Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα στην Ιταλία: 18χρονη Πακιστανή δολοφονήθηκε από συγγενείς της γιατί αρνήθηκε να παντρευτεί ξάδελφό της!

Η οικογένειά της δεν μπορούσε να ανεχτεί ότι ντυνόταν όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της

30 Μαΐου 2021 16:27
Άγριο έγκλημα στην Ιταλία: 18χρονη Πακιστανή δολοφονήθηκε από συγγενείς της γιατί αρνήθηκε να παντρευτεί ξάδελφό της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κύριο θέμα αποτελεί στην ιταλική επικαιρότητα η εξαφάνιση της δεκαοκτάχρονης Πακιστανής, Σαμάν Αμπάς. Η Σαμάν ζούσε με την οικογένειά της στην βόρεια Ιταλία.

Έφτασε στην Ιταλία το 2015, καταφέρνοντας να ενταχθεί πλήρως στη νέα σχολική, και κοινωνική πραγματικότητα με την οποία ήλθε σε επαφή.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, όμως, η οικογένειά της δεν δέχθηκε ποτέ το ότι η Σαμάν ντυνόταν όπως όλες οι Ιταλίδες συνομήλικές της, και δεν ήθελε να παντρευτεί, με «υποχρεωτικό γάμο», τον ξάδερφό της. Για τον λόγο αυτό, και για να αποφευχθούν επιπλέον ψυχολογικές πιέσεις, οι ιταλικές αρχές είχαν αποφασίσει να βοηθήσουν την Σαμάν και να την μεταφέρουν σε προστατευμένο χώρο διαμονής.

Άγριο έγκλημα στην Ιταλία

Εδώ και τέσσερις εβδομάδες η κοπέλα έχει εξαφανιστεί και οι γονείς της, που ζούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Μπολόνια, επέστρεψαν στην πατρίδα τους. Η ιταλική δικαιοσύνη απέστειλε κλήση σε απολογία στον πατέρα της και ζήτησε την συνεργασία των δικαστικών του Πακιστάν. Σήμερα δε, ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη ένας ξάδερφος της δεκαοκτάχρονης, ο οποίος προσπαθούσε να μεταβεί οδικώς στην Ισπανία, από την Γαλλία!

Άγριο έγκλημα στην Ιταλία


Κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος. Διότι οι εισαγγελείς του Ρέτζιο Εμίλια, θεωρούν ότι οι γονείς, ένας θείος και δυο ξαδέλφια της Σαμάν, την δολοφόνησαν για να την τιμωρήσουν, επειδή αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές τους και επέλεξε να ζει ως ελεύθερος και ανεξάρτητος άνθρωπος.

Άγριο έγκλημα στην Ιταλία
Ο πατέρας της Σαμάν Αμπάς

«Δεν είναι αλήθεια, η Σαμάν είναι στο Βέλγιο και είναι καλά», απαντά ο πατέρας της απ' την πατρίδα του. Δικαστικές πηγές, στην Ιταλία, αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα μπορέσει να πέσει άπλετο φως στην όλη αυτή τραγική ιστορία.

Δολοφόνησαν 26χρονη επειδή ήθελαν να την παντρευτούν δυο άνδρες

Μια 26χρονη κοπέλα βρέθηκε δολοφονημένη στο ίδιο της το σπίτι, επειδή ήθελαν να την παντρευτούν δυο άνδρες και εκείνη αρνήθηκε.

Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη στο Πακιστάν, και όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η άτυχη κοπέλα βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ στο σπίτι της μπήκε μια ομάδα τεσσάρων ανδρών και η αστυνομία ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη.

Η Mayra Zulfiqar, η οποία γεννήθηκε και σπούδασε στο Λονδίνο, ταξίδεψε στο Πακιστάν, τη γενέτειρα των γονιών της, για να βρεθεί σε ένα γάμο. Η 26χρονη, ωστόσο αποφάσισε να μείνει εκεί μόνιμα.

Δολοφονήθηκε 26χρονη επειδή ήθελαν να την παντρευτούν δυο άνδρες και εκείνη αρνήθηκε

Η πανέμορφη κοπέλα, η οποία είχε τελειώσει τις σπουδές της στη Νομική, γρήγορα βρέθηκε στο στόχαστρο δυο ανδρών οι οποίοι ήθελαν να την παντρευτούν. Η Mayra ωστόσο αρνήθηκε και τους δυο.

Σύμφωνα με το BBC και την Daily Mail, οι δυο άνδρες συνέχισαν να την πολιορκούν και να την απειλούν.

Το βράδυ της 1ης Μαΐου, ομάδα τεσσάρων ανδρών εισέβαλε στο σπίτι της στη Λαχόρ και την δολοφόνησε. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Οι γονείς της Mayra ταξίδεψαν στο Πακιστάν ενώ δεν έχει γίνει η παραμικρή σύλληψη για τη δολοφονία της 26χρονης.

Φριχτός θάνατος 29χρονης: Πήδηξε από κτίριο για να αυτοκτονήσει και έπεσε πάνω της!

Μια νεαρή γυναίκα έχασε τραγικά τη ζωή της όταν ένας αυτόχειρας που πήδηξε από την κορυφή ενός γκαράζ προσγειώθηκε πάνω της.

Το θανάσιμο περιστατικό σημειώθηκε μάλιστα μία βδομάδα πριν από τα 30ά γενέθλια της κοπέλας. Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, όπως μεταδίδει το NBC, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Η Taylor Kahle επέστρεφε στο σπίτι με τα πόδια με έναν φίλο γύρω στις 7:30 μ.μ., όταν έπεσε πάνω της ο άντρας που πήδηξε από τον 9ο όροφο ενός πάρκινγκ.

Η Kahle είχε περάσει τη μέρα με τον άντρα που είχε γνωρίσει στο ίντερνετ και ήταν στο δεύτερο ή το τρίτο ραντεβού τους. Ο συνοδός της κοπέλας δεν τραυματίστηκε.

Η Kahle άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο. Όσο για τον αυτόχειρα, που δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα, πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share