Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σκότωνε την Καρολάιν από 15 ετών ο Μπάμπης: Την άφησε έγκυο, απέβαλε, την ξανάφησε και την κλείδωσε στα Γλυκά Νερά!

Μια σχέση που την κατέστρεφε μέρα με τη μέρα μέχρι το στυγερό έγκλημα

18 Ιουνίου 2021 18:00
Σκότωνε την Καρολάιν από 15 ετών ο Μπάμπης: Την άφησε έγκυο, απέβαλε, την ξανάφησε και την κλείδωσε στα Γλυκά Νερά!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται για τη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν, που φαίνεται πως ήταν αρκετά χειριστική, με αρκετά γεγονότα να προκαλούν εντύπωση, με τον πρώτο να πηγαίνει και στα δικαστήρια.

Ένα παιδί πολυπράγμον, δραστήριο, χαρούμενο, ανέμελο στα 15 του. Κατεβαίνει από τους ουρανούς ελικόπτερο με πιλότο 28χρονο, την έχει βάλει στο μάτι, κολακεύεται η μικρή, μαζί μ’ αυτήν και φίλες της, οι καθηγήτριες της, ντόπιοι, όχι όμως μάνα της. Αυτό φαίνεται από το ότι δεν έχει βγει, να πει μια κουβέντα για τον πατέρα της εγγονής της. Πηγαινοέρχεται με το ελικόπτερο να την συναντήσει, δίνει πανελλήνιες, περνάει. Στο καπάκι πάνε Πορτογαλία, το μοναχοπαίδι δεν παντρεύεται στο νησί με τους δικούς της, αλλά στο εξωτερικό.

Μένουν στα Γλυκά Νερά, μακριά και χωρίς κύκλο το κοριτσάκι. Την αφήνει έγκυο, στα 18, μην και την πάρουν τα χρόνια. Αποβάλλει και προσπαθούν ξανά. Γεννάει. Την πηγαίνει σε ψυχολόγο που δεν είναι ψυχολόγος, για να την χειραγωγεί και να είναι συμμορφωμένη. Ακόμα δεν έχει πάει στην Σχολή. Αυτός αγοράζει οικόπεδο να χτίσουν, την απομακρύνει και άλλο από τη Σχολή, όπου σχολή ίσον κοινωνικές σχέσεις, άνοιγμα ματιών, προσλαμβάνουσες, και ένα βράδυ μπαίνουν ληστές. Την «σκοτώνουν», τον «δένουν», χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά.

Στο νησί τώρα, υπάρχει μια μάνα με έναν κατάκοιτο πατέρα, που πνίγει τον πόνο και τον θυμό της, ενώ η εγγονή της είναι στα χέρια του σούπερ γουαου πετυχημένου συζύγου πιλότου.

Λένε πολλοί ότι ο δρόμος που παίρνει ένα παιδί, η κοπέλα δεν πρόλαβε να πάει σε επόμενο, καθορίζεται από τους γονείς του. Δεν είναι έτσι! Ειδικά όταν αρπακτικά έρχονται από τον ουρανό. Και αυτός να μην ήταν ο δολοφόνος, το κορίτσι ήταν τελείως μόνο και πιεσμένο, στα χέρια ενός, δεν έχω λόγια, συζύγου και ενός άθλιου γύναιου, που την συμβούλευε και την κρατούσε να μη φύγει.

Και να μην ήταν ο δολοφόνος, είναι δολοφόνος. Πολλοί τέτοιοι, στους οποίους μπροστά, ούτε γονείς, ούτε θεοί μπορούν να μπουν μπροστά.

Προθεσμία για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Σε κλοιό αστυνομικών αλλά και τηλεοπτικών συνεργείων ο 33χρονος πιλότος αγέρωχος και με σταθερό βήμα περπάτησε μέχρι το γραφείο του ανακριτή.

Λίγο νωρίτερα είχε εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, μετά την ομολογία του για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο νεαρός κατηγορούμενος, φορώντας χειροπέδες, αλεξίσφαιρο γιλέκο και μάσκα, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη ώστε να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 32χρονου επιφυλάχθηκαν να κάνουν δηλώσεις αφού ενημερωθούν για τη δικογραφία ενώ μετέφεραν ότι ο εντολέας τους είναι «μετανιωμένος και συντετριμμένος».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share