Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: «Πρόκειται για μια προσωπικότητα γεννημένη για το έγκλημα» - Κόλαφος ο Δημήτρης Σούρας για τον 32χρονο πιλότο

Δεν είναι ψυχικά ασθενής - Νόμιζε ότι είχε φτιάξει το τέλειο έγκλημα

18 Ιουνίου 2021 11:34
Γλυκά Νερά: «Πρόκειται για μια προσωπικότητα γεννημένη για το έγκλημα» - Κόλαφος ο Δημήτρης Σούρας για τον 32χρονο πιλότο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γλυκά Νερά: Ο Διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan Δημήτρης Σούρας μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για τον σύζυγο της Κάρολαιν, ο οποίος ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε την άτυχη 20χρονη. Ενώ, ο 32χρονος πιλότος θέλει να αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού αφού εκτίσει την ποινή του!

«Πρόκειται για έναν “ήρωα του κακού”, φτιαγμένος από παιδική ηλικία να φτάσει εδώ που έφτασε, χωρίς συναισθήματα και μετανιώνω, μια προσωπικότητα γεννημένη για το έγκλημα. Ωστόσο, τον πρόδωσαν αυτά που δεν είχε. Τα συναισθήματα δεν μακιγιάρονται και όταν δεν υπάρχουν προδίδονται. Ήταν αφελής και νόμιζε ότι είχε φτιάξει το τέλειο έγκλημα».

Έπαιζε αισχρό θέατρο, είναι κτηνάνθρωπος είπε ο ψυχίατρος που μεταξύ άλλων τόνισε ότι «αν ήταν έγκλημα εν βρασμώ, ο δράστης αμέσως θα μετάνιωνε, θα ούρλιαζε, θα ζητούσε βοήθεια, θα καλούσε την αστυνομία. Εκείνος έπνιξε το σκυλί για να αποκτήσει ένα περισσότερο άλλοθι».

Ερωτηθείς αν νοσούσε ψυχικά, ο επιστήμονας τόνισε: «Ο ψυχικά ασθενής δεν έχει τη δυνατότητα να οργανώσει τίποτα, σκοτώνει στον παραλογισμό του». Τόνισε δε ότι «κανείς δεν θα μπορέσει να βγάλει χαρτί ότι ο 32χρονος νοσούσε ψυχικά».

«Βόμβα» Κατερινόπουλου για Γλυκά Νερά: «Δεν με πείθει το κίνητρο» – Τι άλλο κρύβει ο πιλότος;

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που ομολόγησε αργά το απόγευμα της Πέμπτης ότι την σκότωσε μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος πιλότος, που «έσπασε» μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό.

Ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, μιλώντας για τη δραματική τροπή που πήρε η υπόθεση στην Κοινωνία ώρα MEGA, ανέφερε:

«Το έγκλημα μιλάει πάντα με τον τρόπο που έγινε. Η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου δεν έδενε με αυτά που έλεγε. Για εμένα έχουν πολύ δουλειά ακόμα και κυρίως ο ανακριτής. Δεν με πείθει το κίνητρο, ο καυγάς και η ζήλεια. Μην ξεχνάτε ότι αυτοί οι άνθρωποι αγόρασαν ένα οικόπεδο 100.000 ευρώ. Το κίνητρο δεν με πείθει.»

 «Βόμβα» Κατερινόπουλου για Γλυκά Νερά

«Δεν ξέρω αν είναι ψυχολόγος ή όχι, αλλά κανένας ψυχολόγος δεν δέχεται να κουβεντιάσει με ένα ζευγάρι. Σύμβουλος γάμου, ναι. Ψυχολόγος, όχι», πρόσθεσε αναφερόμενος για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν.

«Δεν πείθομαι για εν βρασμώ ψυχής», τόνισε.

Το MEGA βρέθηκε στην Αλόννησο, ο κόσμος εκεί βρίσκεται σε σοκ, δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Τραγική φιγούρα της ιστορία η μητέρα της κοπέλας. Οι εικόνες με την αγκαλιά του δολοφόνου σοκάρουν. Η μητέρα της Καρολάιν μεταφέρθηκε σε φιλικό σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου, Άριας Καλύβα, το μωράκι βρίσκεται στους γονείς του 32χρονου, στην Αθήνα. Ο δράστης είχε πιστέψει το σχέδιο που είχε φτιάξει στο μυαλό του.

Το κινητό – ρολόι της Καρολάιν και το στοιχείο – κλειδί

Στις 04:01 τα ξημερώματα το βιομετρικό ρολόι άρχισε να καταγράφει περίεργες αυξομειώσεις και στις 04:11 σταμάτησε να δίνει παλμό. Η κοπέλα παρουσίαζε νεκρική ακαμψία κάτι που έδειχνε χρονική ανακολουθία με την κατάθεση του συζύγου της. Οι αστυνομικοί επέμεναν στην εκδοχή της ληστείας, γιατί ήθελα να αποκλείσουν αυτή την εκδοχή πριν επικεντρωθούν στον ίδιο.

Ο 32χρονος, τις ώρες που φέρεται να είναι φιμωμένος, φέρεται να αλώνιζε στο σπίτι. Ενώ στις 12:20 είναι το τελευταίο πλάνο που κατέγραψαν οι κάμερες. Μια ωρα μετά η κάμερα δείχνει μαύρο. Είναι ακόμα μια χρονική ανακολουθία σε σχέση με την κατάθεσή του. Δεν υπολόγιζε ότι οι κάμερες συνδέονται με εταιρεία σεκιούριτι.

«Προσχεδιασμένες οι κινήσεις. Ποιος βρασμός ψυχής τρεις ώρες μετά;», πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share