Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ήταν ένας ψηλός κι ένας κοντός. Μπήκαν στο σπίτι και...": Συγκλονίζει η κατάθεση του συζύγου από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

11 Μαΐου 2021 12:13
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες με το βρέφος από την σπαρακτική τραγωδία που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά, όπως συγκλονίζουν και τα πρώτα λόγια του άτυχου συζύγου της 20χρονης που έχασε την ζωή της με τον πιο απάνθρωπο τρόπο εν μια νυκτί.

Η κατάθεση του άτυχου συζύγου

Όπως ανέφερε ο 32χρονος, οι ληστές μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης ανέφερε σχετικά με τους δράστες πως ο ένας ήταν ψηλός και ο άλλος κοντός. Παραβίασαν ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, μπήκαν μέσα, ξύπνησαν την οικογένεια και ζήτησαν χρήματα. Φορούσαν κουκούλες” ήταν τα πρώτα λόγια που κατάφερε, σε κατάσταση σοκ, να πει ο 32χρονος. Φέρεται να είπε επίσης πως οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις. Στο τέλος έφυγαν έχοντας αποσπάσει 10.000-15.000 ευρώ.

Οι δυο τους ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πριν από περίπου ένα χρόνο έφεραν στον κόσμο τον καρπό της ευτυχίας τους, το πρώτο τους παιδί.

Τα πρόσωπα της τραγωδίας

Η γυναίκα ήταν μόλις 20 ετών, βρετανικής καταγωγής και βρέθηκε στη σοφίτα του σπιτιού στο οποίο είχαν πρόσφατα μετακομίσει με τον σύζυγό της και το μωρό τους. Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και κατά πληροφορίες την έπνιξαν με μαξιλάρι.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το άτυχο ζευγάρι - Η 20χρονη νεκρή μάνα και ο 32χρονος σύζυγος!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το άτυχο ζευγάρι - Η 20χρονη νεκρή μάνα και ο 32χρονος σύζυγος!

Αυτός είναι και ο 32χρονος σύζυγος της, πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το άτυχο ζευγάρι - Η 20χρονη νεκρή μάνα και ο 32χρονος σύζυγος!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς η γυναίκα φέρεται να βασανίστηκε πριν την πνίξουν με μαξιλάρι ενώ ο σκύλος της οικογένειας βρέθηκε κρεμασμένος στα κάγκελα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι είχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή και στο σπίτι δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας. Οι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας από τη μπαλκονόπορτα και, σύμφωνα με δήλωση του συζύγου της άτυχης 20χρονης, αφού τον έδεσαν, πήραν μέσα από το σπίτι 10.000 ευρώ και κοσμήματα περίπου ίδιας αξίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί αν και ήταν δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ' αυτόν τον τρόπο την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share