Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο μήνυμα του συζύγου της 20χρονης - «Σύντομα η Αστυνομία...»

Πιστεύει ότι θα εξιχνιάσουν το έγκλημα

18 Μαΐου 2021 17:01
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο μήνυμα του συζύγου της 20χρονης - «Σύντομα η Αστυνομία...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται, με το σύζυγο της 20χρονης να παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις και να στέλνει το δικό του μήνυμα.

Ο 32χρονος πιλότος τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», επισημαίνοντας πως εμπιστεύεται τις Αρχές, τη στιγμή που έχει εκδοθεί ένταλμα εις βάρος του Γεωργιανού.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το μήνυμα του 32χρονου πιλότου για τις έρευνες

«Δουλεύουμε όλη μέρα με την αστυνομία για την περιγραφή και θα βγάλουν σύντομα εικόνα με μεγάλη ακρίβεια. Είναι πολύ μεγάλη η έρευνα της Αστυνομίας κι ακόμη κι εγώ δεν έχω όλες τις λεπτομέρειες. Περιμένω κάθε μέρα νέα τους. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, όπως και να έχει, να είστε όλοι καλά», είπε ο 33χρονος.

Την ίδια ώρα στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας βρίσκεται ο 36χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη να επιχειρεί να φύγει από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο στα σύνορα του Έβρου.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σε βάρος του οποίου βγήκε ένταλμα σύλληψης για μια ληστεία στο Πικέρμι, με θύματα δύο ηλικιωμένους, εκτιμάται ότι θα μπορούσε να συμβάλει στην έρευνα για τον εντοπισμό των δολοφόνων της Καρολάιν.

Ανατροπή με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αλβανός σεσημασμένος και πρόσφατα αποφυλακισμένος ο «κοντός», που δολοφόνησε την 20χρονη;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα μια 20χρονη κοπέλα! Οι αστυνομικές Αρχές που ερευνούν το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά που ως αποτέλεσμα είχε η 20χρονη Καρολάιν να βρει φρικτό θάνατο, φαίνεται πως έχουν στα «χέρια» τους απάντηση στο ερώτημα σχετικά με την ταυτότητα του «κοντού» της αδίστακτης τριάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πρόκειται για Αλβανό σεσημασμένο κακοποιό, που είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες και σωρεία άλλων αδικημάτων και ο οποίος έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Μάλιστα, αστυνομικοί τον αναζήτησαν στη διεύθυνση που είχε δηλώσει ως τόπο κατοικίας, στην Αγία Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσουν. Οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο αξιοποιώντας στοιχεία που βρέθηκαν μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά, καθώς και από την περιγραφή του 32χρονου πιλότου.

Ο τελευταίος είχε αναφέρει ότι ο «κοντός» της παρέας των κακοποιών που εισέβαλε στο σπίτι του έχει ύψος γύρω στο 1,70 μ., είναι ευτραφής και μελαψός.

Ανατροπή με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Την ίδια ώρα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συμπληρωματική κατάθεση που θα δώσει ο νεαρός πιλότος στην Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να επισκεφθεί και πάλι το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών και να προσπαθήσει να φωτίσει κάθε πτυχή του τραγικού περιστατικού, ώστε η Αστυνομία να φτάσει το συντομότερο δυνατό στη σύλληψη των τριών «τεράτων» που έκοψαν βίαια το νήμα της ζωής της αγαπημένης του συζύγου.

Η συμπληρωματική κατάθεση του πιλότου ελικοπτέρων θεωρείται κομβικής σημασίας από τις Αρχές, καθώς εκτιμάται ότι, έχοντας ξεπεράσει το αρχικό σοκ, είναι πλέον σε θέση να απαντήσει σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα, να δώσει τις δικές του εξηγήσεις σχετικά με τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα και να θυμηθεί έστω και μικρές λεπτομέρειες, που ενδεχομένως να αποτελέσουν το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει τον γρίφο όσον αφορά την ταυτότητα των δραστών.

Η «κόκκινη λίστα» της Ασφάλειας

Παράλληλα, ο 32χρονος θα κληθεί να ακούσει ξένες γλώσσες και διαλέκτους, καθώς και να δει φωτογραφίες κακοποιών, οι οποίοι έχουν μπει στην «κόκκινη λίστα» της Ασφάλειας, η οποία περιλαμβάνει όσους θεωρούνται ύποπτοι για τη ληστεία μετά φόνου, ώστε να διαπιστωθεί εάν τα χαρακτηριστικά κάποιων εξ αυτών ταιριάζουν με εκείνα των ληστών που εισέβαλαν στη μεζονέτα του.

Οπως κατέθεσε, άλλωστε, ο 32χρονος, το μοιραίο πρωινό οι ληστές δεν φρόντισαν να του δέσουν σφιχτά τα μάτια, με αποτέλεσμα να αφήσουν μια μικρή χαραμάδα, από την οποία μπορούσε να δει.

Στην πρώτη κατάθεσή του ο πιλότος ελικοπτέρων είχε περιγράψει συνοπτικά τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, δίνοντας και κάποια στοιχεία για τους δράστες.

«Οι δύο ήταν σχετικά ψηλοί. Τους υπολογίζω γύρω στο 1,80 μ., λεπτοί αλλά γυμνασμένοι. Ο τρίτος ήταν πιο κοντός, λίγο πάνω από το 1,70 μ., και πιο γεμάτος. Έμοιαζε να είναι ο αρχηγός. Φορούσαν οι δύο πιο ψηλοί full face μαύρες κουκούλες, κρατούσαν στο χέρι περίστροφο και ένα μαύρο πιστόλι, και ο τρίτος μια μπαλακλάβα και δεν είχε όπλο.

 Αλβανός σεσημασμένος και πρόσφατα αποφυλακισμένος ο «κοντός»

Μου είπε φωνάζοντας: “Πού είναι τα λεφτά, ρε;” Του είπα αμέσως: “Θα σας πω, μη μας πειράξετε”, εξηγώντας ότι στο υπόγειο υπάρχουν κάποια παιχνίδια και στο κουτί της Monopoly υπάρχουν σχεδόν 10.000 ευρώ. Οι δύο άρχισαν να με δένουν με έναν σπάγκο. Τα χέρια και τα πόδια από τους καρπούς, σε εμβρυϊκή στάση. Μου πέρασαν μονωτική ταινία από τον λαιμό πολύ σφιχτά και ανέβαιναν προς τα πάνω.

Μου έκλεισαν το στόμα, άφησαν τη μύτη και μου έκλεισαν και τα μάτια. Ομως υπήρχε μια χαραμάδα από όπου μπορούσα να δω. Φώναζαν και απειλούσαν την Καρολάιν, λέγοντας ότι θα σκοτώσουν το παιδί αν δεν τους πει πού έχουμε τα λεφτά. Δεν είχα οπτική επαφή, γιατί ήμουν γυρισμένος πλάτη κάτω στο πάτωμα και δεν έβλεπα αν απειλούσαν με τα όπλα» είχε καταθέσει στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Ωστόσο οι αστυνομικοί είναι αποφασισμένοι να ερευνήσουν το θέμα σε βάθος, ενώ θα περιμένουν και τα πρώτα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μερικές μέρες πριν από το τραγικό συμβάν ο 32χρονος πιλότος είχε κάνει ανάληψη ύψους 10.000 ευρώ για την αγορά ενός οικοπέδου στο Ντράφι, κάτι που φαίνεται πως γνώριζαν οι κακοποιοί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share