Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικτό έγκλημα στην Κατερίνη: Τον έδεσαν, του έβαλαν κουκούλα και τον έκαψαν ζωντανό!

15 στυγερά εγκλήματα στην Ελλάδα που προκάλεσαν απόλυτη φρίκη

16 Ιουνίου 2021 09:40
Φρικτό έγκλημα στην Κατερίνη: Τον έδεσαν, του έβαλαν κουκούλα και τον έκαψαν ζωντανό!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικτό έγκλημα στην Κατερίνη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας στην Κατερίνη. Ενώ, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται μία ληστεία καρμπόν με αυτή στα Γλυκά Νερά που είχε σημειωθεί σε σπίτι στο Αλεποχώρι με θύματα τον εκπαιδευτή του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν και τη σύζυγο του.

Περαστικός εντόπισε το πρώτα και κάλεσε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης. Κατά τις πληροφορίες του pierianews.gr, ο νεκρός εντοπίστηκε με μία κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα. Η αρχική εξέταση έδειξε πως το θύμα είχε καεί ζωντανό.

Φρικτό έγκλημα στην Κατερίνη

Ο νεκρός φέρεται να είναι ένας 45χρονος, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα. Την έρευνα για τα αίτια του εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

15 στυγερά εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο! Από τον Δουρή, στη μικρή Άννυ και στα... Γλυκά Νερά!

Το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά επαναφέρει στη μνήμη εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στο παρελθόν και σόκαραν το Πανελλήνιο για τη στυγερότητα των δολοφόνων, μερικοί εκ των οποίων ζουν και σήμερα ανάμεσά μας αφού οι διωκτικές Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν!

Το Athensmagazine.gr σας θυμίζει:

Ο έρωτας που αποδείχτηκε δολοφονικός

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

Ο Παναγιώτης Φραντζής γνώρισε τη Ζωή Γαρμανή όταν εκείνη ήταν ακόμα μαθήτρια λυκείου. Ξεκίνησαν μια θυελλώδη σχέση που οδήγησε τελικά σε γάμο. Ο έγγαμος βίος τους, όμως, μόνο ειδυλλιακός δεν ήταν. Οι δυο τους τσακώνονταν συνέχεια και είχαν ομηρικούς καβγάδες που ήταν συνέπεια της παθολογικής ζήλειας του 27χρονου Φραντζή.

Ένα βράδυ το νεαρό ζευγάρι γύρισε σπίτι από βραδινή τους έξοδο και είχαν ακόμα έναν καβγά. Αυτός ήταν και ο τελευταίος τους. Την άλλη μέρα ένας άνδρας που έψαχνε για γραμματόσημα σε κάδο απορριμμάτων ανακάλυψε τη τεμαχισμένη σορό της 18χρονης. Οι αστυνομικές αρχές δεν άργησαν να βρουν τον ένοχο και ξεκίνησε το πιο προβεβλημένο έγκλημα στην ιστορία του ελληνικού τύπου.

Ο Φραντζής στην δίκη επέμενε ότι ο θάνατος της συζύγου του ήταν ατύχημα και πως την αγαπούσε. Όταν ρωτήθηκε για τον τεμαχισμό του άψυχου σώματος της Ζωής, δήλωσε, «Δεν είναι τίποτα το δύσκολο, αρκεί να σημαδεύεις τις κλειδώσεις».

Ο Παναγιώτης Φραντζής όσο ήταν στη φυλακή μπόρεσε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ΑΣΟΕΕ και αποφυλακίστηκε το 2005.

«Να πεθάνουν όλες οι π…νες»

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

Τον χειμώνα του 1995 εντοπίστηκαν τα τεμαχισμένα πτώματα δυο ιερόδουλων και στις «πιάτσες» ξέσπασε πανικός. Η αστυνομία είχε αποφανθεί ότι πρόκειται για κάποιον κατά συρροή δολοφόνο.

Μετά από έρευνες οι υποψίες στράφηκαν στον 22χρονο Αντώνη Δαγκλή. Η μόνη κοπέλα της οποία είχε λυπηθεί είχε πει στις αρχές πως την είχε βάλει μέσα σε ένα λευκό βανάκι.

Ο Δαγκλής είχε ταραγμένη παιδική ηλικία. Ο πατέρας του τον κακοποιούσε, ενώ η μητέρα του είχε αναγκαστεί, λόγω των οικονομικών τους προβλημάτων, να καταφύγει στην πορνεία. Μάλιστα, ο ίδιος την είχε δει να συνευρίσκεται με πελάτη και όπως δήλωσε αργότερα, αυτό ήταν που τον έκανε να μισεί όλες τις ιερόδουλες.

Στη δική υποστήριξε πως δεν πήγαινε με σκοπό να δολοφονήσει τις ιερόδουλες.

«Το ‘χω μετανιώσει και ζητώ επιείκεια. Πήγαινα κανονικά μαζί τους για μια σεξουαλική επαφή και γινόταν το αντίθετο. Ίσως αυτό που είχα δει, τη μητέρα μου με κάποιον… Δεν θυμάμαι πώς έφτανα μέχρι εκεί. Εκείνες τις στιγμές ήμουν εκτός εαυτού. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι ένιωθα. Τα πτώματα τα τεμάχισα μάλλον από μίσος. Φοβόμουν μήπως με συλλάβουν. Συνεχίζω να τις μισώ. Δεν ξέρω γιατί. Άκουγα φωνές, πάντα είχα αυτή την επιθετικότητα. Είναι θολό το μυαλό μου. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς νιώθω που με βαρύνουν αυτές οι κατηγορίες».

Ο Αντώνης Δαγκλής καταδικάστηκε το 1997 σε 13 φορές ισόβια. Στις 2 Αυγούστου της ίδιας χρονιάς βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του.

Η «ιερή αγάπη» την οδήγησε στη δολοφονία

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

Σενάριο ταινίας θυμίζει ο θάνατος του αρχιμανδρίτη Άνθιμου Ελευθεριάδη. Ο ιερωμένος έπεσε νεκρός στα σκαλιά του σπιτιού του από τις σφαίρες της ερωμένης του Κάτιας Γιαννοπούλου.

Η Γιαννοπούλου γνώρισε τον Ελευθεριάδη όταν πήγε να εξομολογηθεί, αν και δεν είχε ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την εκκλησία και τα θεία. Μετά την γνωριμία της με τον Αρχιμανδρίτη, όμως, άρχισε να παρακολουθεί ευλαβικά όλες τις λειτουργίες και τα μυστήρια.

«Με τράβαγε κοντά του σαν μαγνήτης. Συνέβαινε κάτι το ανεξήγητο».

