Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή η φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν «κάρφωσε» τον Μπάμπη - Ο μοιραίος καβγάς και το χρονικό του φονικού

Τα μοιραία λάθη που τον έφεραν στην φυλακή

18 Ιουνίου 2021 20:52
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή η φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν «κάρφωσε» τον Μπάμπη - Ο μοιραίος καβγάς και το χρονικό του φονικού
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως, με ορισμένα λάθη να «καρφώνουν» την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που μέχρι και τώρα δείχνει να παραμένει αμετανόητος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega στο κινητό τηλέφωνο της Καρολάιν είχε μία εφαρμογή μέσω της οποίας έβλεπε όσα κατέγραφε η κάμερα που βρισκόταν δίπλα στο 11 μηνών μωρό.

Στο κινητό της Καρολάιν υπήρχε ένα καρέ που είχε καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, όπου ο πιλότος φαίνεται να βρίσκεται αγκαλιά με το μωρό στο σαλόνι τη στιγμή που υποτίθεται ότι είχαν μπει ληστές στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, το σενάριο που είχε κατασκευάσει με τους αδίστακτους ληστές να τον δένουν σφιχτά χειροπόδαρα και να του κλείνουν το στόμα και τα μάτια με ταινία, κατέρρευσε αστραπιαία μπροστά στους έμπειρους αξιωματικούς της ασφάλειας.

Τα άλλα λάθη με την κλήση και τη λιποθυμία

Όπως μετέδωσε το κανάλι, η χαλαρότητα στο δέσιμο των χεριών και των ποδιών του, ήταν στοιχείο που υπέδειξε ότι θα μπορούσε να έχει δεθεί μόνος του.

«Τα χέρια και τα πόδια του ήταν πιο χαλαρά δεμένα, δεν ήταν όπως η ταινία στον λαιμό και στο στόμα. Τα χέρια ήταν δεμένα μπροστά, και όχι πίσω όπως είπε εκείνος. Θα μπορούσε να καλέσει την αστυνομία και με τα χέρια, όχι με τη μύτη που είπε».

Με τη βοήθεια εικόνων, ειδικός πραγματογνώμονας αναπαριστά στο ρεπορτάζ πώς είναι εφικτό κάποιος να δεθεί μόνος του χειροπόδαρα και να φιμώσει το στόμα του σε εμβρυακή στάση, όπως ακριβώς δηλαδή βρέθηκε ο πιλότος, χρησιμοποιώντας βοηθητικά το πόμολο της πόρτας.

Στο μεταξύ ο 33χρονος για να αποφύγει να δώσει πολλές λεπτομέρειες, ο πιλότος σκαρφίστηκε το σενάριο της λιποθυμίας.

Ωστόσο, αυτό τον οδήγησε σε άλλο ένα μοιραίο λάθος, αφού ιατρικώς, κάποιος ο οποίος είναι λιπόθυμος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορεί να ανακτήσει τις αισθήσεις του μόνος του.

Ο καβγάς που έφερε τον φόνο της Καρολάιν

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι 3 ώρες πριν από την δολοφονία είχε υπό την επίβλεψή του το παιδί τους με το οποίο έπαιζε μαζί του και κάποια στιγμή που πήγε να πέσει εκείνος έτρεξε να το προλάβει, το έπιασε απότομα και το παιδί τρόμαξε και άρχισε να κλαίει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο τσακωμός που οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Υπάρχει ένας μοιραίος διάλογος όπου φαίνεται να έχει καταγραφεί ανάμεσα στο ζευγάρι με την Καρολάιν να του λέει:

-Πώς το τραβάς έτσι; Είδες τι έγινε; Θα χτυπούσε .
-Δεν έπαθε κάτι, ηρέμησε, της απάντησε
-Φυσικά και έπαθε. Δεν προσέχεις καθόλου.
-Σταμάτα πια προσέχω.
-Πατέρας είσαι εσύ; Δεν προσέχεις καθόλου. Δώσε μου το παιδί.
-Όχι δεν στο δίνω.

Η Κάρολαιν τότε φαίνεται ότι πήγε στην σοφίτα που βρισκόταν το υπνοδωμάτιο. Ο 33χρονος πιλότος φέρεται να πήγε με το παιδί στο υπνοδωμάτιο να κοιμηθούν όλοι μαζί όπως ο ίδιος υποστηρίζει. Τσακώθηκαν και πάλι. Η 20χρονη πήρε και άφησε απότομα το παιδί στο λίκνο με αποτέλεσμα εκείνο και πάλι να αρχίσει να κλαίει.

Ο δράστης υποστηρίζει ότι πήρε αγκαλιά το παιδί και πήγε στο σαλόνι όπου το ηρέμησε και το κοίμισε και πήγε ξανά στην σοφίτα όπου άρχισε να μιλά στην Καρολάιν και να της λέει έντονα πως μπορεί να το είχε χτυπήσει το παιδί. «Θα το σκότωνες όπως το πέταξες» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Μάλιστα, σημείωσε στους αστυνομικούς πως το παιδί είχε γεννηθεί πρόωρα και ζύγιζε μόλις με 1,5kg βάρος και είχε κάποια προβλήματα που χρειάστηκαν τουλάχιστον 2 χειρουργεία για να ιανθεί.

Περιγράφοντας την επίμαχη στιγμή της δολοφονίας είπε πως στην συνέχεια πήγε κοντά στην Καρολάιν που ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι προκειμένου να την ηρεμήσει όπως υποστηρίζει. Εκείνη αντέδρασε. Πήγε να τον πετάξει από πάνω της. Του έριξε 2 αγκωνιές όπως τουλάχιστον ο ίδιος αναφέρει και τότε εκείνος έπεσε με όλο το βάρος του πάνω της πιέζοντας το κεφάλι πάνω στο μαξιλάρι και το στρώμα για περίπου 5 λεπτά μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Έτσι τη σκότωσε

Όπως ομολόγησε ο 32χρονος δολοφόνος της Καρολάιν, βρισκόταν επί πέντε λεπτά πάνω από το σώμα της συζύγου και προσπαθούσε με τη βία, κρατώντας το στόμα της στο μαξιλάρι να την κάνει να σταματήσει να αναπνέει ενώ η 20χρονη κοπέλα πάλευε για τη ζωή της.

Παράλληλα όπως προκύπτει από τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, το ρολόι - κινητό που φορούσε η 20χρονη, κατέγραψε τον τελευταίο της παλμό στις 4.11 ενώ το πρώτο τηλεφώνημα στην αστυνομία για τη δήθεν ληστεία στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, έγινε στις 6.20. Έτσι ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, είχε στη διάθεσή του δύο ώρες για να σκηνοθετήσει το σενάριο που θα παρουσίαζε στους άνδρες της Άμεσης Δράσης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share