Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: "Να μην το περάσει ποτέ ξανά κανείς! Η Αστυνομία θα τους πιάσει": Όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος το έπαιζε θύμα μπροστά στις κάμερες!

Μιλάμε για το απίστευτο θράσος!

18 Ιουνίου 2021 08:42
Γλυκά Νερά:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα των τελευταίων δεκαετιών είναι αδιαμφισβήτητα το έγκλημα στα Γλυκά Νερά! Το Mega έκανε μία αναδρομή στην ευτυχισμένη ζωή του ζευγαριού που τίποτα δεν προμήνυε το κακό που πρόκειται να συμβεί.

Η αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ μετά από ένα τηλεφώνημα φτάνουν στην μεζονέτα της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά και αντικρίζουν ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Η 20χρονη Κάρολαϊν νεκρή στο κρεβάτι δίπλα στο μωρό της και ο 32χρονος σύζυγός της δεμένος στο πάτωμα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλα άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα

Από τη γνωριμία και τις φωτογραφίες του παραμυθένιου γάμου τους στην Πορτογαλία, μπροστά στις κάμερες μετά τη δολοφονία της 20χρονης στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά να περιγράφει τα όσα έζησε και λίγες μέρες μετά στην Αλόννησο αγκαλιά με το παιδί του.

Τόσο στο ελικοδρόμιο, όσο και στο νεκροταφείο, με τα πλάνα και τον επικήδειο που είχε εκφωνήσει να μετατρέπουν ξανά την οργή για τη δολοφονία, σε απέραντη θλίψη.

Ο 32χρονος πιλότος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το έγκλημα, μία μέρα μετά τη δολοφονία της γυναίκας του. Ψύχραιμος, χωρίς να κοιτάει τις κάμερες και τους δημοσιογράφους στα μάτια.

Παρακολουθεί την πορεία των ερευνών από την πρώτη στιγμή. Είναι δίπλα στους άντρες της σήμανσης και εμφανίζεται σίγουρος ότι οι προσπάθειες των Αρχών θα αποδώσουν. Στο πλευρό του εκείνες τις πρώτες μέρες, στέκεται μια ολόκληρη χώρα. Τα πλάνα από την Αλόννησο, με τον ίδιο ντυμένο στα μαύρα να κρατάει σφικτά το αγγελούδι του, είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Όπως και αυτά μέσα στο νεκροταφείο, όταν και πάλι αγκαλιά με την κορούλα του, έσκυψαν για να αφήσουν ένα λουλούδι στο φέρετρο.

Ο ίδιος δηλώνει συντετριμμένος τόσο για το μίσος των δολοφόνων όσο και για το γεγονός πως η κορούλα του, καταδικάστηκε να μεγαλώσει ορφανή.

Μια ολόκληρη χώρα του στέλνει μηνύματα συμπαράστασης στους διαδικτυακούς του λογαριασμούς. Στενοί φίλοι και συγγενείς, επικοινωνούν μαζί του, για να του πουν λόγια παρηγοριάς. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται πάντα σε εξέλιξη.

Στην Αλόννησο συγγενείς, φίλοι και καθηγητές της αδικοχαμένης Καρολάιν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 32χρονο. Τον άνθρωπο που τους είχε γνωρίσει η 20χρονη και που πολύ γρήγορα έκανε οικογένεια μαζί του.

Γλυκά Νερά – Οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο Facebook κέντριζαν το ενδιαφέρον.

Από τον παραμυθένιο τους γάμο πριν από περίπου ένα χρόνο, στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, με τη γέννηση της κορούλας τους και από εκεί στο πρώτο ταξίδι στο Ντουμπάι, στις εξορμήσεις εντός συνόρων με τις στιγμές οικογενειακής ευτυχίας να κατακλύζουν τις διαδικτυακές τους σελίδες. Εκείνη στα 20 χρόνια της φοιτήτρια και εκείνος στα 32 του, πιλότος ελικοπτέρων. Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που τα ξημερώματα τις 11ης Μαϊου χώρισαν για πάντα, τα χτυπήματα των δολοφόνων.

Από τη γνωριμία τους και τις βουτιές σε ξενοδοχείο της Ρόδου το καλοκαίρι του 2018… στην πτήση πάνω από τον χιονισμένο Παρνασσό, με πιλότο τον άντρα της και από εκεί στην εποχή του κορωνοϊού με μάσκες στα πρόσωπα, με το παιδί τους να είναι η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής τους.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, είχαν να λένε για τη μεγάλη τους αγάπη που επισφραγίστηκε με το γάμο τους. Η Καρολίνα και ο Μπάμπης έδειχναν να απολαμβάνουν τη ζωή τους απόλυτα ερωτευμένοι και ήρεμοι. Ο ένας για τον άλλον. Μαζί τις περισσότερες φορές με το αγγελούδι τους, που γεννήθηκε στις 3 του περασμένου Ιούνη.

Πριν από ένα και πλέον μήνα τα πάντα άλλαξαν. Ο 32χρονος έγινε γνωστός σε ολόκληρη τη χώρα, κεντρικό πρόσωπο σε ένα από τα σκληρότερα εγκλήματα των τελευταίων δεκαετιών.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega στο Athensmagazine.gr:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share