Οι δυο τους ξεκίνησαν να έχουν σχέση παρόλο που εκείνη ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού και εκείνος ιερωμένος. Ο Ελευθεριάδης της είχε αποσπάσει και περίπου 27 εκ δραχμές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους για να κάνει τα θελήματα της Παναγίας όπως της έλεγε.

Όταν εκείνος απολύθηκε και μετατέθηκε στην Αγγλία ήρθε η αρχή του τέλους, καθώς άρχισε να την αποφεύγει, ενώ εκείνη ταξίδευε μέχρι και αυθημερόν στο Λονδίνο για να τον βλέπει.

Η συνεχής αδιαφορία του Ελευθεριάδη είχε γεμίσει οργή την Γιαννακοπούλου που δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η σχέση τους είχε τελειώσει. Όταν εκείνος γύρισε για κάποιες μέρες στην Ελλάδα, του έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του και αφού αρνήθηκε να της μιλήσει τον πυροβόλησε μέχρι που της τελείωσαν όλες οι σφαίρες.

Την συνέλαβαν τρεις μέρες αργότερα σε μοναστήρι της Αττικής.

Κατά την διάρκεια της δίκης της δήλωνε πως, «Αν ήταν δυνατόν να τον αναστήσω με πέντε φιλιά ποτισμένα από το αίμα της μετανιωμένης μου καρδιάς θα το είχα ήδη κάνει. Ο μεγαλύτερος τιμωρός, ο πιο αυστηρός εισαγγελέας είναι ο εαυτός μου. Αναρωτιέμαι μόνο ποια τιμωρία σκληρότερη μπορεί να μου επιβάλει η δικαιοσύνη από αυτήν που επέβαλα εγώ στον εαυτό μου σκοτώνοντας με τα ίδια μου τα χέρια τον επίγειο θεό μου».

Η δικαιοσύνη την καταδίκασε σε 20 χρόνια κάθειρξη. Αφέθηκε ελεύθερη το 2013.

Η τιμή ξεπλύθηκε με αίμα για τον Άκη Πάνου

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

Ο μεγάλος λαϊκός συνθέτης Άκης Πάνου απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας καθ όλη τη διάρκεια της καριέρας του και μάλιστα δεν ζούσε καν στην Αθήνα. Ένα τραγικό γεγονός, όμως, τον έκανε εξώφυλλο σε όλες τις εφημερίδες και πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια.

Η 19χρονη κόρη του Ελευθερία είχε σχέση με έναν άνδρα 11 χρόνια μεγαλύτερό της, διαζευγμένο και πατέρα ενός παιδιού. Ο Πάνου δεν ενέκρινε ποτέ αυτήν την σχέση.

Ένα βράδυ που ο σύντροφος της κόρης του, Σωτήρης Γιαλαμάς, πήγε να του ζητήσει να συμφιλιωθούνε, ο συνθέτης μην μπορώντας να δεχθεί την προσβολή πήρε το όπλο του, που είχε ενθύμιο από το Ναυτικό και πυροβόλησε τον 30χρονο. Ο Γιαλαμάς έπεσε νεκρός στο σπίτι της οικογένειας Πάνου.

Ο τραγουδοποιός καταδικάστηκε σε ισόβια και άφησε την τελευταία του πνοή στη φυλακή.

Από τον σπαραγμό στα κανάλια στο εδώλιο του κατηγορούμενου

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

Ο Μανώλης Δουρής έβγαινε στα κανάλια ζητώντας να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του για να μπορέσει να πάρει εκδίκηση, κάνοντας όλη την ελληνική κοινωνία να υποφέρει για τον πόνο του πατέρα.

Ο εξάχρονος γιος της Γεωργίας και του Μανώλη Δουρή είχε βρεθεί νεκρός και κακοποιημένος σεξουαλικά σε μια μάντρα κοντά στο σπίτι του ζεύγους. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το άτυχο αγοράκι είχε πεθάνει από ασφυξία αφού πρώτα είχε βιαστεί.

Αν και στην αρχή ο Δουρής παρουσιαζόταν ως χαροκαμένος πατέρας, η αστυνομία δεν άργησε να τον υποψιαστεί και ξεκίνησε έτσι μια δίκη που συντάραξε το πανελλήνιο.

Ο Δουρής είχε πολεμήσει στην Κύπρο και οι γιατροί που τον εξέτασαν είπαν πως τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε επιδεινώθηκαν από τα όσα είδε στον πόλεμο. Ο ίδιος κατηγόρησε τη γυναίκα του και εμφανιζόταν αβέβαιος για το αν είχε διαπράξει ή όχι το έγκλημα αν και στην αρχή ομολόγησε.

«Αν το έκανα εγώ να τιμωρηθώ. Θα είσαι ελεύθερη να ζήσεις τη ζωή σου, όπως εσύ το ζήτησες μαζί με τον εραστή σου με τον οποίο σκοτώσατε το Νίκο», μονολογούσε προς την γυναίκα του.

Ο συνήγορος του υποστήριζε με βεβαιότητα πως ο πελάτης του ήταν αθώος. Μάλιστα και ο ιατροδικαστής είπε πως οι τρίχες που βρέθηκαν στο άψυχο σώμα του εξάχρονου δεν άνηκαν στον πατέρα του. «Από την έκθεση πραγματογνωμοσύνης των εγκληματολογικών εργαστηρίων μπορεί να τεθεί εν αμφιβόλω η ταυτότητα του δολοφόνου του παιδιού. Μπορεί άλλος να είναι ο βιαστής κι άλλος ο δολοφόνος», δήλωσε στην Ελευθεροτυπία ο καθηγητής εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης που ερεύνησε το θέμα.

Το δικαστήριο πάντως έκρινε τον Δουρή ένοχο για όλες τις κατηγορίες.

Άλλαξε μέσα σε 2 χρόνια τέσσερα σωφρονιστικά ιδρύματα καθώς έπεσε θύμα του «νόμου της φυλακής» όσο αφορά τους παιδοκτόνους και τους βιαστές. Ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε αλλεπάλληλες φορές μέχρι που βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του.

Ο δολοφόνος εμπνεόταν με Μπαχ

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

«Δυο-τρεις εγκεφάλους τους έβγαλα και τους έβαλα στο ψυγείο. Είχα κάποιες ψυχιατρικές και ιατρικές γνώσεις και ήθελα να εξετάσω την ανατομία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτό είναι όλο. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, καλά έκανα. Το ένα κεφάλι ήδη είχε σπάσει, τα μυαλά είχαν βγει, οπότε γιατί να μην τα βάλω στο ψυγείο…». Αυτά δήλωσε ο Θεόφιλος Σεχίδης όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία για τους φόνους της οικογένειάς του.

