Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα ανατροπή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν είναι ύποπτος ο σύζυγος της Καρολάιν!

Τρομερές οι εξελίξεις - Γιατί τελικά η Αστυνομία τον ζήτησε εσπευσμένα;

17 Ιουνίου 2021 17:15
Νέα ανατροπή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν είναι ύποπτος ο σύζυγος της Καρολάιν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα ανατροπή υπάρχει σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς ο σύζυγος της Καρολάιν μπορεί να αερομεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ, αλλά φαίνεται να μην είναι ύποπτος.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει πως «ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες».

Κατ’ ουσίαν με την ανακοίνωση αυτή διευκρινίζεται και τονίζεται ότι ο 33χρονος πιλότος έχει αποκλειστικά την ιδιότητα του μάρτυρα και καμία άλλη ιδιότητα.

Ο λόγος που έπρεπε να πάει εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές δεν είχαν βρει κανένα στοιχείο στο σπίτι. Όσες πληροφορίες είχαν, ήταν από τη μαρτυρία του συζύγου. Από τις κάμερες περιμετρικά του σπιτιού, επίσης, δεν ταυτοποιήθηκε κάποιο ύποπτο όχημα.

Τα στοιχεία που έχουν τώρα στα χέρια τους οι αστυνομικοί προέκυψαν από την άρση του απορρήτου επικοινωνιών, ενώ σύμφωνα με διαρροές από αστυνομικές πηγές οι αρχές είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση και αναμένονται αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν και θα ανατρέψουν τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκονται κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι και την ώρα θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Σημειώνεται ότι, όπως έχει πει ο 32χρονος πιλότους στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όμως, δεν άφησαν κάποιο ίχνος ούτε πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής κ. Καλλιακμάνης τόνισε ότι η ΕΛΑΣ είναι κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Επεσήμανε, επίσης, ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά. Στο αν θα υπάρξει ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ανέφερε ότι δεν γνωρίζαμε κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο σενάρια και τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν.

«Δεν ξέρω αυτά τα σενάρια ποιοι τα διέρρεαν», είπε για τον αριθμό των δραστών και συμπλήρωσε, «3 δράστες, 2 δράστες, 5 δράστες… Υπήρχε μια μαρτυρία του συζύγου. Σύμφωνα με τον σύζυγο ήταν τρεις δράστες. Η αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ πόσοι είναι οι δράστες, τι υπηκοότητα είχαν ή αν είναι ένας ή δύο, τρεις κοκ».

Τέλος, για το αν έχουν ανοίξει τα στόματα απάντησε: «Δεν έχουν ανοίξει, αλλά θα ανοίξουν».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share