Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή της εκτέλεσης του 32χρονου στα Σεπόλια - Ο λόγος που τον έβγαλαν από τη μέση

Καρέ καρέ η σοκαριστική δολοφονία του

7 Ιουνίου 2021 20:50
Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή της εκτέλεσης του 32χρονου στα Σεπόλια - Ο λόγος που τον έβγαλαν από τη μέση
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένας ακόμη σοκαριστικός θάνατος με «υπογραφή» του οργανωμένου εγκλήματος έλαβε τόπο πριν από μερικές μέρες στα Σεπόλια, με τον «Άρη» της αλβανικής μαφίας να βρίσκει φρικτό τέλος, όπως δείχνει ένα βίντεο που έφερε στο φως ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο αυτό φαίνεται ο σεσημασμένος κακοποιός, που κάθεται στην καφετέρια και πίνει τον καφέ του, ενώ ο δολοφόνος τον πλησιάζει με γρήγορο βηματισμό. Ο εκτελεστής προσεγγίζει το θύμα του και πυροβολεί πισώπλατα στο κεφάλι και στη συνέχεια στο σώμα. Μάλιστα, ο δολοφόνος πλησίασε όσο το δυνατόν πιο κοντά γινόταν, προτού αρχίσει να πυροβολεί.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο εκτελεστής να φορά τζιν παντελόνι και σκουρόχρωμη μπλούζα. Αφού πυροβόλησε αρκετές φορές τον Αλβανό, τράπηκε σε φυγή τρέχοντας. Την ίδια στιγμή, ο 32χρονος, έχοντας δεχθεί τουλάχιστον οκτώ σφαίρες, προσπάθησε να ανασηκωθεί, για λίγο όμως, αφού μερικά δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε νεκρός.

Η θέση του «Άρη» στη μαφία, το συμβόλαιο θανάτου και οι προηγούμενες απόπειρες

Ο 32χρονος «Άρης» ήταν το 13ο «συμβόλαιο θανάτου» του πολέμου συμμοριών της αλβανικής μαφίας που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας από το 2007.

Οι δολοφόνοι είχαν τρεις αποτυχημένες απόπειρες εξόντωσής του με την τελευταία να καταγράφεται στις 26 Φεβρουαρίου 2021. Η τέταρτη ήταν δολοφονική και γράφτηκε με 8 σφαίρες σε ένα καφέ της οδού Δυρραχίου στα Σεπόλια. Ο δολοφόνος του διέφυγε με… ταξί, όπως είχαν κάνει οι δράστες της 3ης «αποτυχίας» τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο 38χρονος αρχηγός «Μίλι», οι υπαρχηγοί «Ντοριάν», «Λάντι» και «Φρέντι», και τέσσερα ακόμη πρωταγωνιστικά μέλη συμμορίας της αλβανικής μαφίας, δύο από τα οποία συμμετείχαν και στην… 3η απόπειρα δολοφονίας του "Άρη" στον σταθμό Λαρίσης στις 26 Φεβρουαρίου 2021, είχαν συλληφθεί από στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ένας από τους δράστες είχε παρασύρει και τραυματίσει αστυνομικό με το αυτοκίνητο, στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη. Απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακίνηση ναρκωτικών, προμήθεια οπλισμού και κλοπές ήταν μόνο ένα μικρό μέρος της εγκληματικής τους δράσης. Είχαν συλληφθεί σε Αττική και Κορινθία, ένας 25χρονος Έλληνας και έξι υπήκοοι Αλβανίας (ηλικίας 27, 27, 30, 31, 34 και 38 ετών), ενώ είχε ταυτοποιηθεί και αναζητείται ένας 32χρονος ομοεθνής τους.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 38χρονος αρχηγός «Μίλι» και ο 32χρονος «Ντοριάν» που αναζητείται, στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ήταν οι δράστες απόπειρας ανθρωποκτονίας που είχε εξελιχθεί στον Άγιο Παντελεήμονα, με στόχο τον 32χρονο «Άρη». Είχαν στήσει ραντεβού εκτέλεσης στο υποψήφιο θύμα μέσω του 30χρονου συνεργού τους με το προσωνύμιο «Λάντι». Επέβαιναν σε ταξί όταν πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον στόχο τους στο πόδι, ενώ στη συνέχεια στη θέα αστυνομικών στον σταθμό Λαρίσης αποβιβάστηκαν, τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας το πιστόλι μέσα στο ταξί του σοκαρισμένου οδηγού.

Ο «Μίλι» είχε εμπλακεί και σε καταδίωξη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που διαδραματίστηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2020 στην Κυψέλη, όπου βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο ένα πολεμικό καλάσνικοφ. Από την έρευνα, είχαν εξιχνιασθεί τρεις περιπτώσεις κλοπών οχημάτων και πινακίδων κυκλοφορίας και είχαν ταυτοποιηθεί 260 περιπτώσεις διάθεσης κοκαΐνης και κάνναβης σε τοξικοεξαρτημένα άτομα.

Το χθεσινό θύμα της εκτέλεσης είχε καταγράψει τρεις απόπειρες δολοφονίας σε βάρος του. Ήταν και ο ίδιος πρωταγωνιστικό μέλος συμμορίας της αλβανικής μαφίας, η οποία στο πλαίσιο δολοφονικού ξεκαθαρίσματος με αντίπαλη ομάδα ομοεθνών τους, τη διετία 2007-2008 καταμέτρησε… 12 ανθρωποκτονίες και 10 απόπειρες.

Μία μέρα πριν από την τελευταία απόπειρα σε βάρος του στις 26 Φεβρουαρίου 2021 είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας, να κινείται με ηλεκτρικό πατίνι, έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών, είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο… Είχε αφεθεί ελεύθερος, αφού του είχε οριστεί ρητή δικάσιμος, κινούνταν στην Πλατεία Αττικής, όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς από τους δύο επιβάτες ταξί.

Ο 32χρονος «Άρης» είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Στις 20 Ιουλίου 2007 άγνωστοι είχαν αποπειραθεί να τον σκοτώσουν στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στις 26 Μαΐου 2019 τον είχαν πυροβολήσει άγνωστοι στον Σταθμό Λαρίσης, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ο αιματηρός πόλεμος των δύο συμμοριών της Αλβανικής Μαφίας, είχε αφήσει πίσω του 12 νεκρούς και 10 τραυματίες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share