Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Συγκλονιστική μαρτυρία για το θάνατο της 64χρονης - Γιατί ψάχνουν το σύζυγό της

Στο στενό της περιβάλλον οι πρώτες έρευνες

4 Ιουνίου 2021 10:32
Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Συγκλονιστική μαρτυρία για το θάνατο της 64χρονης - Γιατί ψάχνουν το σύζυγό της
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Οι Αρχές βλέπουν αρκετά εγκλήματα να προστίθενται διαρκώς ως «πονοκέφαλοι», με τις μαρτυρίες για το θάνατο της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα να συγκλονίζουν και τις έρευνες, αυτή τη στιγμή, να επικεντρώνονται μεταξύ άλλων και στο σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα δέχτηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι, το στήθος και τον λαιμό. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου κατέληξε.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια και η Αστυνομία στρέφεται και οικογενειακό περιβάλλον της 64χρονης. Σύμφωνα με τον AΝΤ1, οι αρχές αναζητούν τον εν διαστάσει σύζυγο της 64χρονης ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Το σημείο, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρέθηκε το θύμα, έχει αποκλειστεί και η αστυνομία διερευνά την υπόθεση. Οι Αρχές αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κάλυκες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον της γυναίκας, ενώ έχουν πάρει καταθέσεις από την οικογένειά της.

Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για συχνούς καβγάδες με ένα άτομο, το οποίο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, παρά το γεγονός ότι οι Αρχές το έχουν αναζητήσει, για να του πάρουν κατάθεση.

«Φύγετε, ξεψυχάει...»

Μαρτυρία για τη δολοφονία της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα κατέθεσε μια κάτοικος της περιοχής στον ΑΝΤ1 λέγοντας αρχικά ότι «άκουσα τους πυροβολισμούς γύρω στις 8:30 το βράδυ της Πέμπτης αλλά δεν δώσαμε βάση ώστε να τρέξουμε να δούμε τι συμβαίνει».

«Μετά από 5 λεπτά βλέπουμε τον γείτονα να τρέχει προς το στενό και μας είπαν ότι μια γυναίκα θέλει βοήθεια» συμπλήρωσε.

«Είδαμε τη γυναίκα πεσμένη αλλά δεν καταλάβαμε ότι ήταν πυροβολημένη» πρόσθεσε η γειτόνισσα της άτυχης 64χρονης.

Περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν συμπλήρωσε ότι «η γυναίκα ήταν κάτασπρη και μας είπαν "φύγετε, ξεψυχάει"».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share