Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης μητέρας!

Η τελευταία πράξη του δράματος

13 Μαΐου 2021 11:33
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης μητέρας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι στην 20χρονη Καρολάιν, που έχασε με φριχτό τρόπο τη ζωή της από τα χέρια των κακοποιών που μπήκαν στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η κηδεία της νεαρής θα γίνει αύριο Παρασκευή 14 Μαΐου, στις 15:00 στην Αλόννησο.

Η μικρή κοινωνία της Αλοννήσου, που γνώριζε την άτυχη γυναίκα, αλλά και την πατρική της οικογένεια, η οποία ζει στο νησί, είναι σοκαρισμένη.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Η μητέρα της 20χρονης, μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, ταξίδεψε από το νησί για την Αθήνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κρατικού καναλιού ακόμα δεν έχει καταφέρει να δει την σορό του παιδιού της. Ο πατέρας της, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και προβλημάτων κίνησης, παραμένει στο σπίτι.

Η ιατροδικαστική έρευνα συνεχίζεται για τυχόν ευρήματα και DNA υλικό που θα οδηγήσει συντομότερα στον εντοπισμό των δραστών.

Στοχευμένες οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολαιν στα Γλυκά Νερά ,με την ΕΛΑΣ να ρίχνει ο βάρος στην αξιοποίηση των ευρημάτων ώστε να ταυτοποιήσει τους τρεις δράστες αφού εκτιμάται ότι πρόκειται για σεσημασμένους ποινικούς με έντονη εγκληματική δραστηριότητα στη Δυτική Αττική!

Παράλληλα με τις έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια, σε όλη τη χώρα έχει σημάνει "κόκκινος συναγερμός" σε αεροδρόμια, χερσαία και θαλάσσια σύνορα, ούτως ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος της διαφυγής των τριών κακοποιών! Η λίστα των υπόπτων που έχει δοθεί στα συνοριακά αστυνομικά τμήματα είναι μεγάλη αφού περιλαμβάνει και ήδη κρατούμενους των φυλακών που αυτές τις μέρες έχουν λάβει άδεια και βρίσκονται εκτός φυλακών!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες έμειναν μέσα στο σπίτι μισή ώρα ακόμα μετά την δολοφονία της 20χρονης, την οποία σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση έπνιξαν με τα χέρια τους.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, τόσο από τις έρευνες των αρχών όσο και από τις ανατριχιαστικές αφηγήσεις του 32χρονου συζύγου, συγκλονίζουν.

Σε νέα κατάθεση που έδωσε στις αρχές ο σύζυγος, είπε ότι εισέβαλαν στο σπίτι γύρω στις 05:30 εισέβαλαν στο σπίτι, ενώ αφού έδεσαν τον ίδιο, έδεσαν και την 20χρονη.

Από τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη σύζυγό του, εκτίμησε ότι πέρασε ακόμη μισή ώρα μέχρι να φύγουν οι δράστες. Όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν χρειάστηκε ακόμα μισή ώρα μέχρι να πιάσει το κινητό του και να το ενεργοποιήσει.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προέβησαν σε αναπαράσταση, παρουσία του 32χρονου, προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το modus operandi των δραστών, καθώς και για τον τρόπο που ο 32χρονος επικοινώνησε με την αστυνομία.

Παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας εξετάζουν μια λίστα σεσημασμένων που σχετίζονται με ληστείες. Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι πως πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς.

Όσον αφορά τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, οι αρχές «ξεσκονίζουν» το σπίτι για DNA και αποτυπώματα και εκτιμούν ότι θα βρεθεί γενετικό υλικό, καθώς οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι και ήρθαν σε επαφή και με τα θύματα.

Θεωρούν, επίσης, ότι η επιλογή του συγκεκριμένου σπιτιού ήταν τυχαία. Οι δράστες φαίνεται να παρακολούθησαν το χώρο και τις κινήσεις του ζευγαριού.

Στο μεταξύ, συναγερμός έχει σημάνει σε αεροδρόμια και λιμάνια, ώστε να μην διαφύγουν οι δράστες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share