Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατριχιάζει στην κατάθεσή του ο 32χρονος πιλότος - Αυτή είναι η ταυτότητα του δράστη

Πλησιάζει κι άλλο η Αστυνομία...

8 Ιουνίου 2021 21:00
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατριχιάζει στην κατάθεσή του ο 32χρονος πιλότος - Αυτή είναι η ταυτότητα του δράστη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέες πληροφορίες έδωσε σχετικά με την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο πιλότο και σύζυγο της Καρολάιν να καταθέτει εκ νέου.

Ο Alpha φέρνει στο φως κομμάτια της κατάθεσής του, όπου περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και η σύζυγός του μόλις οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι. Παράλληλα, δίνει και λεπτομερή περιγραφή του προσώπου και του σωματότυπου του «κοντού» ληστή, που φέρεται να σκότωσε την Καρολάιν, τη στιγμή που η ψυχολόγος βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα».

Όπως είπε ο 32χρονος πιλότος, «πρέπει να μας πήρε ο ύπνος μεταξύ 01:15 με 01:30. Εγώ ξύπνησα όταν άκουσα το τρίξιμο από το πόμολο της πόρτας. Δεν κατάλαβα τι ώρα ήταν ακριβώς. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα να μπαίνουν στο δωμάτιο τρεις άνδρες. Με πλησίασε αυτός με το πιστόλι και πριν μου πει οτιδήποτε, του είπα: "Στο σαλόνι υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά. Σε παρακαλώ μη μας πειράξεις"».

Τότε ο 32χρονος σκούντηξε την Καρολάιν να ξυπνήσει. Μόλις είδε τους ληστές αυτή, άρχισε να ουρλιάζει. Τότε ο δεύτερος δράστης με το ασημένιο πιστόλι κατευθύνθηκε προς την 20χρονη.

«Ο κοντός πήγε πάνω στη γυναίκα μου, τη γύρισε μπρούμυτα με μια απότομη λαβή και της γύρισε το κεφάλι προς το στρώμα ή το μαξιλάρι. Μόλις πήγα να αντιδράσω, μου κόλλησε το πιστόλι στη δεξιά πλευρά του λαιμού του, ρίχνοντάς με στη συνέχεια στο πάτωμα», ανέφερε ακόμη.

Αυτός είναι ο «κοντός»

Οι δράστες μιλούσαν καλά ελληνικά, όμως κάποια στιγμή μίλησαν σε μια γλώσσα που του θύμιζε βουλγάρικα ή αλβανικά.

«Επειδή μου είχαν δέσει το στόμα, κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου τελείως. Όταν ξύπνησα δεν άκουγα τίποτα. Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει, δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε ξημερώσει ή όχι».

Τον έναν από τους δράστες, τον πιο κοντό, τον είδε στο πρόσωπο όταν κατέβηκε αυτό που φορούσε και μπόρεσε να τον παρατηρήσει: «Έχει σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, στρογγυλό και αξύριστο, ανοιχτόχρωμο πρόσωπο (όχι όπως το δικό μου που είμαι ξανθός) και έντονα μάτια. Κατάλαβα ότι είναι άνω των 35 ετών. Ήταν περίπου 1.70μ. και ψωμωμένος, δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες».

Συγκλονίζουν τα λόγια του περιγράφοντας πώς κατάλαβε ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή:

«Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάποιο ρούχο και η κόρη μας ήταν δίπλα ξύπνια, αλλά δεν έκλαιγε. Αγκάλιασα τη γυναίκα μου και την κόρη μας κλαίγοντας και τότε ο αστυνομικός μου είπε "έχει φύγει, προσπάθησε να ηρεμήσεις". Εννοώντας πως είναι νεκρή. Ήμουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω».

«Θρίλερ» για την εθνικότητα των δραστών

Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι δράστες της στυγερής δολοφονίας φέρονται να είναι αλβανικής καταγωγής.

Με βάση τα όσα έχει καταθέσει ο σύζυγος της Καρολάιν στις Αρχές, άκουσε τους δολοφόνους της να μιλούν σε ξένη γλώσσα.

Έπειτα από προσπάθειες και του ιδίου αλλά και των Αρχών, ο 32χρονος πιλότος κατάφερε να πιστοποιήσει ότι πρόκειται για αλβανικά.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν, ενώ βρισκόταν δίπλα στο βρέφος της, έχει βρεθεί, ακόμη, αποτύπωμα παπουτσιού που ανήκει σε έναν από τους δράστες και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share