Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Για πάντα μαζί, καλό ταξίδι αγάπη μου»! Το μήνυμα που «ανέβασε» στο instagram αφού τη σκότωσε

Οργή στο Twitter - Οι αλλαγές που «πρόδωσαν» τον 32χρονο

18 Ιουνίου 2021 08:36
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Για πάντα μαζί, καλό ταξίδι αγάπη μου»! Το μήνυμα που «ανέβασε» στο instagram αφού τη σκότωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η ανάρτηση του πιλότου στο Instagram, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της γυναίκας του στα Γλυκά Νερά, υπό το φως των νέων εξελίξεων στην υπόθεσηνα είναι ραγδαίες και να προκαλούν φρίκη!

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 33χρονος σύζυγος της ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης πως είναι ο δολοφόνος της, μετά από μαραθώνια κατάθεση του στη ΓΑΔΑ.

Υπό το φως των παραπάνω, η τελευταία ανάρτηση του 33χρονου στο Instagram - όπου δεκάδες χρηστών του μέσου αποθέτουν οργισμένα σχόλια εδώ και λίγες ώρες - πριν τέσσερις εβδομάδες - άρα λίγες μέρες μετά το έγκλημα - μοιάζει ανατριχιαστική.

Ο σύζυγος του θύματος είχε κοινοποιήσει φωτογραφία από μία φαινομενικά χαρούμενη στιγμή του ζευγαριού και την «αποχαιρέτισε» γράφοντας:

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι αλλαγές στο Instagram που «πρόδωσαν» τον 32χρονο πιλότο

Οι εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι καταιγιστικές, λίγο μετά την κλήση του 32χρονου πιλότου ξανά στη ΓΑΔΑ για κατάθεση, με την Αστυνομία να τοποθετείται για το θέμα, τη στιγμή που αναζητεί κάθε στοιχείο, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στη λύση του γρίφου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο περίλυπος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, βρισκόταν σήμερα (17/6) στην Αλόννησο για το μνημόσυνό της, μέχρι που αερομεταφέρθηκε στην Αθήνα. Αρκετά στοιχεία μοιάζουν να έχουν προκύψει, τη στιγμή που παρατηρούνται κινήσεις ακόμη και στο Instagram.

Σε αυτές τις κινήσεις, ο πιλότος δείχνει να πραγματοποιεί διαφοροποιήσεις, έχοντας αναλάβει το λογαριασμό της Καρολάιν μετά το έγκλημα. Εκεί, βλέπουμε πως αφερνός έχει κλειδώσει το λογαριασμό, κίνηση απολύτως λογική, ώστε να μην έρχονται «βροχή» τα σχόλια, θετικά ή αρνητικά για την υπόθεση, αλλά έχει προβεί σε ακόμη μια κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος έχει αλλάξει την φωτογραφία προφίλ, η οποία δείχνει πλέον την Καρολάιν αγκαλιά με το μωρό τους. Για ποιο λόγο να προχωρήσει, λοιπόν, σε αυτή την κίνηση και, γενικά, να «πειράζει» το λογαριασμό στο Instagram κατά το δοκούν; Μπορεί να μην είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τις Αρχές το συγκεκριμένο θέμα, αλλά εγείρει επίσης ερωτήματα.

Γλυκά Νερά Instagram

Ο ίδιος ο πιλότος, πάντως, έχει «σταματημένο» το δικό του λογαριασμό μετά την ανάρτησή του για το θάνατο της γυναίκας του, λέγοντας πως θα είναι για πάντα μαζί.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργή στο Twitter για το δολοφόνο πιλότο

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις τελευταίες αποκαλύψεις του, με τον 32χρονο πιλότο τελικά να «σπάει» και να ομολογεί τον φόνο της 20χρονης Καρολάιν.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα κεντρικά της ΓΑΔΑ και έπειτα από μαραθώνια κατάθεση ομολόγησε την ενοχή του για τη στυγερή δολοφονία της.

Το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση και αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ομολογία του 33χρονου πιλότου, το Twitter πήρε… φωτιά.

Το hashtag «#Γλυκά_Νερά» έγινε πρώτο trend και πολλοί ήταν οι χρήστες που εξέφρασαν την οργή τους για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν και την ενοχή του 33χρονου πιλότου. Μάλιστα, κάποιοι τον χαρακτήρισαν «ψυχανώμαλο κτήνος».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share