Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποτροπιασμός στις ΗΠΑ: 28χρονος νεκρόφιλος σκότωσε την 65χρονη μητέρα του και την βίασε!

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

10 Μαΐου 2021 12:07
Αποτροπιασμός στις ΗΠΑ: 28χρονος νεκρόφιλος σκότωσε την 65χρονη μητέρα του και την βίασε!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αποτροπιασμός στις ΗΠΑ με 28χρονο νεκρόφιλο να σκοτώνει την 65χρονη μητέρα του και στη συνέχεια να την βιάζει! Επίσης, σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία η είδηση της δολοφονίας δυο παιδιών και ενός άνδρα, από την 37χρονη μητέρα και σύζυγο, η οποία αφού τους έσφαξε με κουζινομάχαιρο αποφάσισε να πάει... σινεμά!

Συγκκεριμένα, ο Pushkar Sharma δολοφόνησε την μητέρα του Soraj Sharma ανήμερα της Ημέρας της Μητέρας. Ο 28χρονος άρπαξε την 65χρονη γυναίκα από το λαιμό και άρχισε να την πνίγει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τη γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου, ωστόσο το άρρωστο μυαλό του νεαρού άνδρα δεν σταμάτησε εκεί.

Στιγμές αργότερα βίασε την ίδια του την μητέρα, η οποία είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή. «Είναι τραγικό πως μια τέτοια ημέρα, αντί να γιορτάσει η γυναίκα έχασε τη ζωή της με τέτοιο φρικτό τρόπο», ανέφερε η Melinda Katz, εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

28χρονος νεκρόφιλος σκότωσε την 65χρονη μητέρα του και την βίασε

Μετά τη φρικαλεότητα, ο 28χρονος πήγε μόνος του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, ομολογώντας τα όσα είχε κάνει λίγη ώρα νωρίτερα.

Ανατριχιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 28χρονη μητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της - Προσπάθησε να του κόψει και τη γλώσσα (photo)

Ανατριχιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στις ΗΠΑ, όπου μια 28χρονη μητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της, ενώ πριν είχε προσπαθήσει να του κόψει και τη γλώσσα προτού τον πυροβολήσει. Επίσης, σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία, η είδηση της δολοφονίας μιας 25χρονης από το σύζυγό της, μετά την επιθυμία της να χωρίσουν.

Η 28χρονη Kaitlin Higgins συνελήφθη για το έγκλημα όταν η αστυνομία βρήκε το πτώμα του αγοριού στο πορτ μπαγκάζ του οχήματός της το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένας γείτονας είχε καλέσει τους αστυνομικούς επειδή είδε τη μητέρα να κρατά ένα όπλο κοντά στο νεκρό παιδί, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, όπως μεταδίδει η ΝΥ Post.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο του εγκλήματος, βρήκαν τη μητέρα στη βεράντα του σπιτιού της, ενώ στα σκαλιά υπήρχαν αίματα.

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά για τη σύλληψη, η γυναίκα ομολόγησε ότι προσπάθησε να κόψει τη γλώσσα του γιου της προτού τον πυροβολήσει και τον σκοτώσει. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρχε κάποιο κίνητρο για το φριχτό έγκλημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share