Ο 24χρονος φοιτητής Νομικής σκότωσε μέσα σε μια μέρα τον πατέρα του, την μητέρα του, τη γιαγιά του , την αδελφή του και έναν θείο του. Σύμφωνα, με τον ίδιο ο λόγο που τους σκότωσε ήταν επειδή δεν του αποκάλυπταν ποιά ήταν η πραγματική του μητέρα, ενώ κατά τα λεγόμενά του προσπάθησαν πρώτοι αυτοί να τον σκοτώσουν.
Ο Σεχίδης αφού σκότωσε διαδοχικά τους συγγενείς του, πέταξε τις διαμελισμένες σορούς τους σε σκουπιδότοπο. Όσο τεμάχιζε τα πτώματα άκουγε Τσαϊκόφσκι.

Ο 24χρονος κατάφερε να διαφύγει για τρεις περίπου μήνες, μέχρι που η θεία του κατέφυγε στις αρχές γιατί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον άνδρα της.

«Ήταν άρρωστοι και ήθελα να τους λυτρώσω» δήλωσε, αρχικά, στους εμβρόντητους αξιωματικούς της αστυνομίας και αργότερα πρόσθεσε: «Ήθελαν να με βγάλουν από τη μέση και πρόλαβα να τους σκοτώσω πρώτος. Υπήρχε συνωμοσία σε βάρος μου. Βρισκόμουν εν αμύνη. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο επειδή ήξερα ότι ήμουν άλλης μάνας παιδί και δεν μου έλεγαν την αλήθεια. Τους ξέκανα για να μην με ξεκάνουν»….

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε πέντε φορές ισόβια για τις ανθρωποκτονίες κατά συρροή και σε ποινή φυλάκισης 7,5 ετών για οπλοχρησία, οπλοκατοχή, οπλοφορία και για περιύβριση νεκρού….

Την Δευτέρα 12 Αυγούστου, ο Θεόφιλος Σεχίδης μεταφέρθηκε στις Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής, όπου για προληπτικούς λόγους τοποθετήθηκε στην απομόνωση. Από τους αστυνομικούς ζήτησε μόνο «να ακούει Μπαχ ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, κλασική μουσική και να διαβάζει βιβλία». Λίγο πριν από τον Σεπτέμβρη του 1997 μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό για ψυχιατρική παρακολούθηση, καθώς παρουσίασε ψυχολογικές διαταραχές και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Η γνωμάτευση της αξονικής τομογραφίας εγκεφάλου, στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε «εγκεφαλικά ευρήματα που δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν φυσιολογικά».

Ο serial killer με τις δεκάδες θαυμάστριες

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

«Το ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί. Πάντα έτρωγε πρώτα το γλυκό και μετά το φαγητό», ήταν τα λόγια της μητέρας του Κυριάκου Παπαχρόνη, όταν δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τον γιο της, που κατηγορούνταν μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονίες, βιασμούς και εμπρησμό.

Ο Παπαχρόνης μετά από μια άσχημη εμπειρία που είχε με μια ιερόδουλη όταν ήταν 14 χρονών και τον αποκάλεσε ανίκανο, άρχισε να μισεί όλες τις γυναίκες. Το μίσος του αυτό ήταν που τελικά τον οδήγησε στην δολοφονία και τον βιασμό δυο γυναικών, ενώ είχε αποπειραθεί να βιάσει άλλες πέντε.

Όταν έγιναν γνωστοί οι φόνοι και οι βιασμοί στη κοινωνία της Δράμας, σύσσωμο το αστυνομικό σώμα αλλά και ο στρατός άρχισαν να αναζητούν τον ένοχο. Μάλιστα και ο ίδιος ως έφεδρος αξιωματικός, πήρε μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά στα ίχνη του οδηγήθηκαν χάρη στις πληροφορίες που συγκέντρωσαν δυο άλλοι αξιωματικοί. Τα θύματα που είχαν γλιτώσει, είχαν πει στην αστυνομία, πως ο δράστης φορούσε στρατιωτική στολή.

Ενώ στην αρχή αρνήθηκε κάθε κατηγορία, τελικά έσπασε και παραδέχτηκε τα εγκλήματα. Εκείνο που τον ερέθιζε ήταν ο ήχος των τακουνιών.

«Θόλωνε το μυαλό μου. Ήθελα να χτυπήσω. Έφθανα στο μεγαλείο. Την χτυπούσα, τελείωνε», δήλωσε στην απολογία του.

Όσο βρισκόταν στη φυλακή λάμβανε δεκάδες γράμματα από θαυμάστριες που δήλωναν γοητευμένες.

Πλέον, αφού εξέτισε ποινή 22 ετών, ζει στην επαρχία και είναι αρραβωνιασμένος.

Η δολοφόνος με τα τηγανόψωμα

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

Ένα αποτυχημένο προξενιό στάθηκε αφορμή να χάσουν τη ζωή τους εφτά άνθρωποι.

Η Μαρία Σαμπανιώτη είχε κάνει δώρο στους γείτονές της, οικογένειες Μουστοπούλου και Κληματσά, ζύμη για τηγανόψωμα, την οποία και έφαγαν. Τα τηγανόψωμα όμως αποδείχτηκε πως περιείχαν παραθείο.

Η 56χρονη ήθελε να παντρέψει τις κόρες της με τους γιους των δυο οικογενειών, που όμως είχαν αρνηθεί. Αυτό στάθηκε αφορμή για την κίνησή της.

Όταν τελικά συνελήφθη, η Σαμπανιώτη δήλωσε αθώα και δεν παραδέχτηκε ποτέ τίποτα.

Το 2011 η Μαρία Σαμπανιώτη βγήκε από τις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, έχοντας εκτίσει ποινή 17 χρόνων για το θάνατο τριών ανθρώπων και την απόπειρα δολοφονίας άλλων τεσσάρων. Ακόμη και μετά την αποφυλάκισή της επέμενε ότι είναι αθώα. «Εγώ με τη συνείδησή μου είμαι καλά. Δεν έχω κάνει κάτι για να μετανιώσω. Δεν ήμουν εγώ αυτή που έβαλε το δηλητήριο μέσα στα τηγανόψωμα».

Ο χαμός του ζεν πρεμιέ

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

Κατακρεουργημένο, με 21 μαχαιριές βρήκε η οικιακή βοηθός του τον διάσημο ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλου τον Ιούνιο του 2008.

