Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ήθελα να εξαφανίσω το πτώμα της» - Αμετανόητος ο δολοφόνος σύζυγος της Καρολάιν

Κυνικός στην απολογία του - Τα έριξε όλα στην Καρολάιν που «έγινε επιθετική και ήταν υπερπροστατευτική»

18 Ιουνίου 2021 19:36
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ήθελα να εξαφανίσω το πτώμα της» - Αμετανόητος ο δολοφόνος σύζυγος της Καρολάιν
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Οι αποκαλύψεις γύρω από το πώς έγινε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να παραμένει αμετανόητος και να περιγράφει ακόμη πιο σοκαριστικές σκηνές για τον φόνο της Καρολάιν.

«Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδια και τον πατέρα της», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα της μοιραίας βραδιάς λέγοντας μάλιστα πως σκέφτηκε ακόμη και να εξαφανίσει το άψυχο σώμα της Καρολάιν.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως η συμπεριφορά της άτυχης Καρολάιν άλλαξε μετά την γέννηση του παιδιού τους. «Έγινε επιθετική» ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον ίδιο να μεταφέρεται στα δικαστήρια με δρακόντεια μέτρα.

«Μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται» είπε ο 33χρονος και περιέγραψε τη δίκη του αλήθεια για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην σοφίτα της μεζονέτας.

Η Καρολάιν του είπε, όπως ανέφερε «όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω» και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί.

Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Τιναζόταν το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται».

Ο 33χρόνος ισχυρίστηκε ότι τα έχασε: «Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

Η μικρή είχε πάει δύο φορές στο χειρουργείο

Εντέχνως και χωρίς αντίλογο, ο πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος περιέγραψε στην ομολογία του τι οδήγησε στον καυγά και τη δολοφονία της σύζυγός του Καρολάιν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά.

Περιέγραψε την 20χρονη ως εξαιρετικά ευαίσθητη σε σχέση με το μωρό τους, ενώ όπως μετέδωσε το Open, η μικρή τους γεννημένη πρόωρα κόρη, ήδη στον πρώτο χρόνο της ζωής της χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο δύο φορές, γεγονός που έκανε την Καρολάιν υπερπροστατευτική, κάτι που υπονόησε ο πιλότος.

Σύμφωνα πάντα με τον πιλότο και τα όσα περιέγραψε στην ομολογία του, κατά το Open, όλα άρχισαν όταν το ζευγάρι βρισκόταν με το παιδί στο σαλόνι του σπιτιού στο ισόγειο. Εκεί ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, παίζοντας με το παιδί έκανε μία άτσαλη κίνηση και παραλίγο να του πέσει, ωστόσο, κατάφερε να το συγκρατήσει.

«Τι κάνεις εκεί; Πώς το κρατάς έτσι; Είδες τι έγινε; Θα χτυπούσε» φέρεται να είπε η Καρολάιν. Εκείνος απάντησε «δεν έπαθε κάτι. Ηρέμησε» για να του απαντήσει η 20χρονη «φυσικά και έπαθε. Δεν προσέχεις καθόλου. Πατέρας είσαι εσύ; Δεν προσέχεις καθόλου. Δωσ’ μου το παιδί». Στη συνέχεια εκείνος αρνήθηκε, εκείνη επέμεινε και το πήρε.

Επί πέντε ολόκληρα λεπτά, ο πιλότος, όπως ο ίδιος είπε σύμφωνα με το Open, της πίεζε το κεφάλι της στο μαξιλάρι και να έχει τα χέρια του στο στόμα της, λεπτά που η κοπέλα πάλευε μαζί του και εκείνος συνέχιζε για να την κάνει να σταματήσει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share