Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Από το μνημόσυνο στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν! Τον έφεραν «σηκωτό» από την Αλόννησο - Ανατροπή στην υπόθεση

Ραγδαίες εξελίξεις στο στυγερό έγκλημα

17 Ιουνίου 2021 12:48
Από το μνημόσυνο στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν! Τον έφεραν «σηκωτό» από την Αλόννησο - Ανατροπή στην υπόθεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το μνημόσυνο στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν! Tον έφεραν «σηκωτό» από την Αλόννησο, με την ΕΛΑΣ να κάνει λόγο για ανατροπή και εκπλήξεις στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Σήμερα το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν εκλήθη για νέα κατάθεση προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να του γνωστοποιηθούν νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Είναι τόσο άμεσες οι εξελίξεις που, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν.

Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή, ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση. Ο 32χρονος πιλότος, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. θα μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο.

Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που ανέτρεψαν τα πάντα στην υπόθεση - Γιατί φέρνουν τον πιλότο για κατάθεση

Ψηφιακά ίχνη από μία κάμερα του σπιτιού του, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου συζύγου, ήταν τα στοιχεία που ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα που είχαν στην διάθεσή τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, για την δολοφονία της 20χρονης Καρολίνας στα Γλυκά Νερά.

Τα ίχνη αυτά, που ανακτήθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, δίνουν ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό απ’ αυτό που περιέγραψε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος του θύματος, και για αυτό τον λόγο αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πήγαν νωρίς το πρωί στην Αλόννησο με το ελικόπτερο της Αστυνομίας προκειμένου να τον μεταφέρουν στην Αθήνα για νέα κατάθεση, βάση των στοιχείων αυτών.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής όπου βρίσκονται τα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έχει κληθεί ένας άνδρας για να εξεταστεί, ο οποίος συνδέεται με επαγγελματική σχέση με τον σύζυγο της άτυχης 20χρονης.

Aπό την πλευρά του, ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, υπογράμμισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

«Η αστυνομία θα εξιχνιάσει αυτό το έγκλημα, γρήγορα όχι βιαστικά. Η αστυνομία είναι σε πολύ καλά επίπεδα όσον αφορά στην εξιχνίαση εγκλημάτων» σημείωσε στον ΣΚΑΪ.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share