροντας «παρότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ και πάλι να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας.

«Και εγώ έχω ταραχθεί», είπε ο συνήγορος, απαντώντας στα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής ότι πρόκειται για έγκλημα που έχει ταράξει όλη την κοινωνία.

Όπως τόνισε στην κατακλείδα του, ο δικηγόρος του δολοφόνου της νεαρής μητέρας, «Έχω την αίσθηση, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης».

Η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών ο 33χρονος ανέφερε:

«Μια μεγάλη συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. "Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω", έλεγε και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει στη σοφίτα και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Τιναζόταν. Το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share