Τις ημέρες που ακολούθησαν ο φόνος μονοπωλούσε τον ελληνικό τύπο και η αστυνομία έψαχνε παντού για τον ένοχο.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, υπεύθυνος για το στυγερό έγκλημα ήταν ο 30χρονος Ντέιβιντ Μουρτικνέλι.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής είχε γνωρίσει τον Μουρτικνέλι στην πλατεία Βικτωρίας, όπου σύμφωνα με την κατάθεση του 30χρονου, ο Σεργιανόπουλος τον κάλεσε να πάνε σπίτι του να πάρουν κοκαΐνη και του υποσχέθηκε πως θα υπήρχαν και γυναίκες. Όταν έφτασαν στο σπίτι και αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών οι δυο άντρες έκαναν σεξ. Όταν ο Σεργιανόπουλος επέμεινε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δράστη, να είναι εκείνος ο «ενεργητικός» και απείλησε τον 30χρονο με ένα κουζινομάχαιρο, εκείνος του το πήρε και του επιτέθηκε, καθώς όπως είπε δεν είναι «παθητικός» και αυτό προσέβαλε τον ανδρισμό του.

Πριν φύγει από το διαμέρισμα ο Μουρτικνέλι φρόντισε να μοιάζει ο χώρος σαν να είχε διαπραχθεί ληστεία, αυτό όμως, δεν εμπόδισε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν 51 μέρες μετά.

Με τη δικογραφία που σχημάτισε η ασφάλεια ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελία, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Οι σατανιστές με τα αγγελικά πρόσωπα

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

Μια 14χρονη μαθήτρια και μια 28χρονη μητέρα δυο παιδιών ήταν τα θύματα των Δημητροκάλη, Κατσούλα και Μαργέτη, των σατανιστών της Παλλήνης.

Οι τρεις τους είχαν οδηγήσει τις δυο άτυχες κοπέλες σε ερημικές περιοχές στης Παλλήνης και αφού της είχαν δέσει, χτυπήσει και βιάσει τις πρόσφεραν ως θυσία στον Σατανά.

Όταν τελικά συνελήφθησαν, οι λεπτομέρειες που είπαν στους ανακριτές ήταν ανατριχιαστικές και η ιστορία είχε προκαλέσει πανικό και μούδιασμα στην ελληνική κοινωνία που πρώτη φορά άκουγε για σατανιστές.

Η ιστορία των σατανιστών συνέπεσε με την άνθηση των ιδιωτικών καναλιών και το θέμα μονοπωλούσε τα δελτία ειδήσεων. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του Τύπου οι δράστες ήταν λιγομίλητοι και δεν έκαναν δημόσια πολλές αποκαλύψεις. Ωστόσο, ο ένας έριχνε τις ευθύνες στον άλλο.

Η Μαργέτη και ο Δημητροκάλης έδειχναν ως εγκέφαλο των αποτρόπαιων πράξεών τους τον Ασημάκη Κατσούλα. Οι δυο νέοι έκαναν αναφορές στις τελετές μύησης αλλά και στα σεξουαλικά όργια που έκαναν στο όνομα του Σατανά.

Τελικά, την 1η Ιουλίου 1995 το δικαστήριο καταδίκασε τον Ασημάκη Κατσούλα σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών. Επίσης, τον Μάνο Δημητροκάλλη σε δύο φορές ισόβια και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών. Η Δήμητρα Μαργέτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών και 4 μηνών για απλή συνέργεια σε κάθε μία από τις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου. Το μόνο που της αναγνωρίστηκε ήταν η ελαφρυντική περίσταση της μετεφηβικής ηλικίας.

Δημητροκάλης και Μαργιέτη έχουν ήδη αποφυλακιστεί, αλλά ο Ασημάκης Κατσούλας παραμένει φυλακισμένος στις αγροτικές φυλακές της Αγιάς στα Χανιά. Ο «Σατανιστής της Παλλήνης» είχε κάνει αίτηση αποφυλάκισης αλλά αυτή απορρίφθηκε στα τέλη Ιανουαρίου 2015.

Αποκεφάλισε τη γυναίκα του και κυκλοφορούσε με το κεφάλι της στη Σαντορίνη

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

Το απόγευμα της 3ης Αυγούστου 2008, το αστυνομικό τμήμα στα Φηρά Σαντορίνης δέχεται μια κλήση από γυναίκα: «Ελάτε γρήγορα στον Βουρβούλο, γίνεται άγριος καβγάς μεταξύ ζευγαριού. Ο άντρας πέταξε από το μπαλκόνι το σκυλάκι της κοπέλας». Λίγη ώρα αργότερα, φθάνουν πέντε αστυνομικοί με δύο περιπολικά - στο δεύτερο επιβαίνουν τρεις δόκιμοι αστυφύλακες. Αντικρίζουν μια ζοφερή σκηνή. Ένας άντρας περπατά στον δρόμο, κρατώντας ένα μαχαίρι και το κεφάλι μιας γυναίκας.

Οι αστυνομικοί τον σημαδεύουν και του ζητούν να παραδοθεί. Ο άντρας πέφτει στο έδαφος, παριστάνοντας ότι παραδίνεται και βάζοντας τα χέρια στην πλάτη. Ο πρώτος αστυνομικός τον πλησιάζει, όμως ο δράστης σηκώνεται και προσπαθεί να τον χτυπήσει με το μαχαίρι στο πρόσωπο. Του ζητούν ξανά να παραδοθεί κι ένας αστυνομικός πυροβολεί στον αέρα. Ο δράστης δεν υπακούει και δέχεται δύο σφαίρες. Πέφτει κάτω και όταν πλησιάζουν οι αστυνομικοί, πετάγεται για δεύτερη φορά, προσπαθεί να τους χτυπήσει και τραυματίζει έναν από αυτούς στο χείλος. Ο δράστης πετά το κομμένο κεφάλι μέσα στο περιπολικό των δόκιμων αστυνομικών, που είναι άοπλοι και δεν αντιδρούν. Κάθεται στη θέση του οδηγού και βάζει μπροστά.

Ο Αρβανίτης σκότωσε το σκυλάκι της 25χρονης, κόβωντας το κεφάλι του, και το πέταξε από το μπαλκόνι. Στη συνέχεια, σκότωσε με τον ίδιο τρόπο τη γυναίκα και βγήκε στον δρόμο.

