Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Το 11 μηνών βρέφος καθόταν βουβό στην πλάτη της νεκρής μητέρας του» - Συγκλονισμένος ο αστυνομικός που μπήκε πρώτος στο σπίτι (Video)

«Δεν θα φύγει από το μυαλό μου αυτή η εικόνα»

13 Μαΐου 2021 19:34
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Το 11 μηνών βρέφος καθόταν βουβό στην πλάτη της νεκρής μητέρας του» - Συγκλονισμένος ο αστυνομικός που μπήκε πρώτος στο σπίτι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο αστυνομικός που ήταν ο πρώτος που αντίκρυσε τη σκηνή του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με τη 20χρονη Καρολάιν νεκρή και το λίγων μηνών παιδί της δίπλα της.

Ο 40χρονος αστυνομικός μιλώντας αργότερα σε δικούς του ανθρώπους, σύμφωνα με το Mega, είπε πως δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από το μυαλό του αυτή η εικόνα, το μικρό κοριτσάκι να κάθεται βουβό πάνω στην πλάτη της νεκρής μητέρας του. Όπως είπε χαρακτηριστικά κατέρρευσε ψυχολογικά. Με τους δράστες να εισπράτουν «σαδιστική απόλαυση με τον πόνο του άλλου».

Μάλιστα τόνισε ότι αν και βρίσκεται 20 χρόνια στο σώμα, έχει αναγκαστεί να ανταποδώσει πυρά με σκληρούς κακοποιούς και έχει τεράστια εμπειρία ποτέ δεν έχει αισθανθεί ανάλογα. Κατάλαβε από την εμπειρία του σαν πατέρας ότι το βρέφος ήταν πολύ ταλαιπωρημένο και προσπάθησε να το νανουρίσει.

Ο 40χρονος αστυφύλακας της Άμεσης Δράσης είναι εκείνος που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της νεκρής 20χρονης τις πρώτες στιγμές μετά την έλευση των αστυνομικών στον τόπο του εγκλήματος, μια εικόνα που έχει αποτυπωθεί σε φωτογραφία και συγκινεί.

Ο αστυνομικός μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρισε πρώτα τον σκύλο του ζευγαριού κρεμασμένο στη σκάλα και στη συνέχεια τον πιλότο δεμένο και φιμωμένο. Προχωρώντας αντίκρισε στο κρεβάτι πεσμένη μπρούμυτα την Καρολάιν και πάνω στην πλάτη της το 11 μηνών κοριτσάκι. Δεν είναι ξεκάθαρο αν το είχαν τοποθετήσει εκεί οι κακοποιοί.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Καλλιακμάνης: «Μάρτυρες σε τραγικές στιγμές οι αστυνομικοί»

Για την πορεία των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας και τα όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας μίλησε στο LIVE NEWS, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης, οι σκηνές που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν «τραγικές», σημειώνοντας ότι το πρώτο πλήρωμα της Άμεσης Δράσης έφτασε στο σημείο μόλις 4 λεπτά αφότου ειδοποιήθηκαν.

Υπογράμμισε βέβαια, ότι κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τη χρονική σειρά των γεγονότων που συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον αστυνομικό που βρέθηκε πρώτος εντός του σπιτιού, βλέποντας την 20χρονη νεκρή -δεμένη- πάνω στο κρεβάτι, με το μωρό της δίπλα της και τον σύζυγό της κάτω από το κρεβάτι δεμένο.

«Ο αστυνομικός έκλεγε όταν μιλούσε για το μωρό που έβγαλε από το σημείο του εγκλήματος» τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης, προσθέτοντας ότι ο 40χρονος αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης υπογράμμισε ότι πρώτη φορά ένιωσε τόσο δυνατά συναισθήματα για αυτά που αντίκρισε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share