Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος θέλει να αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού αφού εκτίσει την ποινή του!

Τι φώναζε στους αστυνομικούς όταν τον βρήκαν δίπλα στη νεκρή Καρολάιν

18 Ιουνίου 2021 10:47
Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος θέλει να αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού αφού εκτίσει την ποινή του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος και δολοφόνος της Καρολάιν, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ σοκαριστικά πράγματα! Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μετά την ομολογία του για τη δολοφονία της Καρολάιν, πώς θέλει να δει τι ποινή θα του επιβληθεί, να την εκτίσει, και να αναλάβει την κηδεμονία της κόρης του! Ενώ, οργή προκαλούν οι αγκαλιές του 32χρονου δολοφόνου στη μάνα της Καρολάιν και στο 11 μηνών κοριτσάκι του!

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς έγινε η δολοφονία και πώς «έστησε» όλο αυτό το σκηνικό καθώς και τις σκέψεις του μετά την ειδεχθή πράξη του. Όλα λέει ότι έγιναν εν βρασμώ ψυχής

Έδειξε και πάλι πολύ ψύχραιμος και εκείνο που τον νοιάζει είναι πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή, πόση θα είναι η ποινή του για να ξέρει πότε θα αποφυλακιστεί ώστε να πάρει το παιδί του. Αυτή ήταν, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, σόκαρε τους αστυνομικούς, με αυτή του, την ερώτηση.

Γλυκά Νερά: Τι φώναζε ο 32χρονος στους αστυνομικούς όταν τον βρήκαν δίπλα στη νεκρή Καρολάιν

Για την εξιχνίαση του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο, τη δολοφονία της νεαρής Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλος, μίλησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων δυτικής Αττικής, μιλώντας με τον αστυνομικό που πήρε το μωρό κι εκείνον που έλυσε τον δράστη, του είπαν ότι «νιώθουμε ότι αυτός το έχει κάνει».

«Αν κλείσετε τον ήχο, όταν μιλάει στην κάμερα, θα δείτε ότι η γλώσσα του σώματος, δείχνει ενοχή, αφού κοιτάει χαμηλά», σχολίασε ο αστυνομικός.

«Ρώτησα κατευθείαν πώς ήταν δεμένος, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να τον λύσουν, χωρίς να δώσουν σημασία στο αν κρατούσε τους κόμπους ή αν ήταν δεμένα τα χέρια του», είπε ο Γ.Καλλιακμάνης.

«Λύστε με πνίγομαι», έλεγε στους αστυνομικούς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share