Είναι τραυματισμένος, όμως οδηγεί κανονικά. Κάποια στιγμή, κάνει έναν απότομο ελιγμό, περνά στο αντίθετο ρεύμα και πέφτει πάνω σε διερχόμενο μηχανάκι, στο οποίο επιβαίνουν δύο νεαρές γυναίκες, γιατροί που κάνουν το αγροτικό τους στο Κέντρο Υγείας Σαντορίνης. Η μία τραυματίζεται σοβαρά από τη σύγκρουση. Η ίδια κατέθεσε αργότερα ότι ο δράστης επιδίωξε να συγκρουστεί με το δίκυκλο, ώστε να καθυστερήσουν οι αστυνομικοί που τον καταδίωκαν με τις τραυματισμένες γυναίκες στην άσφαλτο.

Κάποια στιγμή, ένα τρίτο περιπολικό συμμετέχει στην καταδίωξη και εμβολίζει αυτό που οδηγεί ο δράστης. Εκείνος κατεβαίνει και προσπαθεί για τρίτη φορά να επιτεθεί στους αστυνομικούς. Τον πυροβολούν ξανά. «Του ρίχναμε και δεν έπεφτε, ήταν σε κατάσταση αμόκ», κατέθεσαν αργότερα. Ο δράστης, σοβαρά τραυματισμένος, μεταφέρεται με στρατιωτικό αεροπλάνο στην Αθήνα. Στη διαδρομή οι νοσηλευτές τον ακούν να προσεύχεται. Έχει δεχτεί έξι σφαίρες, τη μία στο συκώτι. Χειρουργείται και σώζεται μετά από πολυήμερη νοσηλεία. Αυτό είναι το φινάλε του πιο σκοτεινού και ειδεχθούς εγκλήματος στα σύγχρονα εγκληματολογικά χρονικά στην Ελλάδα.

Ο μάγειρας Αθανάσιος Αρβανίτης, 31 ετών τότε, είχε παντρευτεί έναν χρόνο νωρίτερα με τη δασκάλα Αδαμαντία Καρκαλή, 25 ετών. Η τελευταία τοποθετήθηκε στο Ακρωτήρι Σαντορίνης και το ζευγάρι μετακόμισε στο νησί. Ο Αρβανίτης έπιασε δουλειά σε εστιατόριο στο Ημεροβήγλι. Εκ των υστέρων, αποκαλύφθηκε ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, λαμβάνοντας θεραπευτική αγωγή. Μια μέρα πριν τη δολοφονία, τσακώθηκε στη δουλειά με τον εργοδότη του -κατά μια εκδοχή, επειδή απαιτούσε να προσληφθεί η σύζυγός του στο εστιατόριο, πράγμα που δεν ήταν δυνατό- και τελικά παραιτήθηκε.

Το τελευταίο απόγευμα το ζευγάρι καβγάδισε – ο ίδιος είπε ότι η κοπέλα τον επέκρινε επειδή παραιτήθηκε από τη δουλειά. Λογομάχησαν έντονα και η συνέχεια είναι ένα μαύρο σπιράλ βίας. Ο Αρβανίτης σκότωσε το σκυλάκι της 25χρονης, κόβωντας το κεφάλι του, και το πέταξε από το μπαλκόνι. Στη συνέχεια, σκότωσε με τον ίδιο τρόπο τη γυναίκα και βγήκε στον δρόμο. Λίγα μέτρα πιο κάτω, πριν φθάσουν οι αστυνομικοί, συνάντησε μια ηλικιωμένη γυναίκα με την εγγονή της, που πάγωσαν μπροστά στο φοβερό θέαμα. «Γιαγιά, μη φοβάσαι, δεν θα σε πειράξω, μην τρέχεις», της είπε. «Προχωρούσε κι έδειχνε ήρεμος, ούτε φώναζε ούτε έκανε απότομες κινήσεις, ήταν σαν να κρατούσε στο χέρι μια κούκλα», περιέγραψε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Ο δράστης, την περίοδο που ήταν στρατιώτης, παρουσίασε την πρώτη μεγάλη κρίση και ότι έκτοτε, χρειαζόταν ψυχολογική παρακολούθηση και λήψη φαρμακευτικής αγωγής συστηματικά.

«Πρόκειται για ένα από τα στυγερότερα εγκλήματα, ακόμη και για εμάς που έχουμε αντιμετωπίσει τόσες δολοφονίες», δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης. «Συνήθως οι δράστες σκυλεύουν το πτώμα του θύματός τους, όταν αυτό έχει πεθάνει. Αυτός ο παρανοϊκός άνθρωπος, όμως, αποκεφάλισε τη γυναίκα του ενώ αυτή ήταν ζωντανή».

Στο πρωτόδικο δικαστήριο, το 2009, ο Αρβανίτης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 25 χρόνια κατά συγχώνευση. Περιέγραψε με λεπτομέρειες το έγκλημα και δέχθηκε την ποινή απολύτως απαθής. Στο Εφετείο, το 2013 στη Σύρο, υποστήριξε ότι δεν θυμόταν τίποτα από εκείνη τη μέρα. Η συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι ο κατηγορούμενος έπασχε από σχιζοφρένεια. Στο δικαστήριο κατέθεσε ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Θήρας, που τον είχε εξετάσει δύο μέρες πριν το έγκλημα. Σε αυτόν είχε πει ότι υπέφερε από αϋπνίες, εξαιτίας του άγχους που βίωνε από την πίεση στη δουλειά του. Ο γιατρός ζήτησε το ιστορικό του, όμως δεν αποκάλυψε ότι έπασχε από σχιζοφρένεια.

Στο δικαστήριο κατέθεσε επίσης ο ψυχίατρος που παρακολουθούσε τον Αρβανίτη έως το 2003. Είπε ότι ο δράστης, την περίοδο που ήταν στρατιώτης, παρουσίασε την πρώτη μεγάλη κρίση και ότι έκτοτε, χρειαζόταν ψυχολογική παρακολούθηση και λήψη φαρμακευτικής αγωγής συστηματικά. Ο δράστης, μετά τη γνωριμία του με το θύμα, είχε σταματήσει να λαμβάνει αγωγή. Η δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο Αρβανίτης πάσχει από σχιζοφρένεια και ζήτησε από τους δικαστές να αποφασίσουν αν η ποινή του θα αφορά σε εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική ή σε αντίστοιχο τμήμα των φυλακών Δομοκού, όπου κρατείται. Το δικαστήρο έκρινε ότι ο δράστης είχε πλήρη καταλογισμό.

