Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη για το έγκλημα στην Κατερίνη: Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και μετά τον έκαψαν!

Αυτός ήταν ο άτυχος άνδρας

16 Ιουνίου 2021 20:30
Φρίκη για το έγκλημα στην Κατερίνη: Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και μετά τον έκαψαν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την φρίκη και τον αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες σχετικά με το έγκλημα στην Κατερίνη, καθώς αποκαλύφθηκε πως το θύμα πρωτίστως δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι, για να τον κάψουν εν συνεχεία, ανατρέποντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει καεί ζωντανός.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με την αστυνομία, από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Όπως έγινε γνωστό, το τραύμα αυτό αποδείχθηκε θανατηφόρο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πυρπόληση του άψυχου σώματος.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης διενεργούν έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν περαστικός εντόπισε τη σορό του 45χρονου και ειδοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση και ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμμία σύλληψη. Τα ίχνη του 45χρονου κομμωτή χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα και έκτοτε τον αναζητούσαν οι οικείοι του.

Ποιος ήταν ο άτυχος άνδρας

Κομμωτής ήταν ο άνδρας που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, απανθρακωμένος πίσω από το νεκροταφείο της Καλλιθέας στην Κατερίνη.

Το έγκλημα απίστευτης αγριότητας ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τον εντοπισμό από περαστικό πτώματος το πρωί της Τρίτης (15/6), πίσω από το Κοιμητήριο.

Κατερίνη δολοφονημένος 45χρονος

Ο πολίτης έντρομος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας είχε καεί ζωντανός.

Όπως ανέφερε το pierianews, επρόκειτο για 45χρονο τοξικομανή, κάτοικο Καλλιθέας, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανισθεί από το βράδυ της Δευτέρας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share