Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έφτασε συντετριμμένος στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος!

Ραγδαίες εξελίξεις! Γιατί τον πήρε άρον άρον από την Αλόννησο η Αστυνομία;

17 Ιουνίου 2021 12:59
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έφτασε συντετριμμένος στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφτασε πριν λίγο στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, που βρήκε φριχτό θάνατο μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Αθήνα για νέα κατάθεση καθώς οι Αρχές έχουν νέα στοιχεία στη διάθεσή τους. Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, ερευνάται το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, με την Αστυνομία να ψάχνει να βρει πότε και πώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Νέα στοιχεία έχουν προκύψει και για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της και αναμένονται εξελίξεις άμεσα και εκπλήξεις. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ έκανε λόγο και για συλλήψεις. «Αυτή η υπόθεση θα έχει εκπλήξεις. Νομίζω ότι αυτό που έκανε η αστυνομία, είναι κάτι που έχει σημασία γιατί θα μπορέσει να ρίξει περισσότερο φως μια νέα κατάθεση ενδεχομένως του συζύγου της άτυχης Καρολάιν», σημείωσε χαρακτηριστικά!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η υπόθεση θα έχει εκπλήξεις» - Με ελικόπτερο της Αστυνομίας εσπευσμένα στην Αθήνα ο πιλότος

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, με τις Αρχές να έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία. Μάλιστα, μετά και τα νέα αυτά στοιχεία, ο 32χρονος πιλότος σύζυγος της Καρολάιν μεταφέρεται με ελικόπτερο από την Αλόννησο, όπου βρέθηκε για το τρισάγιο στη μνήμη της.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της και αναμένονται εξελίξεις άμεσα και εκπλήξεις. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ έκανε λόγο και για συλλήψεις.

«Αυτή η υπόθεση θα έχει εκπλήξεις. Νομίζω ότι αυτό που έκανε η αστυνομία, είναι κάτι που έχει σημασία γιατί θα μπορέσει να ρίξει περισσότερο φως μια νέα κατάθεση ενδεχομένως του συζύγου της άτυχης Καρολάιν», σημείωσε στην ΕΡΤ.

«Είχα πει από την αρχή ότι αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί γρήγορα και ενδεχομένως να υπάρξουν εκπλήξεις. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο. […] Θα έχουμε σύντομα εξελίξεις», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Σημειώνεται ότι, όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, ερευνάται το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, με την Αστυνομία να ψάχνει να βρει πότε και πώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει και για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι ότι οι δράστες δεν πήραν μαζί τους το καταγραφικό για να το καταστρέψουν αργότερα, όπως γίνεται συνήθως, αλλά πήραν μαζί τους μόνο την κάρτα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα εγκληματολογικά της αστυνομίας, με τη βοήθεια ανθρώπου που ειδικεύεται στα καταγραφικά, κατάφεραν να ανασύρουν την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα SIM. Από εκεί φαίνεται ότι η κατάθεση της ώρας της ληστείας που έχει δώσει ο πιλότος με την ώρα που ανέσυραν οι αρχές από το καταγραφικό δεν συνάδουν.

«Βόμβα» για τα Γλυκά Νερά: Κάλεσαν άρον-άρον για κατάθεση τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν - Συγκλονιστικές εξελίξεις

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά που σόκαρε το Πανελλήνιο. Σήμερα το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν εκλήθη για νέα κατάθεση προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να του γνωστοποιηθούν νέα στοιχεία για την υπόθεση. Αυτό είναι το στοιχείο-κλειδί που λύνει το γρίφο στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Είναι τόσο άμεσες οι εξελίξεις που, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν.

Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή, ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση. Ο 32χρονος πιλότος, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. θα μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα έρχονται αποκαλύψεις μετά την έρευνα της αστυνομίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από την επίμονη προσπάθεια των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας φέρονται να έχουν προκύψει ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα στελέχη της Ασφάλειας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπάρχει τις τελευταίες ημέρες αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης, παρότι μεταδίδεται η εικόνα ότι η έρευνα βρίσκεται σε τέλμα λόγω έλλειψης στοιχείων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share