Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρνείται να ομολογήσει ο σύζυγος - Θέμα χρόνου η σύλληψή του

Η Αστυνομία δεν τον θεωρεί πια μάρτυρα αλλά ένοχο!

17 Ιουνίου 2021 20:42
Θρίλερ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρνείται να ομολογήσει ο σύζυγος - Θέμα χρόνου η σύλληψή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ επικρατεί για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την κοινή γνώμη να μένει άναυδη μπροστά στις νέες εξελίξεις, καθώς ο 32χρονος πιλότος φαίνεται πως είναι ο φονιάς της Καρολάιν, με τη σύλληψή του να θεωρείται θέμα χρόνου.

Ο ίδιος, όμως, αρνείται προς το παρόν να ομολογήσει. Πάνω από έξι ώρες μετά την μεταφορά του κατεπειγόντως από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το τρισάγιο της και ο ίδιος δεν έχει απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών.

Από την αστυνομία αναφέρουν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν είναι πειστικές.

Και για τον λόγο αυτό, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν πειστεί πως είναι ο δολοφόνος της συζύγου του. Ο 32χρονος πιλότος, επίσης, δεν αποτελεί τον βασικό μάρτυρα, αλλά εξετάζεται ως ένα από τα βασικά πρόσωπα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, δηλώνει αστυνομικός στο Open.

Ποια η στάση του μπροστά στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος πιλότος είναι ψύχραιμος στα γραφεία της ΓΑΔΑ, όπου συνεχίζει να δέχεται ερωτήσεις από τις Αρχές σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης.

Ο σύζυγος της Καρολάιν φέρεται να είναι συνεργάσιμος, ωστόσο τα κενά στις απαντήσεις που δίνει στους αστυνομικούς συνεχίζεται.

Τα ερωτήματα που μένουν αναπάντητα

Ο 32χρονος Μπάμπης βρίσκεται αντιμέτωπος με ορισμένα ερωτήματα, στα οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις.

  • Πρώτον, στο κινητό του υπήρχε εφαρμογή που καταγράφει τα βήματα και η οποία έδειξε ότι περπατούσε την ώρα που είχε δηλώσει πως ήταν δεμένος.
  • Δεύτερον, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί αρκετά νωρίτερα από ό, τι δήλωσε σχετικά με τ πότε μπήκαν οι «ληστές» στο σπίτι.
  • Τρίτον, το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η άτυχη Κάρολαϊν κατέγραψε αυξημένους παλμούς κάποια στιγμή και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη. Όλα αυτά πολύ νωρίτερα από το χρόνο κατά τον οποίο ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.
 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share