Δύο χρόνια αργότερα, η οικογένεια του θύματος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά των συντελεστών της τηλεοπτικής σειράς «10η Εντολή», σε τρέιλερ της οποίας εμφανιζόταν ένας δολοφόνος να κρατά ένα γυναικείο κεφάλι. «Δεν θα γυρίζαμε ποτέ επεισόδιο με θέμα τη δολοφονία της Σαντορίνης», δήλωσε ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος. «Ισχύει το ίδιο με την υπόθεση Φραντζή. Είναι τόσο αναγνωρίσιμες οι ιστορίες, που δεν μπορούν, ακόμη και με τη μυθοπλασία, να πάρουν άλλη μορφή. Έτσι, δεν τις πλησιάζουμε καν».

Στραγγάλισαν τον Κωστή Πολύζο πριν τον θάψουν η μάνα και ο πατριός που έπαιρναν δάνεια στο όνομά του

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

ε τα ίδια της τα χέρια στραγγάλισε η μάνα- τέρας σε συνεργασία με τον 45χρονο πατριό του, τον 23χρονο Κωστή Πολύζο, το 2011, όπως αποκαλύφθηκε στην εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της πολύκροτης υπόθεσης.

Σύμφωνα με το Kozanilife, η 52χρονη μητέρα του Δέσποινα Κουτσέγκου, και ο 45χρονος πατριός του Χρήστο Ντιός κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι και στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας για την δολοφονία του παιδιού τους.

Ο Εισαγγελέας για πρώτη φορά ανέφερε ότι ο Κωστής δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό και τα κίνητρα των δολοφόνων του ήταν οικονομικά: «Αντί να βοηθήσουν το παιδί να ορθοποδήσει, το κατέστρεψαν οικονομικά».

Με απόλυτο θράσος η 52χρονη μάνα απάντησε στην έδρα και στον Εισαγγελέα: «Λυπόμαστε για εσάς. Καταδικάσατε δύο αθώους. Πώς θα κοιμηθείτε το βράδυ που βάλατε στη φυλακή δύο αθώους. Εγώ θα κοιμηθώ ήσυχη το βράδυ, αναρωτιέμαι για εσάς».

Το χρονικό της φρίκης
Ο αδικοχαμένος Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στις 18 Φεβρουαρίου 2011 και το μισοφαγωμένο από τα αγρίμια πτώμα του είχε βρεθεί τυχαία από έναν κυνηγό οκτώ μήνες αργότερα στο κτήμα του πατριού του, στο σημείο Πασά Γεφύρι, στα σύνορα των νομών Κοζάνης – Γρεβενών. Oπως είχε αποκαλύψει, μάλιστα, ο κυνηγός στο «Φως στο τούνελ», οι δολοφόνοι είχαν περιλούσει τη σορό με καμένα λάδια αυτοκινήτου για να μη μυρίζει, καθώς τα ρούχα του ήταν μαυρισμένα!

Τον πρώτο καιρό, η μητέρα του 23χρονου Δέσποινα Κουτσέγκου παρουσιαζόταν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και παρίστανε τη συντετριμμένη μάνα που ανησυχούσε για την τύχη του παιδιού της.

Ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι δολοφόνησε τον 23χρονο, έπειτα από άγριο καβγά, με αφορμή τα υπέρογκα δάνεια συνολικού ύψους 250.000 ευρώ που έπαιρναν πλαστογραφώντας την υπογραφή του αδικοχαμένου Κωστή. Μάλιστα, ακόμα και στις 22 Ιουνίου 2011, οπότε ο 23χρονος φερόταν ως εξαφανισμένος, η Κουτσέγκου πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου να υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Τον Νοέμβριο του 2016 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή τόσο τη μητέρα του 23χρονου όσο και τον πατριό του Χρήστο Ντιό.

Ανάμεσα στα ανατριχιαστικά αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή τους, ήταν ότι μάνα και πατριός δεν είχαν δηλώσει ότι το χωράφι της φρίκης που βρέθηκε θαμμένος ο Κωστής ήταν ιδιοκτησία του 45χρονου πατριού του. Εκεί όπου μεταφέρθηκε και θάφτηκε το πτώμα του 23χρονου το οποίο είχε μεταφερθεί με φορτηγάκι του 45χρονου πατριού το οποίο πούλησε μετά τη δολοφονία και μετά από έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στην καρότσα του, παρόλο που είχε υποστεί διαδοχικούς βιολογικούς καθαρισμούς.

Μικρή Άννυ: Το χρονικό της ανείπωτης παιδοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

νατριχιαστικές και «έξω από κάθε νου», όπως πολύ εύστοχα τόνισαν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το φρικτό τέλος της τετράχρονης Άννυ που βίωσε βασανιστήρια και βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της. Και ενώ η κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη την τραγική κατάληξη του θρίλερ της εξαφάνισης της Άννυ, παραμένει ερωτηματικό αν και με ποιο τρόπο σκότωσε το κοριτσάκι ο 27χρονος.

Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές, από τη στιγμή που ο Σάββας, ο 27χρονος πα-τέρας του μικρού κοριτσιού, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να εξαφανίσει το άψυχο κορμί της κόρης του. Όπως όλα δείχνουν, τεμάχισε και έβρασε το αγγελούδι του όταν το βρήκε, όπως τουλάχιστον ο ίδιος υποστηρίζει, νεκρό στον καναπέ του σπιτιού του. Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η βεβαιότητα με την οποία οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι δεν θα βρεθεί το πτώμα της Άννυ.

Στις καταθέσεις του 27χρονου Σάββα, που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η προσπάθεια του να καλύψει με κάθε τρόπο τα ίχνη του και να παραπλανήσει τις αρχές αλλά και ο μεθοδικός τρόπος με τον οποίο λειτούργησε μετά το έγκλημα ώστε να καθαρίσει τα αίματα από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι καθάρισε ακόμη και τα σιφώνια του διαμερίσματος!

Μάλιστα, έφτασε ακόμη και στο σημείο να πουλήσει τα παιχνίδια του παιδιού για 50 ευρώ!

Στις ανακοινώσεις της η ΕΛ.ΑΣ. δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες για τον ειδεχθή τρόπο με τον οποίο ο βούλγαρος παιδοκτόνος εξαφάνισε το πτώμα της Άννυ, στάθηκαν όμως «ήρεμη ψυχική κατάστασή» του όταν τελούσε το αποτρόπαιο έγκλημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ανθρωποκτονία τελέστηκε 8-9 Απριλίου στο υπόγειο διαμέρισμα. Ο 27χρονος φρόντισε επιμελώς να εξαφανίσει όλα τα ίχνη και έκανε φρικτά πράγματα για να μην βρεθεί το πτώμα! Μάλιστα, αφού τη σκότωσε, πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της.

