Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ελπίδες για την εύρεση των φονιάδων - Αυτά τα λάθη τους προδίδουν

Θέμα χρόνου να τους πιάσει η Αστυνομία!

11 Μαΐου 2021 19:55
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ελπίδες για την εύρεση των φονιάδων - Αυτά τα λάθη τους προδίδουν
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τις ελπίδες να είναι αρκετές για την εύρεση των δολοφόνων της 20χρονης, αφού φαίνεται πως έχουν κάνει λάθη, που μπορεί να τους στοιχίσουν.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στο Mega εξέφρασε αμφιβολίες για τον επαγγελματισμό των δραστών καθώς όπως είπε: Ήξεραν ότι υπάρχει ένα σκυλί, δεν είχαν φροντίσει να πάρουν τα μέτρα τους; Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις ένα σκυλί με τα χέρια. Πήγαν να κάνουν μια ληστεία και μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία. Η κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Μετατράπηκε σε δολοφονία η ληστεία αλλά άφησαν ζωντανό τον σύζυγο. Άφησαν ένα μάρτυρα».

Ο ίδιος συνέχισε: «Γιατί δεν προτίμησαν να κάνουν τη ληστεία όταν ο σύζυγος έλειπε; Δεν ήταν επαγγελματίες. Έχουν κάνει πολλά λάθη είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν». Έχει συγκροτηθεί ειδική ομάδα για την συγκεκριμένη περίπτωση, με τους δράστες να έχουν επικηρυχθεί.

Ανατριχιάζει η περιγραφή των στιγμών της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, φαίνεται ότι τα τραγικά γεγονότα εξελίχτηκαν ως εξής:

Οι δράστες ήταν πιθανότατα τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο ήταν ψηλοί και κρατούσαν πιστόλια και ο τρίτος κοντός και φαινόταν πως ήταν αρχηγός γιατί έδινε τις εντολές.

Όπως είπε ο 32χρονος μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά και φεύγοντας μίλησαν σε μια ξένη γλώσσα που δεν κατάλαβε.

Οι δράστες μπήκαν στην μεζονέτα που έμενε το ζευγάρι με το μωρό, λίγο μετά τις 04.30 τα ξημερώματα, από ένα παράθυρο του ημιυπόγειου από την πίσω πλευρά.

Στην συνέχεια ανέβαιναν από την εσωτερική σκάλα, όταν έπεσαν πάνω στον σκύλο, ράτσας Χάσκι, τον οποίο σκότωσαν πνίγοντάς τον με βρόγχο και κρεμώντας τον στο κάγκελο της σκάλας.

Ανέβηκαν στη σοφίτα, όπου κοιμόταν το ζευγάρι και εκεί ακινητοποίησαν τον άνδρα, δένοντάς του τα χέρια και τα πόδια, ενώ του έκλεισαν με μονωτική ταινία το στόμα και τα μάτια, έχοντάς τον με την πλάτη γυρισμένη, με αποτέλεσμα μόνο να ακούει τι συνέβαινε.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, οι ληστές απείλησαν με πιστόλι το μωρό στην κούνια, ζητώντας από τους γονείς να τους πουν πού έχουν τα χρήματα.

Αυτό φαίνεται πως προκάλεσε την αντίδραση της 20χρονης μάνας, η οποία γνώριζε και πολεμικές τέχνες.

Οι δράστες όμως κατάφεραν και την έριξαν στο κρεβάτι, όπου με βάναυσο τρόπο την σκότωσαν, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πώς ακριβώς αυτό έγινε (σ.σ. με μαξιλάρι, ή με κάποια μπλούζα κλπ).

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες πήραν τελικά 10.000 ευρώ από το σπίτι και εξαφανίστηκαν.

Ο 32χρονος, όπως είπε στους αστυνομικούς, κατάφερε και σύρθηκε μέχρι το κινητό του τηλέφωνο, και κάλεσε με πολύ κόπο το «100».

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι, όπου βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Το μωρό παρελήφθη αργότερα από τη γιαγιά του και είναι καλά στην υγεία του

Σημειώνεται ότι εξωτερικά του σπιτιού υπήρχε και κάμερα, την οποία είχαν σπάσει οι δράστες.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό και από άλλες κάμερες σε όλη την περιοχή, με την ελπίδα ότι θα έχουν καταγραφεί οι δράστες και από την εικόνα να προκύψουν στοιχεία που ενδεχομένως βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share