Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σάλος με την ψυχολόγο της Κάρολαϊν - Αποκάλυψε αυτό που ΔΕΝ έπρεπε!

Αποκάλυψη σεισμός!

1 Ιουνίου 2021 09:08
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σάλος με την ψυχολόγο της Κάρολαϊν - Αποκάλυψε αυτό που ΔΕΝ έπρεπε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την ώρα που οι έρευνες για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη δεν είναι λίγα τα Μέσα ενημέρωσης που διάλεξαν έναν αν μη τι άλλο παραβιαστικό τρόπο για τη μνήμη του θύματος, για να «γνωστοποιήσουν» πλευρές της ζωής της.

Με διαδοχικές συνεντεύξεις τα τελευταία εικοσιτετράωρα η «ψυχολόγος» της κοπέλας αναφέρθηκε σε μια σειρά από προσωπικές πληροφορίες «σπάζοντας» επί της ουσίας το άτυπο συμβόλαιο απορρήτου όλων όσων εμπλέκονται σε μια θεραπευτική σχέση, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να κάνει υποθέσεις για το τι μπορεί να έγινε εκείνη τη νύχτα.

Στο «Πρώτο Θέμα», στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στο OPEN έχει εμφανιστεί τα τελευταία 24ωρα η «ψυχολόγος» της αδικοχαμένης 20χρονης Κάρολαιν, Ελένη Μυλωνοπούλου. Με διαδοχικές «αποκαλυπτικές»- όπως αναφέρουν τα αντίστοιχα Μέσα- συνεντεύξεις της η Ψυχοθεραπευτής – Ψυχολόγος – Κλινική Υπνοθεραπευτής αναφέρθηκε σε μια σειρά από πληροφορίες για την κοπέλα οι οποίες όπως ήταν προφανέστατο είχαν γίνει γνωστές στο πλαίσιο θεραπείας και δεν ήταν προς δημοσίευση, όπως δηλαδή συμβαίνει σε κάθε σχέση ψυχολόγου – πελάτη.

Έγκλημα στα Γλυκά: Σάλος με την ψυχολόγο της Κάρολαϊν - Αποκάλυψε αυτό που ΔΕΝ έπρεπε!

Διαρρηγνύοντας το κομμάτι της εμπιστευτικότητας, η ψυχολόγος αναφέρθηκε στο τι προβλημάτιζε την πελάτισσα της, αν ήταν ευτυχισμένη, στον χαρακτήρα και τη σχέση με τον σύζυγο της.

«Οι ψυχολόγοι βλέπουν πίσω από τα χαμόγελα και καταλαβαίνουν τι είναι ψεύτικο ή αληθινό» είπε χαρακτηριστικά σε μια από τις συνεντεύξεις της καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «η Καρολάιν δεν είχε κανένα πρόβλημα, το λέω μετά πλήρους βεβαιότητας. Δεν είχε κανένα θέμα στις σχέσεις με τον άντρα της. Ο Μπάμπης βιώνει το δράμα του με μεγάλη αξιοπρέπεια».

Μάλιστα, η ψυχολόγος θέλησε να «δώσει τέλος» σε όσα ακούγονται για τη σχέση του ζευγαριού. «Άκουσα πράγματα αδιανόητα. Θα σας πω το εξής: Αν ένα ζευγάρι έχει πρόβλημα, η γυναίκα το εμπιστεύεται. Τόσους μήνες που έβλεπα την Καρολάιν θα μου έλεγε αν είχε κάποιο θέμα. (…) Δεν ερχόταν ποτέ μόνη της. Δεν ερχόταν ποτέ μόνος του. Πάντα οι τρεις τους. Ήταν πολύ δεμένοι τα συζητούσαμε όλα».

Παράλληλα, δεν έλειψαν οι εκτιμήσεις της ψυχολόγου για το τι μπορεί να έγινε εκείνο το βράδυ λέγοντας ότι : «Έβλεπε να απειλείται το παιδί της, σαφώς θα φώναξε. Έψαχναν χρήματα και ρώταγαν τον Μπάμπη “Πού είναι τα χρήματα ρε;”. Οι άνθρωποι κοιμόντουσαν με το παιδάκι τους και όλα έγιναν αιφνιδιαστικά. Πρέπει να τους παρακολουθούσαν και κάτι να ήξεραν. Κατά τη γνώμη μου δεν μπήκαν τυχαία μέσα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω δεν πέρασαν απαρατήρητα από χρήστες των social media μέρος των οποίων κάνουν λόγο για βεβήλωση του νεκρού και άρση απορρήτου.

Ελένη Μυλωνοπούλου: Η ψυχολόγος της Καρολάιν είναι και μαία. Μάθετε τα πάντα για την γυναίκα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και μ' αφορμή αυτό ήρθε στην επικαιρότητα και το όνομα της Ελένης Μυλωνοπούλου! Ποια είναι η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι;

Δύο λόγια την Ελένη Μυλωνοπούλου

H Μυλωνοπούλου Ελένη - Medylife είναι Ψυχοθεραπευτής - Ψυχολόγος - Κλινικός Υπνοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι. Έπειτα από 25 έτη πορείας στο μάχιμο μαιευτικό επάγγελμα με πάνω από 6000 τοκετούς στο ενεργητικό της και με 15 έτη εμπειρία στο χώρο της υπογονιμότητας, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τους τομείς της Ψυχολογίας, της Κλινικής - Θεραπευτικής Ύπνωσης και του NLP δηλαδή του νευρογλωσσικού προγραμματισμού σε συνδυασμό με την θεραπευτική ύπνωση και του Life Coach.

Πιο συγκεκριμένα, κατέχει δίπλωμα και τίτλο κλινικού υπνοθεραπευτή από το μεγαλύτερο οργανισμό Θεραπευτικής Ύπνωσης στο κόσμο, τον N.G.H National Guilt of Hypnotists. Παράλληλα, κατέχει πολυάριθμες άλλες πιστοποιήσεις και διπλώματα όπως το CTAA Certificate of Complementary Therapists Accredited Association Hypnotherapist Certification από το American Board of Hypnotherapy and Practitioner Certification, το Diploma of Psychology από την Academy of Modern Applied Psychology και NLP Certification από την American Board of Hypnotherapy. Επιπλέον, κατέχει τις πιστοποιήσεις "Personality Psychology", "Contribution of Psychology to Forensic Investigation" και "Clinical Hypnosis and Therapeutic Applications" από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έγκλημα στα Γλυκά: Σάλος με την ψυχολόγο της Κάρολαϊν

Ακόμα, στο ιδιωτικό της γραφείο εφαρμόζεται Κλινική και Θεραπευτική Ύπνωση και Τοκετός Hypnobirthing, όπου είναι μία ασφαλής μέθοδος προσέγγισης του απόλυτα φυσικού τοκετού με ύπνωση, χαλάρωση και αναπνοές που εξασφαλίζουν έναν ευτυχισμένο και χωρίς άγχος τοκετό. Είναι ιδρύτρια του Medical Studies University, το οποίο είναι εξειδικευμένο σε προγράμματα Bachelor - Master και Phd των ιατρικών σχολών του εξωτερικού. Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί το γεγονός της βράβευσής τη με το Βραβείο Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας 2020 (29/11/2020)

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share