Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγρια δολοφονία στη Βάρη!

Πληροφορίες για έναν νεκρό

31 Μαΐου 2021 09:28
Άγρια δολοφονία στη Βάρη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι Έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας!

Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό και συγκλονίζουν. Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα στη Βάρη, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν Έλληνας και συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας.

Δολοφονία Βάρη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν πυγμάχο, άνθρωπο της νύχτας τον οποίο άγνωστοι προσέγγισαν με μαύρο πολυτελές τζιπ και πυροβόλησαν το κεφάλι. Πλέον σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών. Η εκτέλεση έγινε νωρίς το πρωί στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, έξω από πυγμαχικό σύλλογο.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, φυγοδικούσε στη Βουλγαρία, είχε συλληφθεί και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο αιματηρό περιστατικό που εκτυλίσσεται μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς είχε προηγηθεί το απόγευμα της Κυριακής η δολοφονία ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής στα Σεπόλια.

Δολοφονία Σεπόλια: Σεσειμασμένος ο 32χρονος νεκρός αλβανικής καταγωγής - Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Σεσημασμένος Αλβανός για απόπειρες ανθρωποκτονίας, κλοπές και ληστείες είναι ο νεκρός, δολοφονημένος με τουλάχιστον οκτώ σφαίρες, μέρα μεσημέρι στα Σεπόλια.

Οι αρχές ασφαλείας έχουν έναν πλούσιο φάκελο για το θύμα, ο οποίος μάλιστα είχε εντοπιστεί ακόμη και με αλεξίσφαιρο γιλέκο να οδηγεί ηλεκτρικό πατίνι σε τυχαίο έλεγχο στην Ομόνοια, ενώ μία ημέρα μετά τον είχαν και πάλι πυροβολήσει μέσα από ταξί στην πλατεία Δεληγιάννη, τραυματίζοντάς τον τότε ελαφρά.

Δολοφονία Σεπόλια

Για την υπόθεση των πυροβολισμών στην πλατεία Δεληγιάννη, οι αρχές ασφαλείας και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών είχε προχωρήσει και σε συλλήψεις.

Ποιος είναι ο νεκρός

Oι εγκληματικές συμμορίες δεν είχαν λύσει τις διαφορές τους και στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο θεωρητικά υπερισχύει η αστυνόμευση, κατάφεραν να μπουν στην καφετέρια και να ανοίξουν πυρ σε βάρος του αλλοδαπού, και να φύγουν σαν κύριοι.

Η ένοπλη επίθεση έγινε σε καφετέρια επί της οδού Δυρραχίου 30.

Όπως έγινε γνωστό, θύμα είναι ένας άνδρας 32 ετών σε βάρος του οποίου τον περασμένο Φλεβάρη είχαν πραγματοποιήσει απόπειρα δολοφονίας στην πλατεία Αττικής.

Τότε, οι δράστες είχαν απομακρυνθεί από το σημείο με ταξί, μέσα στο οποίο είχαν αφήσει το όπλο της επίθεσης. Για εκείνη την επίθεση είχαν συλληφθεί δύο άτομα, που εμπλέκονταν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούσε τη διακίνηση ναρκωτικών σε πιάτσες της Αθήνας.

Σημειώνεται πως το όνομα του θύματος είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, καθώς και σε 11 ανθρωποκτονίες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share