Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προκλητικός και είρωνας ο φονιάς σύζυγος στα Γλυκά Νερά: Κοιτούσε με ψηλά το κεφάλι και υπεροπτικά!

Ένα αμετανόητο «κτήνος» στην Ευελπίδων με βλέμμα που «παγώνει» το αίμα!

18 Ιουνίου 2021 19:47
Προκλητικός και είρωνας ο φονιάς σύζυγος στα Γλυκά Νερά: Κοιτούσε με ψηλά το κεφάλι και υπεροπτικά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε άλλο παρά μετανιωμένος για το έγκλημα που διετέλεσε στα Γλυκά Νερά ήταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κάτι που φάνηκε στη μεταφορά του στην Ευελπίδων, με την υπεροψία να... ξεχειλίζει, όπως και στην απολογία του για το φονικό.

Τόσο κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων όσο και κατά την αποχώρησή του, προκάλεσε αρνητική εντύπωση η στάση του σώματός του. Χωρίς να καλύπτει το πρόσωπό του, όπως γίνεται με άλλους εγκληματίες, φορώντας μια μαύρη μάσκη, μαύρο σακάκι, μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια (ρούχα που φόραγε από χθες στο μνημόσυνο της Καρολάιν) και άσπρο αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο συζυγοκτόνος διάβηκε το κατώφλι του εισαγγελέα με ένα... αγέρωχο ύφος.

Με ψηλά το κεφάλι, με ευθύ και υπεροπτικό βλέμμα, ατάραχος και σχεδόν... ανάλαφρος, ο 33χρονος κοιτούσε στα μάτια τους δημοσιογράφους. Χωρίς να χαμηλώνει το βλέμμα, έμοιαζε σαν να μην είχε συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει, τι είχε ομολογήσει, αλλά και τι τον περιμένει από δω και πέρα. Κάποιες στιγμές κοιτούσε τον ουρανό, ενώ σε κάποιες λήψεις φαίνεται ένα ανεπαίσθητο μειδίαμα μέσα από τη μάσκα του.

Άλλωστε, και κατά την ομολογία του εμφανίστηκε σίγουρος για την ποινή του, αλλά και βέβαιος πως θα βγει από τη φυλακή σε λίγα χρόνια και θα αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού του. Η στάση του αυτή σήμερα δεν συνάδει καθόλου με την παρουσία του όλον αυτό τον καιρό, όταν εμφανιζόταν αγχωμένος και με σκυμμένο κεφάλι, αποφεύγοντας την οπτική επαφή με τους συνομιλητές του.

Ο κατηγορούμενος που χθες ομολόγησε πως σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του εμφανίστηκε αμίλητος στον δικαστικό λειτουργό ενώ σύμφωνα με τους συνηγόρους του είναι μετανιωμένος και δηλώνει συντετριμμένος για όσα έγιναν στα Γλυκά Νερά.

Οι συνήγοροι που παρέλαβαν τώρα την πολυσέλιδη δικογραφία επιφυλάχθηκαν να προβούν σε δηλώσεις την ημέρα της απολογίας του εντολέα τους ώστε να έχουν μελετήσει τα στοιχεία της υπόθεσης.

Κρατούμενος έως την Τρίτη (22/6) στη ΓΑΔΑ

Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής θα παραμείνει κρατούμενος ο 32χρονος πιλότος μέχρι και την απολογία του, την Τρίτη, στις 10:00 το πρωί, στον 12ο τακτικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Πρωτοφανείς ήταν οι σκηνές κατά την προσαγωγή του δολοφόνου της 20χρονης στα δικαστήρια της Ευελπίδων, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Όπως είπε ο πιλότος συνοδευόταν από πάνοπλους αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, δεν κάλυπτε το πρόσωπό του, δεν είχε σκυμμένο στο κεφάλι του και δεν απάντησε σε καμιά από τις δεκάδες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με το αν το έχει μετανιώσει, γιατί το έκανε, τι έχει να πει σήμερα στη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν που μόλις ένα 24ωρο νωρίτερα την αγκάλιαζε στο τρισάγιο, στην Αλόννησο. Ο 32χρονος δεν είπε ούτε μια λέξη ενώ φαινόταν ψύχραιμος, κοιτώντας δεξιά και αριστερά παρακολουθώντας τι συμβαίνει γύρω του. Να σημειωθεί ότι οι συνήγοροί του έλαβαν το απόγευμα τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του εντολέα τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share