Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Βόμβα» με το «stupid» της Καρολάιν στο τελευταίο μήνυμα στο σύζυγό της - Αυτοί είναι οι ύποπτοι

Το κινητό της 20χρονης «μίλησε»!

17 Ιουνίου 2021 17:39
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Βόμβα» με το «stupid» της Καρολάιν στο τελευταίο μήνυμα στο σύζυγό της - Αυτοί είναι οι ύποπτοι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Οι εξελίξεις έρχονται με τη μορφή «καταιγίδας» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την Αστυνομία να εντοπίζει ένα τελευταίο μήνυμα της Καρολάιν στο σύζυγό της.

Τα στοιχεία δείχνουν πως τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας, διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή της Καρολάιν με τον σύζυγό της και η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά το τι ακριβώς συνέβη, με τον πιλότο πάντως να μην καλείται ως ύποπτος.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η αδικοχαμένη κοπέλα αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο. Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται ότι, το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, το Live News ανέφερε ότι μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid», χωρίς πάντως να είναι αυτή τη στιγμή σίγουρο αν η λέξη αυτή χρησιμοποιήθηκε πάνω σε ένταση ή αν χρησιμοποιήθηκε χαριτολογώντας. Άλλωστε ο γραπτός λόγος μπορεί να μπερδέψει.

Ποιοι είναι τελικά οι ύποπτοι για το φονικό

«Έχω πει ότι το συγκεκριμένο έγκλημα θα εξιχνιαστεί γρήγορα, όχι βιαστικά όμως», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.

Για τη μεταφορά του 32χρονου συζύγου της άτυχης γυναίκας από την Αλόννησο όπου βρέθηκε για το μνημόσυνό της, σημείωσε πως έγινε για περαιτέρω εξέταση, «γιατί προέκυψαν κάποια στοιχεία. Υπάρχουν προφανώς κάποια ευρήματα που σύμφωνα με αυτά θα πρέπει να εξεταστεί εκ νέου».

Ο Καλιακμάνης σημείωσε ακόμη πως «όταν έχουμε μια εγκληματική ενέργεια, η αστυνομία ελέγχει όλα τα δεδομένα. Στο κάδρο μπαίνουν όλοι ως ύποπτοι. Είχαμε μια μαρτυρία του πιλότου που μιλούσε για τρία άτομα, η οποία εξετάζονταν. Δεν είχαμε υπηκοότητα των ατόμων. Είχαμε κάποια στοιχεία, είχαμε κάποια κενά στην αρχή, ο τρόπος που μπήκαν μέσα, τα αποδεικτικά στοιχεία που άφησαν που ήταν μηδαμινά, ο τρόπος που αφαίρεσαν τη ζωή από το κατοικίδιο, ο τρόπος που αφαίρεσαν τη ζωή της άτυχης 20χρονης χωρίς να υπάρχει πάλη.

Υπήρχαν κάποια στοιχεία που είχαν μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας. Ανατροπή δεν μπορεί να υπάρχει όταν η αστυνομία δεν είπε ποτέ ότι πρόκειται για 2, για 3, για 4 άτομα, για Αλβανούς, Ρουμάνους, Γεωργιανούς».

«Όταν υπάρχει ένα έγκλημα, όλοι είναι στο κάδρο. Και ποτέ το αποτέλεσμα δεν είναι και το προφανές ή μάλλον ορισμένες φορές», τόνισε ακόμη ο ίδιος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share