Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Ποιος είναι ο 32χρονος πιλότος που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν - Η γνωριμία, ο γάμος και το στυγερό έγκλημα

Το προφίλ του δολοφόνου - O έρωτας που κατέληξε σε εφιάλτη

18 Ιουνίου 2021 07:53
Γλυκά Νερά: Ποιος είναι ο 32χρονος πιλότος που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν - Η γνωριμία, ο γάμος και το στυγερό έγκλημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά! Ο 32χρονος σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλους, ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης ότι σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους.

Ο δράστης που κατέθετε επί επτά ώρες στη ΓΑΔΑ φέρεται να υποστήριξε πως ήταν εν βρασμώ, έδρασε μόνος του και πως δεν ομολόγησε νωρίτερα την πράξη του, λόγω της κόρης τους. Ήταν αυτός που την έπνιξε με τα χέρια του και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την «επίθεση» από ληστές.

Ο παραμυθένιος γάμος της Καρολάιν και του Μπάμπη που κατέληξε σε τραγωδία - Το προφίλ του δολοφόνου

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2018 στην Αλόννησο και παντρεύτηκε σε θέρετρο της Πορτογαλίας με φόντο τον Ατλαντικό ωκεανό το καλοκαίρι του 2019. Στις 3 Ιουνίου του 2020 ήρθε στη ζωή η κόρη τους. Λυδία. Η 20χρονη ανέφερε τότε πως είχε βρει στο πρόσωπο του 32χρονου τον άνδρα της ζωής της.

Η Καρολάιν, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ασχολούνταν με το kick boxing και τις πολεμικές τέχνες. Με καταγωγή από τη Βρετανία και τις Φιλιππίνες είχε μεγαλώσει στην Αλόννησο. Εκεί όπου γνώρισε και τον άνδρα της ζωής της, τον 32χρόνο Μπάμπη.

Το ενός έτους κοριτσάκι τους, η Λυδία, που ήρθε στον κόσμο στις 3 Ιουνίου, επισφράγισε με τον πιο τρυφερό τρόπο την ευτυχία του ζευγαριού.

Ο 32χρονος πιλότος, έκανε συχνά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είχε μια καριέρα που τους εξασφάλιζε μια άνετη καθημερινότητα καθώς εργαζόταν ως «αεροταξί» πετώντας καθημερινά από τα Μέγαρα και το Ελευθέριος Βενιζέλος σε όλη την Ελλάδα. Μύκονος, Σαντορίνη και όλα τα νησιά των Κυκλάδων αποτελούσαν καθημερινό του δρομολόγιο.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, είχαν να λένε για τη μεγάλη τους αγάπη που επισφραγίστηκε με το γάμο τους. Η Καρολίνα και ο Μπάμπης έδειχναν να απολαμβάνουν τη ζωή τους απόλυτα ερωτευμένοι και ήρεμοι. Ο ένας για τον άλλον. Μαζί τις περισσότερες φορές με το αγγελούδι τους, που γεννήθηκε στις 3 του περασμένου Ιούνη.

Πριν από ένα και πλέον μήνα τα πάντα άλλαξαν. Ο 32χρονος έγινε γνωστός σε ολόκληρη τη χώρα, κεντρικό πρόσωπο σε ένα από τα σκληρότερα εγκλήματα των τελευταίων δεκαετιών.

"I Killed Her": Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του 32χρονου για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο βρετανικός τύπος είχε ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από την πρώτη στιγμή, εξαιτίας της ειδεχθούς φύσης του εγκλήματος αλλά και της βρετανικής καταγωγής της 20χρονης. Οι ραγδαίες εξελίξεις του τελευταίου 24ωρου απασχολούν βρετανικά ΜΜΕ όπως τη The Sun Online, που τις υποδέχτηκε σαν «έκτακτη είδηση».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η The Sun «σήμερα, ο σύζυγός της 20χρονης Βρετανίδας, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μεταφέρθηκε στην Αθήνα αφού η αστυνομία είπε ότι ήθελε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Η αστυνομία έφτασε με ελικόπτερο στην Αλόννησο, όπου ο Αναγνωστόπουλος είχε πάει από την Τετάρτη για το μνημόσυνο της 20χρονης. Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν διακριτικά ακολουθώντας το μνημόσυνο και του ζήτησαν να επιστρέψει στην Αθήνα μαζί τους. Στην πρώτη επίσημη δήλωση της αστυνομίας, έπειτα από πέντε εβδομάδες, επιβεβαίωσαν ότι ο 32χρονος πιλότος ανακρίθηκε στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Ένας αστυνομικός περιέγραψε την εξέλιξη αυτή ως «game changer».

«Τα νέα ευρήματα θα παρουσιαστούν στον 32χρονο», ανέφερε πηγή στην Sun Online και συνέχισε: «Θα κληθεί να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις υπό το φως αυτής της νέας εξέλιξης».

Σε άλλο σημείο, η Sun Online αναφέρει: «Οι αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι υπάρχουν «τρία ενδιαφέροντα ευρήματα» από την έρευνα. Το ένα αφορά στις κάρτες μνήμης στις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού. Προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι η συμμορία τις είχε αφαιρέσει πριν μπει στο σπίτι.

Δεύτερον, τα δεδομένα φαίνεται να αποδεικνύουν δραστηριότητα στο κινητό τηλέφωνο του συζύγου της Καρολάιν, τη στιγμή που, σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία, ήταν δεμένα τα μάτια και τα χέρια του.

Τρίτον, τα δεδομένα από το έξυπνο ρολόι της Καρολάιν – το οποίο παρακολουθούσε αυτόματα τον σφυγμό της – «δεν συνδέονται με το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων, όπως είχε δοθεί στην προηγούμενη μαρτυρία του συζύγου της»!

Δείτε παρακάτω πως παρουσιάζουν τις εξελίξεις στο έγκλημα των Γλυκών Νερών τα βρετανικά ΜΜΕ

Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του 32χρονου για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν!

Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του 32χρονου για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share