Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ένιωθα για πέντε λεπτά τον πνιγμό της Καρολάιν»! Ανατριχιαστική περιγραφή του 32χρονου πιλότου

To χρονικό του εγκλήματος και τα λάθη που τον πρόδωσαν

18 Ιουνίου 2021 14:20
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ένιωθα για πέντε λεπτά τον πνιγμό της Καρολάιν»! Ανατριχιαστική περιγραφή του 32χρονου πιλότου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ένιωθα για πέντε λεπτά τον πνιγμό της Καρολάιν». Η ανατριχιαστική αυτή περιγραφή για τον μαρτυρικό θάνατο της 20χρονης μητέρας ανήκει στον 32χρονο πιλότο, ο οποίος κατά την απολογία του δήλωσε ότι είχε περάσει τα χέρια του στο λαιμό της συζύγου του, ενώ είπε στην απολογία του ότι κρέμασε το σκυλί για να γίνω πιο πειστικός!

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, που έγινε γνωστό τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, εξιστόρησε στο δελτίο της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεραφέντης.

To χρονικό του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

  • 00.00: Τα μεσάνυχτα η Καρολάιν έφυγε από το σαλόνι και πήγε στη σοφίτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.
  • 00.25: Εικοσιπέντε λεπτά αργότερα η άτυχη φοιτήτρια έστειλε sms στον πιλότο, στο οποίο τον αποκαλούσε στα αγγλικά ανόητο.
  • 00.30: Από τις κάμερες φαίνεται ο πιλότος ξαπλωμένος στον καναπέ του σαλονιού να κρατάει αγκαλιά το μωρό.
  • 01.30: Μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο κατ’ ομολογία δράστης αφαιρεί την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού συστήματος παρακολούθησης. Στο σημείο αυτό φαίνεται ότι έχει αρχίσει να σχεδιάζει τη δολοφονία της συζύγου του.
  • 04.00: Ο 33χρονος ανεβαίνει στη σοφίτα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ξαπλώνει δίπλα στη γυναίκα του, έχοντας βάλει το 11 μηνών κοριτσάκι αναμεσά τους. Εκείνη την στιγμή ξυπνάει η Καρολάιν και του ζητάει να φύγει.
  • 04.11: Η ώρα του κακού. Ο θάνατος της Καρολάιν. Λίγη ώρα αργότερα, ο δολοφόνος πνίγει τον σκύλο της οικογένειας στην σκάλα του σπιτιού.
  • 06.16: Ο πιλότος τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση και το κουβάρι της συγκλονιστικής υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται. Από την πρώτη κατάθεση για ληστεία, μετά φόνου στις 11 Μαΐου φτάσαμε στις 17 Ιουνίου και την ομολογία ενοχής του, μετά από πολύωρη κατάθεση στην αστυνομία.

Ποια είναι τα λάθη που τον πρόδωσαν

  • Η εφαρμογή στο κινητό του πρόδωσε τον πιλότο καθώς έδειξε ότι υπήρχε κίνηση στη σοφίτα.
  • Το έξυπνο ρολόι και συγκεκριμένα η εφαρμογή στο βιομετρικό ρολόι-κινητό της Καρολάιν έδειξε την ώρα, στις 04.11 της 11ης Μαΐου, που άφησε η Καρολάιν την τελευταία της πνοή.
  • Ανακολουθία υπήρχε και στον χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό του σπιτιού, την οποία κατέστρεψε και εξαφάνισε πετώντας την στην τουαλέτα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Του πήραν το παιδί από τα χέρια, νόμιζε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα»

Με ιδιαίτερη ψυχρότητα αντιμετώπισε το θάνατο της συζύγου του Καρολάιν ο 33χρονος πιλότος, όταν έφτασαν στη μεζονέτα οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Οι αστυνομικοί της Αμέσου Δράσεως οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στον τόπο του εγκλήματος, επικοινώνησαν μαζί μου και μου ανέφεραν -έπειτα από ερώτησή μου -ότι τους έκανε εντύπωση η ψυχρότητα με την οποία αντιμετώπισε το θάνατο της συζύγου του. Μετά την ενημέρωση από τους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του είναι νεκρή, οι αστυνομικοί σχολίασαν την ψυχρότητά του και λίγο μετά του πήραν το παιδί από τα χέρια γιατί δεν τους άρεσαν κάποιες κινήσεις που έκανε. Υπήρχαν εξ αρχής πολλά κενά» είπε στην ΕΡΤ.

«Νόμιζε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα» είπε περιγράφοντας στην ΕΡΤ την ψυχρότητα του καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Ανέφερε ότι εξαρχής «όλες οι εκδοχές ήταν στο κάδρο. Ακολουθήθηκε μια μεθοδολογία βήμα-βήμα και ο πιλότος φάνηκε ότι είχε δίκιο ότι αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί».

Γλυκά Νερά: «Είχαμε άποψη, δεν μιλούσαμε γιατί έτσι έπρεπε να γίνει»
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής τόνισε ότι παρότι «είχαμε άποψη, δεν μιλούσαμε γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Δεν έπρεπε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και να κάνουμε κακό στην έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Υπήρξε μια εξέλιξη των ερευνών και φτάσαμε στο σημείο να συλληφθεί ο δράστης την ώρα που έπρεπε».

Ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. «Η Ελληνική Αστυνομία είναι παρών. Ο Έλληνας πολίτης πρέπει να αισθάνεται ασφαλής» ανέφερε, παρομοιάζοντας τον φόνο στα Γλυκά Νερά με το έγκλημα του Ολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους.

Τέλος, ο κ. Καλλιακμάνης υπενθύμισε τις δηλώσεις του κατηγορούμενου «να μη συμβεί αυτό που συνέβη σε μένα σε κανέναν” και σχολίασε ότι “ίσως αυτό που ήθελε να πει είναι να μη ζήσει κανείς την απόρριψη που ένιωσε αυτός».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share