Ο δράστης, όπως αναφέρθηκε, «καθάρισε σιφόνια, σωληνώσεις, τα πάντα», ενώ με τον τρόπο που εξαφάνισε το πτώμα, η ιδιαιτερότητα με την οποία το μετέφερε σε κάποια σημεία, δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει κανείς ότι ήταν ανθρώπινα μέλη.

Η αρχή ενός φρικτού τέλους

Το ζευγάρι έμενε μαζί στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα. Στου Ρέντη μένει η μητέρα του 27χρονου Σάββα Βαρκατσίεφ όπου περνούσε κάποιες μέρες η τετράχρονη και σύμφωνα με τις πληροφορίες η μικρή εξέφραζε συχνά την επιθυμία να πηγαίνει στο σπίτι της γιαγιάς της. Στην οδό Αβέρωφ έμενε η 25χρονη Ντίντι (Δημητρίνα Μπορίσοβα) μαζί με έναν 70χρονο που φέρεται ότι την φιλοξενούσε περιστασιακά. Εκείνος έχει πρόβλημα με τα ναρκωτικά και εκείνη αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ.

Η αρχή του τέλους ήρθε όταν η Ντίντι έφυγε για τη Γερμανία. Η 25χρονη βρισκόταν στο Βερολίνο από τις 20 Μαρτίου μέχρι και τις 21 ή 22 Απριλίου που επέστρεψε. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Άννυ που βρισκόταν με τον πατέρα της στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Όταν πια επέστρεψε στην Αθήνα, ο σύντροφος της τής αποκάλυψε πως το παιδί χάθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου. Της είπε μάλιστα ότι η μικρή άνοιξε μόνη της την πόρτα ενώ εκείνος κοιμόταν, βγήκε στον δρόμο και εξαφανίστηκε. Αποφασίζουν τότε να μην πουν προς το παρόν τίποτα στην αστυνομία και από κοινού συμφωνούν να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία για να συμβουλευτούν τους γονείς της Ντίντι για το πώς να χειριστούν την κατάσταση. Την ίδια μέρα εγκαταλείπουν και το διαμέρισμα το οποίο βάφτηκε με το αίμα του αθώου παιδιού. Ο Σάββας όμως φέρεται να έχει κακές σχέσεις με τα πεθερικά του και δεν αποκλείεται οι γονείς της 25χρονης να την προέτρεψαν να δημοσιοποιήσει την εξαφάνιση.

Τρεις μέρες αργότερα, στις 24 Απριλίου το ζευγάρι επιστρέφει στην Αθήνα, όπου και δηλώνει την εξαφάνιση της. Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό την Αττική για τον εντοπισμό της ανήλικης, όμως οι γονείς πέφτουν σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους… Είναι τότε που οι αστυνομικοί αρχίζουν να έχουν εφιαλτικές υποψίες, στρέφουν αλλού τις έρευνες και αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι δυο τους εμφανίζονταν ανήσυχοι για την κόρη τους. Η μητέρα εμφάνιζε μια «Σύλβια», ως το άτομο που υποτίθεται ότι πρόσεχε τη μικρή και ίσως την έκλεψε, με σκοπό να καλύψει τον 27χρονο. Λίγες μέρες αργότερα παραδέχεται ότι είπε ψέματα και υποστηρίζει πως το παιδί έφυγε ενώ ο σύντροφος της κοιμόταν.

Από την πλευρά του ο Σάββας έφτασε στο σημείο να δίνει 5.000 ευρώ αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι, ενώ εμφανιζόταν ως φίλος.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του δράστη και ο ρόλος του συγκατοίκου του Σάββα

Η αστυνομία οδηγείται στα ίχνη του 27χρονου και αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό γύρω του όταν ένας βούλγαρος συγκάτοικός του περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως ο 27χρονος σκότωσε το παιδί και στη συνέχεια εξαφάνισε το πτώμα. Το σημαντικό αυτό στοιχείο είχε δώσει η μητέρα της Άννυ στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», καθώς είχε μιλήσει για ένα τρίτο πρόσωπο που έμενε κάποιες φορές με τον Σάββα στη Μιχαήλ Βόδα, λέγοντας μάλιστα πως ίσως εκείνος να γνώριζε κάτι.

Αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη εντοπίζουν τον Βούλγαρο και το φέρνουν στην Ελλάδα. Η κατάθεση του Βούλγαρου σε συνδυασμό με τον εντοπισμό κηλίδων αίματος στο σπίτι του δράστη «έδεσαν» τελικά την υπόθεση και αποκάλυψαν το ένοχο μυστικό του την ώρα που εκείνος, εδώ και 15 ημέρες, έπαιζε θέατρο λέγοντας πως το παιδί είχε εξαφανιστεί.

Η φρικτή ομολογία

Οι αστυνομικοί λυγίζουν μπροστά στα όσα ομολογεί ο 27χρονος. Οι αποκαλύψεις είναι φρικιαστικές και τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι το παιδί είχε βασανιστεί άγρια από τον ίδιο της τον πατέρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο ίδιος επιμένει ότι δεν σκότωσε την κόρη του, αλλά ομολόγησε ότι την τεμάχισε…

Μιλώντας στους αστυνομικούς ο φερόμενος βιολογικός πατέρας της Άννυ φέρεται να είπε: «Ήταν άρρωστη η μικρή το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω τι είχε. Εγώ ξέρω μόνο ότι όταν ξύπνησα μια μέρα την βρήκα νεκρή στον καναπέ. Πού να ξέρω εγώ τί είχε; Αλλά δεν ήθελα να πω την αλήθεια στη γυναίκα και να νομίζει ότι δεν ήμουν ικανός να προσέχω το παιδί. Θα έχανα και τη γυναίκα μου. Έπρεπε να κάνω κάτι να εξαφανίσω το παιδί».

Την εκδοχή του τεμαχισμού της τετράχρονης επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της μητέρας, Σταύρος Γεωργίου. «Είναι τραγική η εικόνα της μητέρας. Δε μπορεί κανείς να διανοηθεί πως το παιδί είναι νεκρό. Η μητέρα έχει μάθει πως το πτώμα έχει τεμαχισθεί», δήλωσε εμφανώς σοκαρισμένος ο δικηγόρος της Ντίντι.

Ο πατέρας φέρεται να προχώρησε στο ειδεχθές έγκλημα, επειδή ζήλευε τη σύζυγό του. Έτσι, σκότωσε το παιδί και κατόπιν εξαφάνισε τα ίχνη του.

Μαρκόπουλο: Μητέρα σκοτώνει την κόρη της και αυτοκτονεί

Τα πιο μακάβρια εγκλήματα που προκάλεσαν φρίκη στο Πανελλήνιο!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, 14.10.2017, στην οδό Ελληνικής Δημοκρατίας 13, στο Μαρκόπουλο.

