Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξαντλητική η ανάκριση στον Γεωργιανό - Αυτά τα στοιχεία εξετάζονται

Έτσι θα οδηγηθεί στους δράστες η Αστυνομία

18 Μαΐου 2021 21:05
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξαντλητική η ανάκριση στον Γεωργιανό - Αυτά τα στοιχεία εξετάζονται
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Μαραθώνια» ήταν η ανάκριση στον Γεωργιανό ύποπτο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα προς το παρόν και την Αστυνομία να εξετάζει στοιχεία, που μπορεί να αποβούν καθοριστικά.

Ο άνδρας, έχοντας κι ένα ένταλμα εις βάρος του, δεν παραδέχεται πως έχει εμπλοκή ακόμα και στη ληστεία εναντίον του ηλικιωμένου στο Πικέρμι, κάτι το οποίο έχει αποδειχτεί, αφού έχει βρεθεί και DNA στο σπίτι του ηλικιωμένου.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σφίγγα» ο Γεωργιανός

Ο κρατούμενος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή και στη δολοφονία που έγινε την περασμένη εβδομάδα στα Γλυκά Νερά. Ο ίδιος θα επιστρέψει στη ΓΑΔΑ, καθώς έχει πάρει προθεσμία κι έτσι οι αστυνομικοί θα έχουν κι άλλο χρόνο να εξετάσουν όλα τα στοιχεία που θεωρούν πως μπορεί να τον «προδώσουν» και να αποδείξουν εμπλοκή.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως οι Αρχές το επόμενο διάστημα αναμένουν κάποια στοιχεία που μπορεί να «μαρτυρήσουν» τον συγκεκριμένο. Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος που επιχείρησε να βγει από τη χώρα από τους Κήπους του Έβρου, φαίνεται να συμμετείχε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. Οι δράστες της άγριας ληστείας είχαν δέσει και είχαν χτυπήσει τους τρεις κατοίκους του σπιτιού. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει βιολογικό υλικό του 36χρονου στον τόπο του εγκλήματος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο μήνυμα του συζύγου της 20χρονης - «Σύντομα η Αστυνομία...»

Οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται, με το σύζυγο της 20χρονης να παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις και να στέλνει το δικό του μήνυμα.

Ο 32χρονος πιλότος τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», επισημαίνοντας πως εμπιστεύεται τις Αρχές, τη στιγμή που έχει εκδοθεί ένταλμα εις βάρος του Γεωργιανού.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το μήνυμα του 32χρονου πιλότου για τις έρευνες

«Δουλεύουμε όλη μέρα με την αστυνομία για την περιγραφή και θα βγάλουν σύντομα εικόνα με μεγάλη ακρίβεια. Είναι πολύ μεγάλη η έρευνα της Αστυνομίας κι ακόμη κι εγώ δεν έχω όλες τις λεπτομέρειες. Περιμένω κάθε μέρα νέα τους. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, όπως και να έχει, να είστε όλοι καλά», είπε ο 33χρονος.

Την ίδια ώρα στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας βρίσκεται ο 36χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη να επιχειρεί να φύγει από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο στα σύνορα του Έβρου.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σε βάρος του οποίου βγήκε ένταλμα σύλληψης για μια ληστεία στο Πικέρμι, με θύματα δύο ηλικιωμένους, εκτιμάται ότι θα μπορούσε να συμβάλει στην έρευνα για τον εντοπισμό των δολοφόνων της Καρολάιν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share