Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τους δράστες της πρώτης φονικής επίθεσης (Video)

Οι πιο πολλές σφαίρες βρήκαν το θύμα στην πλάτη

11 Μαΐου 2021 09:08
Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τους δράστες της πρώτης φονικής επίθεσης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Το φως της δημοσιότητας είδε μία φωτογραφία των δολοφόνων του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, από την πρώτη δολοφονική επίθεση τον Ιούνιο του 2020, όπου εκτελέστηκε η σύζυγός του. Στην αποκλειστική φωτογραφία του Star διακρίνονται δύο άτομα πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού που έχουν καλυμμένα χαρακτηριστικά και φορούν κράνος.

Τότε ο επιχειρηματίας είχε καταφέρει να σωθεί, η δεύτερη φορά όμως την προηγούμενη εβδομάδα ήταν και η μοιραία. Όπως είπε χθες (10.05) ο δικηγόρος της οικογένειας Θεόδωρος Μαντάς για την εκτέλεση του 2020 ο επιχειρηματίας είχε κατονομάσει τους δράστες. «Από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Δεκέμβριο η έρευνα για τους δολοφόνους δεν έφερε αποτελέσματα ικανοποιητικά. Ο επιχειρηματίας πραγματοποιείσαι ιδιωτική έρευνα, συγκέντρωσε στοιχεία.

Τελικά τον Δεκέμβριο του 2020, υποβάλλει στην εισαγγελία Πρωτοδικών Ζακύνθου πληρέστατο δικόγραφο μηνύσεως που κατονομάζει φυσικά πρόσωπα, ηθικούς αυτουργούς, φυσικούς αυτουργούς, άμεσους συνεργούς, που ενέχονταν στην δολοφονία της συζύγου του. Τα πρόσωπα που κατονομάζονται βρίσκονται κατά κύριο λόγο στο νησί της Ζακύνθου, πλην όμως, κατονομάζει και πρόσωπα από την Αθήνα», είπε χθες στο MEGA.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης στο ΙΟΝΙΑΝ ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον είχε το αποτέλεσμα της νεκροτομής για τη σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής του επιχειρηματία. Πρόκειται για σφαίρα, η οποία εισήλθε στο σώμα του 54χρονου από την κοιλιακή χώρα και αφού έπληξε βασικά ζωτικά όργανα, κατέληξε στο κρανίο αναφέρει το imerazante.gr.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκότσης, δήλωσε:

«Έφερε 19 τραύματα, τα πιο πολλά διαμπερή. Ένα ήταν το άμεσα θανατηφόρο. Όμως αυτό το ένα είχε κάνει κακώσεις σε όλο το σώμα. Βρέθηκε μία βολίδα μέσα στο κρανίο. Είχε μπει στο κρανίο από τον σπονδυλικό σωλήνα, από τον θώρακα. Οι πιο πολλές σφαίρες βρήκαν το θύμα στην πλάτη. Αυτές οι βολές ήταν διαμπερείς, έμπαιναν και έβγαιναν από το σώμα.

Αυτή που κόστισε τη ζωή ήταν μία που έμπαινε από την κοιλιά χαμηλά, τρύπησε το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τους θωρακικούς σπονδύλους, μπήκε στον σπονδυλικό σωλήνα και από εκεί μπήκε στο κρανίο. Eπιστημονικά και σαν εύρημα, είναι ενδιαφέρουσα η πορεία της συγκεκριμένης σφαίρας», είπε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share