Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γνώριζαν τα πάντα για τα θύματά τους οι δολοφόνοι: Γι' αυτό της έδεσαν τα χέρια

Βίντεο ντοκουμέντο!

13 Μαΐου 2021 14:45
Γνώριζαν τα πάντα για τα θύματά τους οι δολοφόνοι: Γι' αυτό της έδεσαν τα χέρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για να βρεθούν και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη οι αδίστακτοι ληστές που σκότωσαν την 20χρονη μητέρα, μπροστά στα μάτια του 11 μηνών μωρού της, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, ότι η άτυχη μητέρα αντιστάθηκε στους δολοφόνους της και για το λόγο αυτό την σκότωσαν.

Η Καρολάιν, όπως έχει γίνει γνωστό, ήταν αθλήτρια πολεμικών τεχνών και ήξερε από κινήσεις αυτοάμυνας.

Αυτό φαίνεται και από φωτογραφίες που η ίδια είχε ανεβάσει στους λογαριασμούς της στα social media αλλά και από βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Μάλιστα σε ένα από αυτά η 20χρονη εμφανίζεται να κάνει προπόνηση kick boxing.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανήρτησε χρήστης του TikTok στο οποίο αναφέρει ότι η Καρολάιν σίγουρα αντέδρασε βλέποντας τους ληστές και για τον λόγο αυτό της έδεσαν τα χέρια και τη σκότωσαν.

Στο βίντεο των λίγων δευτερολέπτων βλέπουμε τα χτυπήματα που δίνει η Καρολάιν στον προπονητή της γεγονός που μαρτυρά ότι δεν ήταν κάποια αθλήτρια που μόλις είχε ξεκινήσει να μαθαίνει την πολεμική τέχνη, αλλά αρκετά έμπειρη.

Στοχευμένες οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολαιν στα Γλυκά Νερά ,με την ΕΛΑΣ να ρίχνει ο βάρος στην αξιοποίηση των ευρημάτων ώστε να ταυτοποιήσει τους τρεις δράστες αφού εκτιμάται ότι πρόκειται για σεσημασμένους ποινικούς με έντονη εγκληματική δραστηριότητα στη Δυτική Αττική!

Παράλληλα με τις έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια, σε όλη τη χώρα έχει σημάνει "κόκκινος συναγερμός" σε αεροδρόμια, χερσαία και θαλάσσια σύνορα, ούτως ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος της διαφυγής των τριών κακοποιών! Η λίστα των υπόπτων που έχει δοθεί στα συνοριακά αστυνομικά τμήματα είναι μεγάλη αφού περιλαμβάνει και ήδη κρατούμενους των φυλακών που αυτές τις μέρες έχουν λάβει άδεια και βρίσκονται εκτός φυλακών!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες έμειναν μέσα στο σπίτι μισή ώρα ακόμα μετά την δολοφονία της 20χρονης, την οποία σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση έπνιξαν με τα χέρια τους.

Στοχευμένες οι έρευνες της ΕΛΑΣ για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά!

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, τόσο από τις έρευνες των αρχών όσο και από τις ανατριχιαστικές αφηγήσεις του 32χρονου συζύγου, συγκλονίζουν.

Σε νέα κατάθεση που έδωσε στις αρχές ο σύζυγος, είπε ότι εισέβαλαν στο σπίτι γύρω στις 05:30 εισέβαλαν στο σπίτι, ενώ αφού έδεσαν τον ίδιο, έδεσαν και την 20χρονη.

Από τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη σύζυγό του, εκτίμησε ότι πέρασε ακόμη μισή ώρα μέχρι να φύγουν οι δράστες. Όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν χρειάστηκε ακόμα μισή ώρα μέχρι να πιάσει το κινητό του και να το ενεργοποιήσει.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προέβησαν σε αναπαράσταση, παρουσία του 32χρονου, προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το modus operandi των δραστών, καθώς και για τον τρόπο που ο 32χρονος επικοινώνησε με την αστυνομία.

Παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας εξετάζουν μια λίστα σεσημασμένων που σχετίζονται με ληστείες. Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι πως πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς.

Όσον αφορά τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, οι αρχές «ξεσκονίζουν» το σπίτι για DNA και αποτυπώματα και εκτιμούν ότι θα βρεθεί γενετικό υλικό, καθώς οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι και ήρθαν σε επαφή και με τα θύματα.

Θεωρούν, επίσης, ότι η επιλογή του συγκεκριμένου σπιτιού ήταν τυχαία. Οι δράστες φαίνεται να παρακολούθησαν το χώρο και τις κινήσεις του ζευγαριού.

