Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Δολοφονία Σεπόλια: Σεσειμασμένος ο 32χρονος νεκρός αλβανικής καταγωγής - Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Ενέδρα θανάτου

30 Μαΐου 2021 19:30
Δολοφονία Σεπόλια: Σεσειμασμένος ο 32χρονος νεκρός αλβανικής καταγωγής - Οι πρώτες εικόνες από το σημείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σεσημασμένος Αλβανός για απόπειρες ανθρωποκτονίας, κλοπές και ληστείες είναι ο νεκρός, δολοφονημένος με τουλάχιστον οκτώ σφαίρες, μέρα μεσημέρι στα Σεπόλια.

Οι αρχές ασφαλείας έχουν έναν πλούσιο φάκελο για το θύμα, ο οποίος μάλιστα είχε εντοπιστεί ακόμη και με αλεξίσφαιρο γιλέκο να οδηγεί ηλεκτρικό πατίνι σε τυχαίο έλεγχο στην Ομόνοια, ενώ μία ημέρα μετά τον είχαν και πάλι πυροβολήσει μέσα από ταξί στην πλατεία Δεληγιάννη, τραυματίζοντάς τον τότε ελαφρά.

Δολοφονία Σεπόλια

Για την υπόθεση των πυροβολισμών στην πλατεία Δεληγιάννη, οι αρχές ασφαλείας και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών είχε προχωρήσει και σε συλλήψεις.

Ποιος είναι ο νεκρός

Oι εγκληματικές συμμορίες δεν είχαν λύσει τις διαφορές τους και στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο θεωρητικά υπερισχύει η αστυνόμευση, κατάφεραν να μπουν στην καφετέρια και να ανοίξουν πυρ σε βάρος του αλλοδαπού, και να φύγουν σαν κύριοι.

Η ένοπλη επίθεση έγινε σε καφετέρια επί της οδού Δυρραχίου 30.

Όπως έγινε γνωστό, θύμα είναι ένας άνδρας 32 ετών σε βάρος του οποίου τον περασμένο Φλεβάρη είχαν πραγματοποιήσει απόπειρα δολοφονίας στην πλατεία Αττικής.

Τότε, οι δράστες είχαν απομακρυνθεί από το σημείο με ταξί, μέσα στο οποίο είχαν αφήσει το όπλο της επίθεσης. Για εκείνη την επίθεση είχαν συλληφθεί δύο άτομα, που εμπλέκονταν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούσε τη διακίνηση ναρκωτικών σε πιάτσες της Αθήνας.

Σημειώνεται πως το όνομα του θύματος είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, καθώς και σε 11 ανθρωποκτονίες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share