Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν!

Ραγδαίες εξελίξεις - Αυτός είναι

17 Ιουνίου 2021 18:47
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομερές είναι οι εξελίξεις στα Γλυκά Νερά, αφού προκύπτει πως τα στοιχεία είναι επαρκή και δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο ίδιος ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος!

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 32χρονου πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με όσα αναφέρει το protothema.gr.

Δεν αρκούσαν οι εξηγήσεις του - Τα στοιχεία που τον «πρόδωσαν»

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 32χρονου πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέκυψαν.

Από την αστυνομία αναφέρουν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν είναι πειστικές.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη κι αυτό της έκδοσης εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες.

Όταν το Instagram τον «πρόδωσε»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο περίλυπος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, βρισκόταν σήμερα (17/6) στην Αλόννησο για το μνημόσυνό της, μέχρι που αερομεταφέρθηκε στην Αθήνα. Αρκετά στοιχεία μοιάζουν να έχουν προκύψει, τη στιγμή που παρατηρούνται κινήσεις ακόμη και στο Instagram.

Σε αυτές τις κινήσεις, ο πιλότος δείχνει να πραγματοποιεί διαφοροποιήσεις, έχοντας αναλάβει το λογαριασμό της Καρολάιν μετά το έγκλημα. Εκεί, βλέπουμε πως αφερνός έχει κλειδώσει το λογαριασμό, κίνηση απολύτως λογική, ώστε να μην έρχονται «βροχή» τα σχόλια, θετικά ή αρνητικά για την υπόθεση, αλλά έχει προβεί σε ακόμη μια κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος έχει αλλάξει την φωτογραφία προφίλ, η οποία δείχνει πλέον την Καρολάιν αγκαλιά με το μωρό τους. Για ποιο λόγο να προχωρήσει, λοιπόν, σε αυτή την κίνηση και, γενικά, να «πειράζει» το λογαριασμό στο Instagram κατά το δοκούν; Μπορεί να μην είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τις Αρχές το συγκεκριμένο θέμα, αλλά εγείρει επίσης ερωτήματα.

Γλυκά Νερά Instagram

Ο ίδιος ο πιλότος, πάντως, έχει «σταματημένο» το δικό του λογαριασμό μετά την ανάρτησή του για το θάνατο της γυναίκας του, λέγοντας πως θα είναι για πάντα μαζί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share