Το ρολόι έδειχνε 12:10 όταν η 54χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι και έσφαξε την ίδια της, την κόρη. Η Μαρίνα της ήταν μόλις 17 χρονών. Μόλις συνειδητοποίησε τι έκανε… Δεν άντεξε! Με το ίδιο μαχαίρι… που είχε το αίμα της μοναχοκόρης της έβαλε τέλος και στην δική της ζωή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα προσπάθησε αρχικά να αποτρέψει τη μητέρα της, που ήταν συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, να αυτοκτονήσει, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Τα δυο θύματα, βρέθηκαν νεκρά στην αυλή του σπιτιού από τον πατέρα της οικογένειας.

Κλειδωμένος στο υπόγειο

Ο τραγικός πατέρας, στέλεχος μεγάλης τουριστικής εταιρίας, δεν μπορούσε να αντιδράσει στα όσα συνέβησαν. Ήταν στο σπίτι τη στιγμή της τραγωδίας, αλλά η σύζυγός του τον είχε κλειδώσει στο υπόγειο!

Η γυναίκα, που αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε βαριά φαρμακευτική αγωγή, ήταν σε κατάσταση αμόκ από το πρωί. Είχε τσακωθεί τόσο με τον άντρα της όσο και με την κόρη της.

Όταν σε κάποια στιγμή ο σύζυγός της κατέβηκε στο υπόγειο, εκείνη τον κλείδωσε μέσα. Ο άτυχος άνδρας άκουγε τον τσακωμό μητέρας και κόρης αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει. Κατάφερε να βγει αλλά ήταν πια αργά!

Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το χώρο όπου ήταν αποκλεισμένος, χρησιμοποίησε δυο τσεκούρια. Αυτά, βρέθηκαν με ίχνη αίματος μέσα στο υπόγειο. Εκτιμάται πως στην προσπάθειά του να βγει, τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όταν ο άνδρας κατάφερε να βγει από το υπόγειο και μπήκε στο σπίτι, είδε κηλίδες αίματος. Αυτό, οδηγεί στο συμπέρασμα πως όλα ξεκίνησαν από το εσωτερικό του σπιτιού και κατέληξαν στην αυλή.

Νεκρές στην αυλή

Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές στην αυλή του σπιτιού. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 17χρονου κοριτσιού, το θύμα έφερε τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

Το μαχαίρι με το οποίο η 54χρονη συνταξιούχος της Ολυμπιακής σκότωσε το σπλάχνο της, βρέθηκε δίπλα στο άψυχο κορμί της. Το χρησιμοποίησε για να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε για την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος, εκτίμησε ότι τα τραύματα που φέρουν και οι δυο γυναίκες είναι συμβατά με το μαχαίρι που βρέθηκε στην αυλή.

Έγκλημα στο Βελβεντό: Σκότωσε την γυναίκα του, την έθαψε στις ροδακινιές και την έψαχνε στην Νικολούλη

Έγκλημα Λινάρδου

Το 2016 η νεαρή μητέρα των τριών παιδιών, Ανθή Λινάρδου, βρέθηκε δολοφονημένη από τα χέρια του συζύγου της, ο οποίος μέχρι και την ύστατη στιγμή προσπαθούσε να παραπλανήσει τις Αρχές.

Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό έπειτα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις με τους κατοίκους της περιοχής, μάλιστα, λίγη ώρα μετά από τη σύλληψη του συζυγοκτόνου, να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του και να φωνάζουν εναντίον εκείνου και του πατέρα του, ο οποίος προσήχθη από τις Αρχές, για παράνομη οπλοκατοχή με το ενδεχόμενο της συνέργειας στο φόνο της νύφης του να είναι ανοιχτό.

Το ερώτημα που προσπαθεί να απαντήσει τώρα η αστυνομία είναι, λοιπόν, το αν ο συζυγοκτόνος είχε και συνεργό, βοήθεια ή έδρασε μόνος του. Στους αστυνομικούς έχει προκαλέσει απορία η εκδοχή που είχε δώσει το περιβάλλον του 40χρονου , προτού αποκαλυφθεί το έγκλημα.

Οι δηλώσεις του πεθερού της 37χρονης είχαν περιπλέξει το θρίλερ. «Εφυγε με κάποιον, γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ηταν συνεννοημένο το πράγμα» είχε πει επικαλούμενος αναρτήσεις στο Facebook της άτυχης Ανθής. Μάλιστα υποστήριζε ότι δεν κινδύνευε, ωστόσο διαψεύστηκε λίγες ώρες αργότερα, όταν το πτώμα της βρέθηκε στο χωράφι του γιου του.

«Τη σκότωσα γιατί ήθελε να φύγει για τον Πειραιά»

Η ισχυρή επιθυμία της μητέρας τριών μικρών παιδιών να επιστρέψει στον Πειραιά και να εργαστεί φέρεται ότι ήταν το κίνητρο που μετέτρεψε τα χέρια του δράστη σε φονικό εργαλείο. Σύμφωνα με πρόσωπα που βρίσκονταν κοντά στην αδικοχαμένη Ανθή, εκείνη το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν απογοητευμένη από τη ζωή της στο Βελβεντό και ήθελε διακαώς να «ξεφύγει» από την κλειστή κοινωνία.

Η γυναίκα που ήταν κοντά στην 37χρονη και έκανε μαζί της κολλητή παρέα, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε για τις τελευταίες στιγμές της. Είπε ότι μίλησε μαζί της το πρωί του Σαββάτου, στο κινητό της τηλέφωνο ενώ στη συνέχεια, μίλησαν ξανά μετά το μεσημέρι, περίπου στις 16:00.

«Ήταν λίγο απογοητευμένη γενικώς η Ανθή. Δε ήταν στα πολύ καλά της αλλά έκανε σχέδια για το μέλλον. Ηταν μηχανολόγος μηχανικός. Έκανε αναβάθμιση το πτυχίο της, έκανε ταυτόχρονα ιταλικά, ονειρευόταν να βγει κάποια προκήρυξη και να μπει σε κάποια υπηρεσία. Να σταθεί στα πόδια της και να φτιάξει την Ανθή που είχε».

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι η 37χρονη σκεφτόταν να επιστρέψει στον Πειραιά… «Ξέρω ότι ονειρευόταν να γυρίσει πίσω στον Πειραιά. Επειδή όμως δεν είχε δουλειά, μου έλεγε: Πού να πάω με τρία παιδιά; Το σκεφτόταν. Πολύ…».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share