Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σπαράζει καρδιές η φωτογραφία αστυνομικού αγκαλιά με το μωρό της 20χρονης

Τα λόγια είναι περιττά!

12 Μαΐου 2021 10:34
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σπαράζει καρδιές η φωτογραφία αστυνομικού αγκαλιά με το μωρό της 20χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απίστευτη αγριότητα του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά έχει αφήσει μουδιασμένη ολόκληρη την κοινωνία. Η μητέρα είναι νεκρή μόλις στα 20 της χρόνια, από τα χέρια των αδίστακτων ληστών που μπούκαραν στο σπίτι της για να κλέψουν. Ένα κοριτσάκι 11 μηνών έμεινε ορφανός, ενώ ο 32χρονος πατέρας δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης ανέβασε στο Facebook ένα συγκινητικό στιγμιότυπο με αστυνομικό της Άμεσης Δράσης να κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της μητέρας του.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας…» έγραψε.

Δείτε την συγκινητική φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικο που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε...

Posted by George Kalliakmanis on Tuesday, May 11, 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο στη Mirror η άγρια δολοφονία της 20χρονης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο τρόπος με τον οποίο σκότωσαν την 20χρονη μπροστά στο 11 μηνών παιδί της μέσα στο σπίτι της, έχει σοκάρει το Πανελλήνιο και έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον ξένο Τύπο.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, η δολοφονία της άτυχης κοπέλας είναι πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της χώρας μας, αλλά και του εξωτερκού.

Οι φωτογραφίες της από ευτυχισμένες στιγμές με τον σύζυγό της Χαράλαμπο αλλά και την κορούλα τους φιγουράρουν πρώτο θέμα σήμερα στην Mirror, ενώ και η Daily Mail αλλά και στην Telegraph, όπως και σε αμερικανικά ΜΜΕ όπως η New York Post αλλά και στο Fox News. Ρεπορτάζ για το θέμα μετέδωσε και το πρακτορείο Reuters.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά πρωτοσέλιδο στη Mirror

Η βάρβαρη δολοφονία από εισβολείς μέσα στο σπίτι του ζευγαριού με την μητέρα να στραγγαλίζεται από αδίστακτους κακοποιούς έχει συγκλονίσει τον κόσμο και τα ρεπορτάζ από τους ανταποκριτές στην Αθήνα είναι εκτενή.

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της Mirror: Βασάνισαν την 20χρονη μητέρα μέχρι θανάτου μπροστά στο 11 μηνών κοριτσάκι της σε μια απίστευτης βαρβαρότητας ληστεία στην Ελλάδα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σχεδίαζαν μέρες την επίθεση οι δράστες - Τι αναφέρουν οι Αρχές (Video)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε σοκ βρίσκεται η ελληνική κοινωνία από το πρωί της Τρίτης στο άκουσμα της είδησης της άγριας δολοφονίας μιας 20χρονης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της, από αδίστακτους ληστές.

Από ότι φαίνεται οι δολοφόνοι της Καρολάιν, σχεδίαζαν ημέρες την επίθεση στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά. Γνώριζαν ότι το σπίτι διαθέτει κάμερες και τις «τύφλωσαν» χωρίς να καταγραφεί τίποτα και έδρασαν σαν σκιές, ήξεραν ότι δεν υπάρχει σύστημα συναγερμού, ενώ πιθανότατα είχαν πληροφορίες ότι το νεαρό ζευγάρι κρύβει μετρητά και έχει πολλά κοσμήματα.

Έτσι χτύπησαν, επιλέγοντας να είναι οι ένοικοι μέσα προκειμένου να ομολογήσουν πού κρύβουν τον θησαυρό, ενώ ήξεραν ότι υπάρχει και ένας σκύλος, όχι όμως φύλακας, που τον έδεσαν και τον κρέμασαν στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας που οδηγεί στη σοφίτα για να τον βγάλουν off.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share