Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Για αυτό σκότωσε την Καρολάιν ο πιλότος - Αποκαλύφθηκε το κίνητρό του

Αυτός είναι ο λόγος - «Θόλωσε» και τη δολοφόνησε πριν εκείνη προλάβει

17 Ιουνίου 2021 20:10
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Για αυτό σκότωσε την Καρολάιν ο πιλότος - Αποκαλύφθηκε το κίνητρό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεότερα στοιχεία προκύπτουν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλονίζει την χώρα, με το κίνητρο του 32χρονου πιλότου να αποκαλύπτεται σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν, αποτελώντας πια τον βασικό ύποπτο.

Από πηγές της ΕΛΑΣ διαρρέεται ότι οι αρχικές καταθέσεις του 32χρονου, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου έχουν «καταρρεύσει», καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία που τον μετατρέπουν στον νούμερο ένα βασικό ύποπτο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τα τελευταία μηνύματα που αντάλλασσε τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι, σύμφωνα με τα οποία, η 20χρονη είχε εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή της να χωρίσει τον 32χρονο πιλότο και να πάρει μαζί της την μόλις 11 μηνών κόρη τους.

Άργησε την αερομεταφορά για μια μέρα

Για τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την δολοφονία στα Γλυκά Νερά, μίλησε στο Live News, στο Mega, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας.

«Υπάρχουν “δεμένα” στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά» υπογράμμισε συγκεκριμένα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης» σημείωσε ακόμη συμπληρώνοντας πως «οι αστυνομικοί άρχισαν να δένουν την υπόθεση με διάφορα τεχνικά στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή τους».

«Δεν είναι τυχαίο που πήγε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στην Αλόννησο με διαταγή του Αρχηγείου να φέρει τον πιλότο» υπογράμμισε ο κ. Μπαλάσκας, συμπληρώνοντας πως υπάρχει ενδεχόμενο να γίνουν και άλλες επίσημες ανακοινώσεις μέχρι το βράδυ.

Παρά το γεγονός αυτό, βέβαια, στην ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. έγινε ξεκάθαρο, ότι η αερομεταφορά άργησε μια μέρα, καθώς ο πιλότος ζήτησε να μείνει στην Αλόννησο για το μνημόσυνο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share