Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Ανατροπή στη δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Σοκάρουν όσα κατέθεσε φίλος του σπουδαστή (Video)

Χτυπήματα, καψόνια στο μπάνιο, χρώμα στο σαμπουάν, χλευασμοί...

13 Ιουνίου 2021 11:46
Ανατροπή στη δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Σοκάρουν όσα κατέθεσε φίλος του σπουδαστή (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανατροπή στη δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Χτυπήματα, καψόνια στο μπάνιο, χρώμα στο σαμπουάν, χλευασμοί... Κλείσιμο στην ντουλάπα κι εξευτελισμό της προσωπικότητάς του.

Όλα αυτά είχε περάσει ο Βαγγέλης Γιακουμάκης κατέθεσε συμφοιτητής του, αλλάζοντας τα δεδομένα στην εκδίκαση της έφεσης των οκτώ Κρητικών, που είχαν κριθεί ένοχοι πρωτόδικα. Οι γονείς του Βαγγέλη δεν άντεξαν και αποχώρησαν από την αίθουσα.

Μετά την κατάθεση του πατέρα του, Ανδρέα Γιακουμάκη την περασμένη Παρασκευή στο Εφετείο, σειρά πήρε ένας μικρότερος σε ηλικία συμφοιτητής του, που έκαναν παρέα μερικούς μήνες.

Σοκάρουν όσα κατέθεσε φίλος του σπουδαστή

Ο νεαρός μάρτυρας αναφέρθηκε στο περιστατικό που τον είχαν κλειδώσει έξω από το δωμάτιο, στο κλείσιμό του στην ντουλάπα, ενώ ανέφερε πως τον είχε δει με τραυματισμένο το χέρι του από σπασμένο ποτήρι.

Μία φορά που είχαν βρεθεί για καφέ, ο Βαγγέλης φέρεται να του είχε πει πως τα είχε βρει δύσκολα με τις παρέες του, κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, σε τέτοιο μάλιστα σημείο που είχε σκεφτεί να πέσει από το παράθυρο.

Στην κατάθεσή του αναφέρθηκε και στο περιστατικό που είχε συρθεί από έναν από τους κατηγορούμενους με μία σκισμένη μπλούζα από τον διάδρομο στο δωμάτιό του, για μία απόσταση δυο περίπου μέτρων, καθώς και σε ένα σημάδι στον λαιμό του.

Ο Βαγγέλης αναγκάζονταν, σύμφωνα με την κατάθεση, να κάνει μπάνιο στις 2 και 3 τα ξημερώματα, γιατί του έκλειναν το νερό, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα αισθανόταν ο ίδιος αν του συνέβαιναν ανάλογα περιστατικά, απάντησε πως θα στεναχωριόταν στα όρια της κατάθλιψης.

Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στους βασανισμούς του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατά το διάστημα φοίτησης στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share