Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Σοκάρει η ομολογία του 75χρονου - Οι οικονομικές διαφορές και η μοιραία κίνηση που έφερε το φονικό

Με αυτό τον τρόπο η 64χρονη τον έκανε έξαλλο κι εκείνος έλυσε τις διαφορές τους... με αίμα

5 Ιουνίου 2021 09:42
Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Σοκάρει η ομολογία του 75χρονου - Οι οικονομικές διαφορές και η μοιραία κίνηση που έφερε το φονικό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα ακόμη έγκλημα συγκλονίζει την χώρα μας και δεν είναι άλλο από της Αγίας Βαρβάρας, με τον 75χρονο δράστη, που πήρε τη ζωή της 64χρονης γυναίκας, να ομολογεί την πράξη του, εξηγώντας και το λόγο.

Από τις αρχές του χρόνου ο 75χρονος Δημήτρης Κ. και η 64χρονη Ελένη, πρώην σύζυγος του με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, ήταν σε κατάσταση πολέμου. Αιτία, ένα τριώροφο και δύο καθαριστήρια ρούχων που κάποτε τους είχαν ενώσει και μετά τους οδήγησαν σε έναν ολέθριο κατήφορο. «Εγώ τη σκότωσα. Πάρτε το πιστόλι και τις σφαίρες… Το έκανα για οικονομικούς λόγους. Με την πρώην γυναίκα μου είχαμε μεγάλες οικονομικές διαφορές», ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς όταν 22 ώρες μετά τη δολοφονία, πέρασε μαζί με τον δικηγόρο του το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής για να παραδοθεί.

Το πρωί του Σαββάτου, ο Δημήτρης Κ., στα 75 του χρόνια θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα. Θα κληθεί να απολογηθεί και να δικαιολογήσει τι ήταν αυτό που στα μέσα της όγδοης δεκαετίας της ζωής του, τον έκανε δολοφόνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τους τελευταίους τέσσερις μήνες η κατάστασή μεταξύ του πρώην ζευγαριού είχε οδηγηθεί στα άκρα. Άγριοι καυγάδες, καταγγελίες στα αστυνομικά τμήματα και άσχημες καταστάσεις με φόντο ένα τριώροφο και δύο καθαριστήρια.

Η μοιραία κίνηση, ο καβγάς και οι πυροβολισμοί

Την Πέμπτη που μας πέρασε η κατάσταση εκτροχιάστηκε. Η 64χρονη Ελένη, πήγε στο Α.Τ Κορυδαλλού και προχώρησε σε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της. Όταν εκείνος το έμαθε, αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτή τη διαμάχη με τον πιο φρικτό τρόπο κλείνοντας τους ανοικτούς λογαριασμούς που είχε μαζί της με σφαίρες και αίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη τελευταία συνάντηση του 74χρονου με την 64χρονη, οι οποίοι διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία, υπήρξε έντονη λογομαχία σχετικά με το διαζύγιο και περιουσιακές διάφορες, κάτι που φέρεται να υποστηρίζει ο άνδρας ότι τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ιδέες πληροφορίες, την Δευτέρα 7 Ιουνίου θα γινόταν η συζήτηση της αγωγής διαζυγίου, κάτι που ενδεχομένως αύξησε τις εντάσεις μεταξύ τους.

Πάντως, ο 74χρονος φέρεται να αρνείται ότι κακοποιούσε τη εν διαστάσει σύζυγο το κατά την πρώτη του κατάθεση στις αστυνομικές Αρχές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share