Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάϊν - Η δραματική περιγραφή του 32χρονου πατέρα (Video)

«Θέμα ημερών» η σύλληψη των δολοφόνων

15 Μαΐου 2021 13:12
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάϊν - Η δραματική περιγραφή του 32χρονου πατέρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ. Μάλιστα, μετά την περιγραφή που έδωσε ο 32χρονος πιλότος, ο σύζυγος της νεαρής Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε, εκτιμάται σύμφωνα με την ΕΡΤ, πως η ταυτοποίηση και η σύλληψη των δραστών του άγριου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά είναι θέμα ημερών. Παράλληλα, δείτε εδώ το ψυχολογικό προφίλ των δολοφόνων της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών έχουν βάλει στο μικροσκόπιο συμμορίες αλλοδαπών και εξετάζουν καρέ καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σύζυγος της 20χρονης έχει δει το πρόσωπο του ενός εκ των τριών δραστών και το έχει περιγράψει στις αρχές. Έτσι, η αστυνομία έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων και θεωρεί ότι οι εξελίξεις είναι ζήτημα χρόνου.

Ο 32χρονος πιλότος κατέθεσε όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την 20χρονη Κάρολαϊν, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά.

Περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του. Σύμφωνα, πάντα, με την ΕΡΤ, δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του. Αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς θεωρούν σίγουρο πως ο δολοφόνος της Καρολάιν, άφησε γενετικό υλικό στο σώμα, και στα ρούχα που την έπνιξε και την έδεσε μπρούμητα πάνω στο κρεβάτι.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share