Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τάσος Μπερδέσης: «Κραυγή» αγωνίας από την οικογένειά του - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Μανίκα

Νέα στοιχεία στην υπόθεση - Φοβούνται να μιλήσουν στις φυλακές

8 Ιουνίου 2021 23:10
Τάσος Μπερδέσης: «Κραυγή» αγωνίας από την οικογένειά του - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Μανίκα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Έχουν περάσει ήδη εννέα μέρες από τότε, που ο Τάσος Μπερδέσης δολοφονήθηκε άγρια στη Βάρη.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου πυγμάχου τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του, στον τόπο καταγωγής του, στην Μιτόπολη Αχαΐας για να τον τιμήσει.

Όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, αναπάντητα ερωτήματα βασανίζουν την οικογένεια του και οι συγγενείς του θέλουν απαντήσεις. Θέλουν να μάθουν ποιος και γιατί ήθελε νεκρό τον 39χρονο Τάσο Μπερδέση. Η οικογένεια του πυγμάχου ανησυχεί πως μέχρι τώρα οι έρευνες της αστυνομίας δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Τα συγκλονιστικά λόγια του Γιώργου Μανίκα

Στο «Πρωινό» ήταν σήμερα (8/6) καλεσμένος ο Γιώργος Μανίκας, ο οποίος μίλησε για τον χαμό του Τάσου Μπερδέση. Το μοντέλο ήταν κολλητός φίλος με τον πυγμάχο που δολοφονήθηκε στη Βάρη στις αρχές Ιουνίου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Survival Secret και έκτοτε έγιναν αχώριστοι. Ο Γιώργος Μανίκας εξομολογήθηκε τα εξής στην εκπομπή: «Ήμασταν κολλητοί. Ήμασταν στο παιχνίδι μαζί 4 μήνες. Όταν ζεις με τον άλλον 24 ώρες την ημέρα, δημιουργείς μια σχέση πολύ ιδιαίτερη που τον θεωρείς οικογένεια. Νιώθεις πολύ οικεία, τους βάζεις μέσα στην καρδιά σου και δύσκολα τους βγάζεις. Του λες τα προσωπικά σου, τα εσώψυχά σου, οπότε γίνεσαι φίλος.

Ήταν με μια κοπέλα μαζί, είχε βρει τον δρόμο του, είχε ξεκινήσει πρωταθλητισμό ενεργά, έκανε αγώνες, προπονήσεις στο εξωτερικό με πολύ σκληρούς αντιπάλους. Γνωρίζω την μητέρα του, τον αδελφό του. Οι δικοί του άνθρωποι είναι χάλια».

Φοβούνται να μιλήσουν στις φυλακές

Έγκλειστος στη φυλακή μίλησε στο Star και σημείωσε πως φυλακισμένοι φοβούνται μην υπάρξουν νέες καταθέσεις, σχετικά με την δολοφονία του Τάσου Μπερδέση.

Ο ίδιος σημείωσε ότι «υπάρχει ένα άγχος μέσα στις φυλακές. Μετά τις εκτελέσεις, μήπως μιλήσει κάποιος, μήπως από αυτούς είναι κάποιος μπλεγμένος γιατί σίγουρα είναι μπλεγμένοι μέσα από τις φυλακές».

«Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα ειδικά στον Κορυδαλλό. Υπάρχουν αρκετοί μέσα στις φυλακές, έχουν χρήμα, είναι βαρυποινίτες, προσπαθούν να κρατήσουν την νύχτα έξω και δίνουν κάποιες εντολές από μέσα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Παράλληλα, τόνισε ότι «οι μέσα πάντα κοιτάνε να φάνε τους έξω ειδικά αν έχουν κάποιο δικαστήριο ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν μαγαζιά της νύχτας που είναι μπλεγμένοι και οι από μέσα παίρνουν χρηματικά ποσοστά και οι έξω θέλουν να φύγουν, πάντα αυτούς κοιτάνα να τους ξεκάνουν, δεν μπορείς να ξεφύγεις έτσι εύκολα, γιατί απλά δεν σε αφήνουν επειδή γνωρίζεις».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share