Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Υπόσχομαι να σας πω τα πάντα": Γιατί ο πιλότος στα Γλυκά Νερά αθέτησε την υπόσχεσή του στην Αγγελική Νικολούλη;

Αποκάλυψη φωτιά!

12 Ιουνίου 2021 22:11
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση των Γλυκών Νερών βρίσκονται κυριολεκτικά σε αδιέξοδο. Τα ευρήματα είναι πενιχρά, ίχνη των δραστών δεν υπάρχουν πουθενά και οι ίδιοι καλούνται να λύσουν έναν γρίφο χωρίς να διαθέτουν όπλα στη φαρέτρα τους.

Δυστυχώς όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο κοντά έρχεται το ενδεχόμενο να μπει το έγκλημα των Γλυκών Νερών στη λίστα με τα ανεξιχνίαστα, καθώς οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών έχουν μεν στο μυαλό τους δυο βασικά σενάρια, δεν διαθέτουν όμως τις αποδείξεις για να τα δέσουν.

Την ίδια ώρα ο 32χρονος πιλότος προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και να βοηθήσει όσο μπορεί τις αρχές ώστε να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου. Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, ο σύζυγος της Καρολάιν δέχτηκε την πρόσκλησή της να μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» για εκείνη την άγρια νύχτα που άλλαξε τη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του, στην πορεία όμως άλλαξε γνώμη, φοβούμενος μήπως προκαλέσει ζημιά στις έρευνες:

Γιατί ο πιλότος στα Γλυκά Νερά αθέτησε την υπόσχεσή του στην Αγγελική Νικολούλη;

«Υπόσχομαι να σας πω τα πάντα με ηρεμία όταν τους πιάσουν και πιστέψτε με, θα έχουμε να πούμε πολλά», ανέφερε.

Το μόνο που κάνει τις τελευταίες ημέρες, είναι να προσέχει τη μονάκριβή του κόρη και να παρακολουθεί στενά την πορεία των ερευνών.

«Αυτές τις ημέρες έχω την μικρή μου αδιάθετη και είμαι λίγο χαμένος. Περιμένω κι εγώ από την Αστυνομία για κάποια εξέλιξη. Εκτός από αυτό, το μόνο που κάνω είναι να φροντίζω την κόρη μου. Τίποτα άλλο…».

Όσο για τις φήμες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ο Μπάμπης ήταν ξεκάθαρος: «Έχω κουραστεί με όλα αυτά που ακούγονται. Κρατώ δυνάμεις για να ασχολούμαι μόνο με το παιδί μου και την έρευνα».

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, αναφέρθηκε και στη ληστεία – «καρμπόν» στον εκπαιδευτή του:

«Μακάρι να βγει κάτι και από την έρευνα σας και να είμαστε οι τελευταίοι που υποφέραμε από αυτούς τους κακοποιούς».

Πρώτο θέμα στη Daily Mail το έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Ποια τα 10 άτομα που έχει εστιάσει η Αστυνομία;

Tο σοκαριστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του μωρού της, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και των ξένων μέσων ενημέρωσης.

Ανάμεσα τους και Daily Mail η οποία όχι μόνο αναφέρθηκε στο έγκλημα αλλά και στα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά για την υπόθεση: «Νέα στοιχεία στην αναζήτηση των δολοφόνων της Κάρολαιν. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και μία μηχανή στον τον τόπο του εγκλήματος, λίγο αφότου η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κόρης της στο σπίτι της. Το αυτοκίνητο κινούταν στον δρόμο μπροστά από το σπίτι και λίγα λεπτά μετά εντοπίστηκε και μία μηχανή να κάνει το ίδιο. Τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στην ελληνική τηλεόραση από την εκπομπή έρευνας Φως στο Τούνελ και τώρα ερευνούνται από την Αστυνομία καθώς θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση της δολοφονίας».

Δείτε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα της Daily Mail

Πρώτο θέμα στη Daily Mail το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι 10 σκληροί κακοποιοί που μπήκαν στο στόχαστρο

Όπως προκύπτει περίπου 10 είναι πλέον οι κακοποιοί τους οποίους οι αρχές έχουν ξεχωρίσει και έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών μπορεί να έχουν διαπράξει το αποτρόπαια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Στη λίστα βρίσκονται τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί, που οι ειδικοί τους περιγράφουν ως σκληρούς και αδίστακτους. Πρόκειται για εγκληματίες που έχουν εκτίσει ποινές, καμία όμως δεν εμπλέκεται σε περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι κάποιοι εξ αυτών είχαν αρνηθεί τότε να δώσουν DNA στην αστυνομία, κάτι που δυστυχώς το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία. Ευτυχώς σήμερα αυτό έχει αλλάξει.

Θυμίζουμε ότι DNA που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος, είναι «ορφανό», καθώς δεν ταυτίζεται με κάποιο από αυτά που έχουν στα αρχεία τους, στα Εργαστήρια της Ασφάλειας.

Ειδικότερα η αστυνομία έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην ταυτοποίηση του ατόμου που σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν, Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει πρόκειται για έναν βραχύσωμο γεροδεμένο άνδρα, ο οποίος θεωρείται πιθανό να ήταν και ο αρχηγός των συμμορίας και τον οποίο έχει περιγράψει ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν.

Τέλος με τα δεδομένα που γνωρίζουμε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτουν στοιχεία που να βοηθούν τις έρευνες των Αρχών.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω ρεπορτάζ από τις τελευταίες εξελίξεις

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share