Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δολοφόνος! Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς για τον φόνο του 45χρονου

Ποιος ήταν ο 45χρονος κομμωτής που δολοφονήθηκε

17 Ιουνίου 2021 08:06
Έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δολοφόνος! Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς για τον φόνο του 45χρονου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις με το έγκλημα στην Κατερίνη με θύμα έναν 45χρονο κομμωτή καθώς αστυνομικοί συνέλαβαν τον δολοφόνο. Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ ο άνδρας που συνελήφθη ομολόγησε την δολοφονία. Παράλληλα, ραγδαίες εξελίξεις έχουμε και για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για συνομήλικο του άτυχου κομμωτή ο οποίος κατάγεται από την περιοχή. Στους αστυνομικούς φέρεται να είπε ότι δολοφόνησε τον 45χρονο επειδή τσακώνονταν συχνά το τελευταίο διάστημα και είχαν οικονομικές διαφορές.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν επικεντρώσει τις έρευνές τους στο περιβάλλον του 45χρονου κομμωτή που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης πίσω από το κοιμητήριο της Καλλιθέας στην Κατερίνη.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Όπως έγινε γνωστό, το τραύμα αυτό αποδείχθηκε θανατηφόρο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πυρπόληση του άψυχου σώματος.

Η ομολογία του δράστη

Οι Αρχές είχαν προχωρήσει στην προσαγωγή καθώς είχαν οπτικό υλικό του έδειχνε το όχημά τους να κινείται ύποπτα τις ώρες που φαίνεται ότι έλαβε χώρα το στυγερό έγκλημα. Κατά την ομολογία του σημείωσε πως το 45χρονο θύμα είχε πάει στο σπίτι του. Εκεί τον χτύπησε και τον έδεσε.

Στη συνέχεια τον μετέφερε στο σημείο της δολοφονίας και τον πυροβόλησε, σκοτώνοντάς του. Στην προσπάθειά του να κρύψει τα ίχνη του, έβαλε φωτιά στο πτώμα.

Ποιος ήταν ο 45χρονος κομμωτής

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι είχε καεί ζωντανός.

Σύμφωνα με το olympusmera.gr, πρόκειται για έναν 45χρονο, κομμωτή στο επάγγελμα, ο οποίος φέρεται να είναι τοξικομανής και να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για τέτοιου είδους υποθέσεις.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share