Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το σκυλάκι που κατακρεούργησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Γιατί το έπνιξε

Το πήρε και το κρέμασε στην κουπαστή!

18 Ιουνίου 2021 17:17
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το σκυλάκι που κατακρεούργησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Γιατί το έπνιξε
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δε σκότωσε μονάχα την 20χρονη Καρολάιν, αλλά μαζί έπνιξε και το σκυλάκι τους, στο πλαίσιο της σκηνοθεσίας του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Οι αποκαλύψεις που όλο και περισσότερες έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με το στυγερό έγκλημα είναι σοκαριστικές. Μια από αυτές αφορά και το σκυλάκι το οποίο έπνιξε ο 32χρονος πιλότος με τα ίδια του τα χέρια στο πλαίσιο της προσπάθειας του να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη ληστεία, οδηγούμενος πια στα δικαστήρια.

Ο Μπάμπης, οδήγησε λοιπόν τον σκύλο σε παρακείμενο χώρο εκτός του σπιτιού, όπου και το έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια. Στη συνέχεια, πήρε το τετράποδο και το κρέμασε στην εσωτερική σκάλα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.

Για ποιο λόγο το σκότωσε

Ο συζυγοκτόνος αναφερόμενος στο πως σκηνοθέτησε τη ληστεία είπε «κρέμασα το σκυλί για να γίνω πιο πειστικός, είχα κάνει πρόβα πως θα δεθώ».

Μετά από 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο σε μία προσπάθεια να παραπλανήσει τις Αρχές, τους συγγενείς της 20χρονης και την κοινή γνώμη ο 32χρονος πιλότος σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς πως το βράδυ που δολοφόνησε τη σύζυγό του, καβγάδισαν για ασήμαντα πράγματα, αλλά ο ίδιος έχασε την ψυχραιμία του όταν η 20χρονη Κάρολαϊν του είπε ότι θα τα μαζέψει και θα φύγει από το σπίτι. Τότε ισχυρίζεται ότι θόλωσε και της έκλεισε το στόμα για την κάνει να σταματήσει να λέει τέτοια πράγματα.

Ο καβγάς για κάτι ασήμαντο μετατράπηκε σε δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς «εκείνο το βράδυ, τσακωθήκαμε και πάλι. Τελευταία οι καβγάδες μας ήτανε συχνοί. Συνήθως για ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας και για το παιδί. Μου είπε να σηκωθώ και να φύγω από το κρεβάτι. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Λίγο πριν βάλει το παιδί στην κούνια του είπε ότι θα τα μαζέψει και θα φύγει από το σπίτι. Θόλωσα. Και προσπάθησα όπως ήταν πάνω στο κρεβάτι, να της κλείσω το στόμα, να μην τα λέει αυτά».

Η σοκαριστική ομολογία για το σκύλο και τη σκηνοθεσία της ληστείας

Μάλιστα ο δολοφόνος της Καρολάιν αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως σκηνοθέτησε τη ληστεία, με τα λόγια του προκαλούν σοκ. «Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή σκέφτηκα το παιδί και τι θα γίνει αν πάω κι εγώ φυλακή και αποφάσισα να σκηνοθετήσω τη ληστεία. Το σκυλί, για να γίνω πιο πειστικός το κρέμασα από το λουρί του. Την κάρτα από την κάμερα την έβγαλα και την πέταξα στην τουαλέτα. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και μετά δέθηκα πρόχειρα μόνος μου. Είχα κάνει πρόβα πως θα δεθώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share