Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μαρτυρία «φωτιά» από γείτονα - «Ο μυστηριώδης άνδρας που είδε δίπλα στο σπίτι του ζευγαριού...» (Video)

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου - Nέα στοιχεία για το φρικιαστική δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

13 Μαΐου 2021 17:04
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μαρτυρία «φωτιά» από γείτονα - «Ο μυστηριώδης άνδρας που είδε δίπλα στο σπίτι του ζευγαριού...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Nέα στοιχεία για το φρικιαστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς μια νέρα μαρτυρία πρόκειται να φανεί πολύτιμη στην πορεία των ερευνών της Αστυνομίας. Την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για να βρεθούν και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη οι αδίστακτοι ληστές που σκότωσαν την 20χρονη μητέρα, μπροστά στα μάτια του 11 μηνών μωρού της, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, ότι η άτυχη μητέρα αντιστάθηκε στους δολοφόνους της και για το λόγο αυτό την σκότωσαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, άνδρας περιέγραψε ότι είδε ένα άτομο που θεωρήθηκε ύποπτο, να κυκλοφορεί στην περιοχή και τυ έπιασε την κουβέντα.

Σύμφωνα με όσα είπε, πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 50-55 ετών, ο οποίος του είπε ότι αναζητούσε κάποιον κάτοικο στην περιοχή και τον ρωτούσε τους δρόμους για το πού υπάρχουν αδιέξοδα και πώς λέγονται οι δρόμοι στην περιοχή. Ο γείτονας είναι σε θέση να πάει στην Αστυνομία και να περιγράψει τι έχει συμβεί και όπως είπε είναι σε θέση να τον αναγνωρίσει.

“Τη Μεγάλη Τετάρτη, κάποια στιγμή, εδώ, αντελήφθην, λίγο πιο πάνω το συμβάν, έναν άνθρωπο που περιφερόταν. Μου φάνηκε λίγο περίεργος και μου ανταποκρίθηκε ότι έχει χαθεί και ψάχνει να βρει κάποιον Νώντα, ο οποίος έμενε εκεί, σ’ αυτόν. Του λέω “ποιος Νώντας; Τι είναι αυτό; Σπίτι, οδό, ξέρεις;”. Μου λέει “δεν ξέρω”. Ήταν γύρω στις 23.00, κοντός ήταν σχετικά, το ανάστημά του περίπου στο 1,60 και κάτι.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει εγκληματολόγος για το περιστατικό

Ο Διδάκτωρ εγκληματολογίας, Κυριάκος Μπαμπασίδης, μιλά στο «Tlive» και σχολιάζει το περιστατικό του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Ποια είναι η τυπική ακολουθία σε τέτοιου είδους εγκλήματα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: “Βαρύ” το κλίμα στην Αλόννησο – Τι αναφέρουν οι καθηγητές

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και οι καθηγητές της 20χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Τα τραγικά λόγια και η συγκίνηση των καθηγητών, στο σχολείο που φοίτησε, στην Αλόννησο.

Γλυκά Νερά: Ανείπωτος Γολγοθάς για τον 32χρονο πιλότο - Συνεντριμένος πήρε από το σπίτι το κοστούμι που θα βάλει στην κηδεία της συζύγου του

Στο σπίτι του, στον τόπο του εγκλήματος, εκεί όπου αναγκάστηκε να ξαναβιώσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του που ξεψύχησε δίπλα στον ίδιο και την 11 μηνών κορούλα τους, μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης ο 32χρονος πιλότος.

Παρέμβαση εισαγγελέα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η Ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε…»

Την εξάντληση κάθε δικονομικής δυνατότητας κατά την προανάκριση για την άμεση εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 20χρονη Καρολάιν, ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας.

Ο επικεφαλής της Εισαγγελίας του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας ζητά από τους συναδέλφους του να συμβάλλουν, «κατά το μείζον» στην προανάκριση για τον εντοπισμό και κολασμό των υπαιτίων, ενώ δεν παραλείπει να υπενθυμίσει ότι «η τήρηση της νομιμότητας, η προστασία του πολίτη και η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία συνιστούν σταθερή αποστολή και υποχρέωση της Εισαγγελίας».

Στο έγγραφο της παραγγελίας του, υπογραμμίζει ότι «η Ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από την με πρωτοφανή σκληρότητα στυγερή ανθρωποκτονία που δράστες, χωρίς καμία ηθική αναστολή, διέπραξαν στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 σε βάρος εικοσάχρονης μητέρας, αφού προηγουμένως με άσκηση βίας υπέρμετρης ακινητοποίησαν το σύζυγό της και τον περιήγαγαν σε κατάσταση αναισθησίας, ανήμπορο έτσι να αντιδράσει, μπροστά στα έντρομα και αθώα μάτια του ηλικίας ένδεκα μηνών τέκνου τους, με κίνητρο τη ληστεία».

Απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του, που διευθύνουν την Εισαγγελία Πρωτοδικών και Εφετών Αθηνών, ο κ. Πλίωτας, υπογραμμίζει ότι «αυτονοήτως στα πλαίσια της λειτουργικής σας αρμοδιότητας θα πρέπει να συμβάλλετε, κατά το μείζον, διευθύνοντας και, αναλόγως, εποπτεύοντας την προανάκριση, σε αρμονική βεβαίως συνεργασία με τις αυτεπαγγέλτως επιληφθείσες προανακριτικές αστυνομικές αρχές, εξαντλώντας κάθε δικονομική δυνατότητα για την εξιχνίαση του εγκλήματος, τον εντοπισμό και κολασμό των υπαιτίων».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share