Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το άγριο έγλημα- Ο άντρας σύρθηκε δεμένος για να καλέσει την αστυνομία

Σκότωσαν και το σκυλί

11 Μαΐου 2021 08:48
Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το άγριο έγλημα- Ο άντρας σύρθηκε δεμένος για να καλέσει την αστυνομία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν στο σπίτι , έπειτα από κλήση στην Άμεση Δράση αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα.

Σύμφωνα με το Open tv, οι αστυνομικοί βρήκαν μία γυναίκα νεκρή στο σπίτι, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν στραγγαλισμό, δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της δεμένος σε μια καρέκλα και μέσα στο σπίτι, σε διπλανό δωμάτιο οι αστυνομικοί βρήκαν κι ένα μωρό, το οποίο έκλαιγε.

Το μωρό έκλεγε

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν 20 ετών και το μωρό μόλις 11 μηνών. Η κλήση στην Αστυνομία έγινε από τον ίδιο τον σύζυγο, ο οποίος κατάφερε να συρθεί δεμένος με την καρέκλα και να καλέσει τις Αρχές φωνάζοντας ότι έγινε ληστεία.

Ο άνδρας, είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν έλαβε χώρα τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του τη σύζυγό του γιατί κατά τα φαινόμενα φώναζε.

Δεν έχει εξακριβωθεί αν το μωρό ήταν σε άλλο δωμάτιο ή ήταν μαζί με το ζευγάρι.

Σκότωσαν ακόμη και το σκυλί

Ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως οι δράστες δεν δίστασαν να σκοτώσουν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας, αφού η αστυνομία τον βρήκε κρεμασμένο.

Οικογενειακή τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Ο 50χρονος είχε σκοτώσει τη μητέρα του πάνω από δύο μέρες

Οικογενειακή τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Ανατριχιαστικές φαίνεται πως είναι οι λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα που έγινε στην Πτολεμαΐδα, όπου ένας 50χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τη μητέρα του και μετά αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr το έγκλημα έχει γίνει πάνω από δύο ημέρες κάτι το οποίο αναμένεται να διαπιστωθεί από τον ιατροδικαστή, που θα εξετάσει τις δύο σορούς.

Εδώ και τρεις ημέρες η αδερφή του 50χρονου, η οποία μένει στην Αθήνα, καλούσε στο τηλέφωνο τη μητέρα της αλλά δεν απαντούσε κανείς, γεγονός που την ανησύχησε ιδιαίτερα. Έτσι αποφάσισε να ενημερώσει τον θείο της, ο οποίος έφτασε στο σπίτι και γρήγορα κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αποφάσισε να σπάσει την πόρτα του σπιτιού και σοκαρισμένος είδε τα δύο πτώματα και δίπλα το φονικό όπλο.

Ο θείος του δράστη (αδερφός του πατέρα του) κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και το σημείο έχει αποκλειστεί. Ο 50χρονος μητροκτόνος φαίνεται πως αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει. Ο πατέρας του, που έχει πεθάνει εδώ και μεγάλο διάστημα, ήταν γνωστός καθηγητής στην πόλη της Πτολεμαΐδας, ενώ η μητέρα του ήταν φιλόλογος.

Οικογενειακή τραγωδία στην Πτολεμαΐδα

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: «Θα με σκοτώσουν» - Το τηλεφώνημα λίγες μέρες πριν την εκτέλεση του 54χρονου επιχειρηματία (Video)

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των εκτελεστών του γνωστού επιχειρηματία της Ζακύνθου. Στο νησί βρίσκεται ήδη από χθες το βράδυ κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών το οποίο εξετάζει τόσο τον τόπο του εγκλήματος, όσο και το σημείο που οι εκτελεστές εγκατέλειψαν το όχημα και τα δυο καλάσνικοφ.

Το θύμα όμως φαίνεται ότι φοβόταν ότι κάτι κακό θα του συνέβαινε. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο επιχειρηματίας μια εβδομάδα πριν την εκτέλεσή του είχε τηλεφωνήσει σε δικό του άνθρωπο και του είχε αποκαλύψει ότι ο κύκλος του αίματος θα έκλεινε με τη δολοφονία του. Φοβόταν για τη ζωή του και δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τον σωματοφύλακά του και το θωρακισμένο αυτοκίνητό του.

Ζάκυνθος: Οι εκτελεστές προετοίμαζαν το σχέδιό τους έναν χρόνο

Οι στυγεροί δολοφόνοι τον ήθελαν νεκρό πάση θυσία. Επιχείρησαν να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου τον Ιούνιο του 2020, τότε όμως δεν τα κατάφεραν. Τον τραυμάτισαν σοβαρά όμως άντεξε, όχι όμως και η γυναίκα του η οποία θεωρήθηκε παράπλευρη απώλεια.

Από τότε μέχρι σήμερα οι δολοφόνοι προετοίμαζαν το σχέδιό τους. Οι εκτελεστές άδειασαν τη γεμιστήρα στο σώμα του επιχειρηματία μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που νόμιζαν ότι έβλεπαν μαφιόζικη ταινία. Μάλιστα, του έδωσαν τη χαριστική βολή στο μέτωπο.

Στο σημείο εντοπίστηκαν 28 κάλυκες. Οι δράστες είχαν προβλέψει τα πάντα, ακόμα και πιθανή εμπλοκή του όπλου ή συμπλοκή με την αστυνομία. Είχαν μαζί τους όχι ένα αλλά δυο καλάσνικοφ, τα οποία βρέθηκαν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο έκαψαν και εγκατέλειψαν σε ερημική περιοχή. Όλα τα ευρήματα έχουν μπει στο μικροσκόπιο.

Για «ολιγωρία των αρχών» κάνει λόγο ο δικηγόρος του Θεόδωρος Μαντάς

Ο συνήγορος του επιχειρηματία Θεόδωρος Μαντάς επιβεβαίωσε τις ανησυχίες του 54χρονου για τη ζωή του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου.

Όπως είπε, μετά την περσινή επίθεση που τού στοίχισε τη σύζυγό του ο επιχειρηματίας είχε μια έντονη ανησυχία ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα για την έκβαση της υπόθεσης, την οποία είχε εκμυστηρευτεί σε κοντινά του πρόσωπα.

Ο κ. Μαντάς επεσήμανε ότι ο επιχειρηματίας είχε κατονομάσει τον περασμένο Δεκέμβριο μια σειρά προσώπων που πίστευε ότι εμπλέκονται με την μαφιόζικη επίθεση, καταθέτοντας μάλιστα στις αρμόδιες αρχές πολυσέλιδη μήνυση. «Ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε η αστυνομία δεν δημιούργησε καμία ικανοποίηση. Μάλλον διακρίνω μια ολιγωρία των αρχών σε αυτή την περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαντάς.

Τέλος, ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, αφού οι δύο υποθέσεις παρουσιάζουν πολλά κοινά σημεία, χαρακτηρίζοντάς τες ως «εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου». «Ο επιχειρηματίας στη Ζάκυνθο είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα ανεξιχνίαστων δολοφονιών. Ελπίζω να είναι η τελευταία που θα δώσει ένα τέλος στον κύκλο αυτών των εγκλημάτων», κατέληξε ο κ. Μαντάς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share