Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κατερίνη: Μπλεγμένος με ναρκωτικές ουσίες ο 45χρονος; Το παρελθόν του κομμωτή και η αποκάλυψη του πατέρα του

«Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκανε ο δολοφόνος γιατί ο γιος μου είχε καθαρίσει...»

17 Ιουνίου 2021 09:38
Έγκλημα στην Κατερίνη: Μπλεγμένος με ναρκωτικές ουσίες ο 45χρονος; Το παρελθόν του κομμωτή και η αποκάλυψη του πατέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στην Κατερίνη: Μπλεγμένος με ναρκωτικές ουσίες φέρεται να ήταν στο παρελθόν ο 45χρονος κομμωτής που δολοφονήθηκε άγρια, με τον πατέρα του να είναι συντετριμμένος και να προβαίνει σε αποκαλύψεις για το παρελθόν του αδικοχαμένου γιου του.

«Εύχομαι οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει» είπε ο πατέρας του θύματος Γ. Αγγέλου. «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκανε ο δολοφόνος γιατί ο γιος μου είχε καθαρίσει το τελευταίο διάστημα και δεν είχε προβλήματα» συνέχισε ο τραγικός πατέρας. Όπως είπε γνώριζε τον δολοφόνο και ήταν γνωστό ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.

«Μία φορά τον είχα δει πριν χρόνια αλλά άκουγα ότι δεν είναι καλός τύπος καθώς πάντα δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό και γι΄αυτό δεν είχα πάρε δώσε μαζί του» ανέφερε.

«Ο γιος μου το τελευταίο διάστημα δεν είχε καμιά εμπλοκή με ναρκωτικές ουσίες» δήλωσε ο πατέρας του 45χρονου και τόνισε ότι το παιδί του είχε κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του πριν κοπεί άδοξα το νήμα της ζωής του.

«Είχε γυρίσει από την Αυστραλία .Του άνοιξα μαγαζί πριν λίγο καιρό και άρχισε να ανεβαίνει η δουλειά του. Όλα πήγαιναν καλά. Δευτέρα απόγευμα ήρθε και ήταν εντάξει. Το πρωί πήγα το πρωί να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εκεί» κατέληξε δακρυσμένος ο Γ. Αγγέλου.

Η ομολογία του δράστη

Οι Αρχές είχαν προχωρήσει στην προσαγωγή καθώς είχαν οπτικό υλικό του έδειχνε το όχημά τους να κινείται ύποπτα τις ώρες που φαίνεται ότι έλαβε χώρα το στυγερό έγκλημα. Κατά την ομολογία του σημείωσε πως το 45χρονο θύμα είχε πάει στο σπίτι του. Εκεί τον χτύπησε και τον έδεσε.

Στη συνέχεια τον μετέφερε στο σημείο της δολοφονίας και τον πυροβόλησε, σκοτώνοντάς του. Στην προσπάθειά του να κρύψει τα ίχνη του, έβαλε φωτιά στο πτώμα.

Ποιος ήταν ο 45χρονος κομμωτής

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι είχε καεί ζωντανός.

Σύμφωνα με το olympusmera.gr, πρόκειται για έναν 45χρονο, κομμωτή στο επάγγελμα, ο οποίος φέρεται να είναι τοξικομανής και να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για τέτοιου είδους υποθέσεις.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share