Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Το κινητό-ρολόι της Καρολάιν «έδειξε» τον δολοφόνο! Η «διαστρέβλωση» της «αλήθειας» από τον 32χρονο πιλότο για το στυγερό έγκλημα

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση

17 Ιουνίου 2021 13:31
Γλυκά Νερά: Το κινητό-ρολόι της Καρολάιν «έδειξε» τον δολοφόνο! Η «διαστρέβλωση» της «αλήθειας» από τον 32χρονο πιλότο για το στυγερό έγκλημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που προκύπτουν, αυτό που «ανάγκασε» τις Αρχές να φέρουν τον πιλότο άρον άρον από την Αλόννησο όπου σήμερα τελείται τρισάγιο στη μνήμη της 20χρονης δολοφονημένης κοπέλας, είναι ένα κινητό-ρολόι που φέρεται να φορούσε η Καρολάιν.

Σύμφωνα με το Open TV, όταν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας το έλεγξαν, διαπίστωσαν ότι είχε καταγράψει παλμούς σε διαφορετικές ώρες απ' αυτές που είπε ο σύζυγος και μοναδικός μάρτυρας ότι δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι ώρες αυτές δεν μπορούσαν να συμπίπτουν με όσα γίνονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο ίδιος ο 32χρονος και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στο μνημόσυνο του έστειλαν ελικόπτερο να τον φέρει στη ΓΑΔΑ για να μην χαθεί άλλος χρόνος στην προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, κάθε φορά που οι αξιωματικοί καλούσαν τον σύζυγο να δει φωτογραφίες υπόπτων και κατέληγε σε αναγνώριση φερόμενου ως δράστη, το στοιχείο που έψαχναν για να «δέσουν» την υπόθεση, δεν το έβρισκαν. Οταν άρχισαν να κλείνονται μία μία οι πόρτες αυτές, έστρεψαν κι αλλού τις έρευνες και πλέον φτάσαμε στο «σήμερα», όπου ο 32χρονος καλείται να δώσει απαντήσεις για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Βόμβα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προσαγάγεται από την ΕΛ.ΑΣ. ως ύποπτος για την δολοφονία της 20χρονης ο σύζυγός της!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολαϊν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσαγάγεται με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ μετά το τέλος του μνημόσυνου της 20χρονης που τελούνταν στην Αλόννησο.

Όπως μεταφέρει ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, ο σύζυγος της Καρολάιν «θα ανακριθεί ως ύποπτος»!

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα ευρήματα που έχουν προκύψει φέρονται ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση που συνταράσσει την κοινή γνώμη.

Η διαλεύκανση του μυστηρίου είναι θέμα χρόνου από την ΕΛ.ΑΣ και η σύλληψη του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας θεωρείται σίγουρη, με το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης να είναι πιθανότατα διαφορετικό απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Όπως αναφέρει το newsit.gr ένα στοιχείο που προέκυψε τις τελευταίες μέρες άλλαξε την κατεύθυνση των ερευνών. Οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών είχαν αφαιρεθεί αρκετή ώρα πριν από την ώρα του εγκλήματος. Επίσης, από την εξέταση που έγινε στο κινητό του πιλότου, εντοπίστηκε «δραστηριότητα» την ώρα, όμως, που ο 32χρονος, πάντα κατά την κατάθεσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες.

Με βάση αυτά το νέα στοιχεία, στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών έφτασαν με ελικόπτερο, το πρωί της Πέμπτης (17.06.2021) στην Αλόννησο, την ώρα που τελούνταν μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Διακριτικά, πλησίασαν τον πιλότο, ο οποίος είχε φτάσει από χθες με ελικόπτερο της εταιρίας όπου εργάζεται στο νησί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

«Όπως πληροφορήθηκα, οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν να πάει μαζί τους για να τον αναγνωρίσει» λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης. Και προσθέτει: «Οι αστυνομικοί ήταν πολύ διακριτικοί και δεν προκλήθηκε αναστάτωση στο μνημόσυνο. Δεν ξέρω αν τον έχουν καλέσει για αναγνώριση ή για να δώσει νέα κατάθεση».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share