Στο μεταξύ, συναγερμός έχει σημάνει σε αεροδρόμια και λιμάνια, ώστε να μην διαφύγουν οι δράστες.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα σοκαριστική κατάθεση του συζύγου της 20χρονης - «Την άκουγα να φωνάζει για μισή ώρα...»

Σε μια νέα σοκαριστική κατάθεση προς τις Αρχές προχώρησε ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το φονικό.

Στην κατάθεση αυτή είπε, ότι οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι γύρω στις 05:30 και αφού έδεσαν τον ίδιο, έδεσαν και την 20χρονη, για την οποία η έκθεση του ιατροδικαστή είναι σοκαριστική.

Από τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη σύζυγό του, εκτίμησε ότι πέρασε ακόμη μισή ώρα μέχρι να φύγουν οι δράστες. Όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν χρειάστηκε ακόμα μισή ώρα μέχρι να πιάσει το κινητό του και να το ενεργοποιήσει.

Οι αστυνομικοί προέβησαν σε αναπαράσταση, παρουσία του 32χρονου, προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το modus operandi των δραστών, καθώς και για τον τρόπο που ο 32χρονος επικοινώνησε με την αστυνομία.

Ο χρόνος παραμονής μέσα στο σπίτι ήταν αρκετός, καθώς έμειναν για τουλάχιστον μισή ώρα, επομένως οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι δράστες έχουν αφήσει στοιχεία, όπως dna και αποτυπώματα. Μάλιστα θεωρούν ότι κατά 98% οι δράστες είναι σεσημασμένοι κακοποιοί.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται, επίσης, ότι η έρευνα στο σπίτι ήταν «αντιτρομοκρατικού τύπου», οι αστυνομικοί φορούσαν ειδικές στολές και εξερεύνησαν το παραμικρό.

Αναπαράσταση του εγκλήματος μπροστά στο σύζυγο

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προέβησαν σε αναπαράσταση του φονικού, παρουσία του 32χρονου.

Παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας εξετάζουν μια λίστα σεσημασμένων που σχετίζονται με ληστείες.

Τα αποτυπώματα οδηγούν στους δολοφόνους

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από όσα ευρήματα έχουν, με τα αποτυπώματα που αφέθηκαν να φαίνεται, ότι οδηγούν στους δολοφόνους.

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την εκτίμηση των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛΑΣ, είναι πιθανότατα σεσημασμένοι με πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν αφήσει αποτυπώματα και DNA στο σπίτι, όπου παρέμειναν πολλή ώρα, προκειμένου να βρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό, που πίστευαν -μετά από σχετική πληροφόρησή τους- ότι είχαν η άτυχη κοπέλα και ο 32χρονος σύζυγός της.

Δύο ομάδες αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών «ξεσκονίζουν» φακέλους ποινικών που έχουν αποφυλακιστεί, κυρίως το τελευταίο διάστημα, και εκτιμούν ότι τα λάθη που έκαναν οι αδίστακτοι κακοποιοί θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει εργαστηριακά ευρήματα από τα ρούχα της 20χρονης και του συζύγου από διάφορους χώρους της μεζονέτας, αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσει το δρομολόγιο των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι οι κακοποιοί πριν να εισβάλουν στο σπίτι φρόντισαν να καταστρέψουν μια εξωτερική κάμερα, αλλά και μια εσωτερική που είχε τοποθετήσει το ζευγάρι για να βλέπει το μωρό του.

Παράλληλα, διενεργείται σήμερα (12/5) η νεκροψία στην 20χρονη, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της κοπέλας. Πιθανότατα πρόκειται περί στραγγαλισμού, ίσως και με την ίδια μπλούζα που φορούσε το θύμα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι οι κακοποιοί είχαν πληροφόρηση για την αγοραπωλησία ενός οικοπέδου που είχε πραγματοποιήσει το ζευγάρι και θεωρούσαν ότι θα βρουν στο σπίτι ένα «θησαυρό». Οπως είπε ο 32χρονος είχε κάνει ανάληψη ενός ποσού για κάποια έξοδα. Η ΕΛΑΣ ερευνά πρόσωπα που είτε εργάστηκαν στο σπίτι του ζευγαριού, είτε γνώριζαν για τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία.

Οι κακοποιοί ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν, μέχρι να μπορέσουν να βρουν τα χρήματα. «Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο», είπε σοκαρισμένος στους αστυνομικούς ο 32χρονος και πρόσθεσε: «Ακουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε αυτοί έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share