Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πόσα χρόνια θα «φάει» στη φυλακή o 32χρονος; Για 2 δολοφονίες δικάζεται ο πιλότος!

Δεν είναι μόνο η δολοφονία της Καρολάιν... Το μήνυμα που «ανέβασε» στο instagram αφού τη σκότωσε

18 Ιουνίου 2021 09:16
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πόσα χρόνια θα «φάει» στη φυλακή o 32χρονος; Για 2 δολοφονίες δικάζεται ο πιλότος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος μετά την ομολογία του ότι αυτός σκότωσε τη γυναίκα του στα Γλυκα Νερά και σκηνοθέτησε στη συνέχεια τη ληστεία για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών, γνωρίζει ότι δεν έχει πλέον κανένα ελαφρυντικό. Πόσα χρόνια θα «φάει» στη φυλακή o 32χρονος; Ενώ παράλληλα δικάζεται για δύο δολοφόνίες!

Εκείνο που δεν έχουν συνειδητοποιήσει πολλοί ακόμα είναι ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα δικαστεί για μια δολοφονία, αλλά για δυο. Για την ακρίβεια για μια δολοφονία (της συζύγου του, Καρολάιν) και για μια ζωοκτονία.

Πρώτα αφαίρεσε τη ζωή μιας 20χρονης κοπέλας, της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, επικαλούμενος αστείες δικαιολογίες και αφορμές και μετά συνέχισε. Με καθαρό μυαλό, με ψυχρό αίμα αφαίρεσε τη ζωή απ’ το σκυλάκι γιατί πίστευε ότι μόνο έτσι θα μπορούσε να γλιτώσει.

Η ζωοκτονία με χρήση βίας τιμωρείται με καθειρξη μεχρι 10 ετών και χρηματικη ποινη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του και ζωοκτονια με χρηση βιας, επομενως εκτιμαται οτι ο πιλότος το νωρίτερο που μπορεί να βγει από τη φυλακή, εφοσον δείξει καλή διαγωγή είναι μετά από τουλαχιστον 20 έτη. Εν ολίγοις ο Αναγνωστόπουλος θα ξαναδεί το φως του ήλιου στα 52 του.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Για πάντα μαζί, καλό ταξίδι αγάπη μου»! Το μήνυμα που «ανέβασε» στο instagram αφού τη σκότωσε

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η ανάρτηση του πιλότου στο Instagram, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της γυναίκας του στα Γλυκά Νερά, υπό το φως των νέων εξελίξεων στην υπόθεσηνα είναι ραγδαίες και να προκαλούν φρίκη!

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 33χρονος σύζυγος της ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης πως είναι ο δολοφόνος της, μετά από μαραθώνια κατάθεση του στη ΓΑΔΑ.

Υπό το φως των παραπάνω, η τελευταία ανάρτηση του 33χρονου στο Instagram - όπου δεκάδες χρηστών του μέσου αποθέτουν οργισμένα σχόλια εδώ και λίγες ώρες - πριν τέσσερις εβδομάδες - άρα λίγες μέρες μετά το έγκλημα - μοιάζει ανατριχιαστική.

Ο σύζυγος του θύματος είχε κοινοποιήσει φωτογραφία από μία φαινομενικά χαρούμενη στιγμή του ζευγαριού και την «αποχαιρέτισε» γράφοντας:

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share